"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Генадиев е предложил на Камбуров и той отказва.

Паралелно - Генадиев и Василев си говориха за системата и Василев не се пречупи. Явно, за да го спечели - Генадиев на него му предложи - на Василев - да му стане гарант за заем за лечението на Кмбуров. Генадиев сам каза на жена си на партито у тях. Тогава тя позвъни на Камбуров да го поздрави. Камбуров не знаеше, че Генадиев и Василев вече са се разбрали - без да го питат  Peace
Мда и аз така го схванах.

А също и ,че двамата Генадиеви искат Сашо да им е приятел и донякъде да им е задължен/обвързан (заем, кумуване), все пак... може да се раздрънка (за онази грешка или за ушивателя) и да им се прави на принципен, ще им развали бизнесчето. Много мафиозо-подход.

# 526
  • До морето
А това с обаждането беше мега тъпо. Седиш на маса, имаш гости, казват ти нещо и ти веднага като 4-годишна, ставаш, отиваш в другия край на стаята!!!!! и звъниш на сравнително непознат човек ей така, да му кажеш, че мн се радваш.......

# 527
  • София
А това с обаждането беше мега тъпо. Седиш на маса, имаш гости, казват ти нещо и ти веднага като 4-годишна, ставаш, отиваш в другия край на стаята!!!!! и звъниш на сравнително непознат човек ей така, да му кажеш, че мн се радваш.......
+1 Peace
Като цяло, Генадиева не ми хареса в снощния епизод - прекалено много го издраматизираха. И, като никога, Мария Каварджикова не ми хареса, даже започна да ме дразни с това равно: "Иване, кажи ми!". Rolling Eyes

# 528
  • София
И, като никога, Мария Каварджикова не ми хареса. Rolling Eyes[/i][/center]
Тя какво е виновна, че сценаристите й набутват мега тъпи реплики? Или имаш предвид героинята й Евгения? Защото и аз смятам, че реакцията й беше не на място.

# 529
Смяната на Радина не би било разумен ход, според мен! Маленхолията, която излъчва си е чиста характеристика на образа, макар че много оттук не са съгласни с това! Мисля, че сценария е именно такъв, просто тя го играе още по-зле, та си става чиста депресия! Сложността на нейният образ е именно в объркването: да си стои на уреденото и сигурното или да се впусне в нещо, чието бъдеще ще бъде осеяно със неясности! Трябва да застане срещу тираничната си майка, да загуби работата си, да нарани човекът, с който е живяла в уважение и са имали общи планове и прочие. Помня в първите епизоди се споменаваше на какво я е учила майка и: нещо беше изправи раменете и бла, бла. Демек тая вдървеност и прикриване на същността и е резултат от непрекъснатите усилия на майка и да я направи по свой образец! Самата героиня е красива! Е да, не е 1,60, 50 кг, с нежна костна структура, но пак е красива!  Wink

# 530
  • До морето
Е, да де, точно там е проблема, че тя не е 1,60 и 50 кг. ама Сашко е тамън толкова. Главата й е 2 пъти по-голяма от неговата. Не си отиват и това е, затова и не им вярвам на любовта, а това е проблем. Който е правил кастинга да бъде уволнен немедленно.

# 531
Момичета,явно в мен е проблема. 
Аз не разбрах как Генадиева разбра, че мъжа й е гарант на заема на Василев. 
Никой не й каза в прав текст това. 
Например разговора с Камбуров би трябвало да протече така:
Разбрах, че ще се лекуваш.
Не.  Няма.  Мъжа ти ми предложи парите, но отказах. 
Да, но Василев е осигурил парите. 
Или нещо подобно. 
И пак не би й станало ясно, че мъжа й е гарант по заема  .
И после изведнъж:Кои пари си заложил? Crazy
Ми по-ясно да стават причино-следствените връзки, да му се невиди.

# 532
Що бе, на едно ниво са! Не е по-нисък! Виждала съм доста по-зле сложени двойки!  Mr. Green
Иначе всички знаем, че кастинга е бул шит и защо Алексиев е в сериала - те си го казаха и при Гала!

# 533
  • София
И, като никога, Мария Каварджикова не ми хареса. Rolling Eyes[/i][/center]
Тя какво е виновна, че сценаристите й набутват мега тъпи реплики? Или имаш предвид героинята й Евгения? Защото и аз смятам, че реакцията й беше не на място.
За сценаристите е вярно - не само при нея бяха тъпи репликите снощи, а най-вече при Генадиев и Василев и мълчането по три минути, после за Владов и ипотеките му... Там беше тегаво. Rolling Eyes
Не, имам предвид, че Каварджикова снощи преигра. И с тия реплики нещата се получиха още по-зле. Grinning

# 534
Изобщо не съм съгласна, че примера с Владов не беше на място! Целта е емоционален шантаж, един вид казва на Василев какво взима професията от индивида, а в замяна не дава много! Демек опит да се оправдаят злоупотребите и корупцията по човешки начин! Идеята е хубава, но може би не беше добре представена! А накрая имах чувството, че Генадиев тръгна да го бие... Laughing Laughing

# 535
  • София
Изобщо не съм съгласна, че примера с Владов не беше на място! Целта е емоционален шантаж, един вид казва на Василев какво взима професията от индивида, а в замяна не дава много! Демек опит да се оправдаят злоупотребите и корупцията по човешки начин! Идеята е хубава, но може би не беше добре представена! А накрая имах чувството, че Генадиев тръгна да го бие... Laughing Laughing
Точно това казвам и аз - толкова объркан беше тоя разговор, че нещо не можа да ме трогне това за Владов, въпреки замисъла. Rolling Eyes Явно и аз вече почнах да се изразявам неразбрано. Joy Joy
А, да, вярно, че накрая Генадиев заблъска Василев. Joy Joy

# 536
Жалкото е, че в реала е същото! Млади лекарчета тръгват с амбицията да помагат, да лекуват, обвързват се с драмата на пациента, срещаш разбиране и в един момент, просто прегарят! Не зная системата ли наистина е виновна, до човек ли си е, но все по-трудно срещам емоционален и заинтересован от съдбата ти възрастен лекар!

# 537
Аз доколкото разбрах (този сериал ме кара да се чувствам като олигофрен), Генадиева честити на Камбуров, а той ѝ каза, че мъжа ѝ е предложил да му е гарант за парите, но той е отказал, защото няма да се лекува и няма да пътува за Турция. И докато човекът ѝ обясняваше всичко това, тя му затвори телефона. Много невъзпитана жена, Начи. Crossing Arms

# 538
  • София
Що бе, на едно ниво са! Не е по-нисък! Виждала съм доста по-зле сложени двойки!  Mr. Green
Иначе всички знаем, че кастинга е бул шит и защо Алексиев е в сериала - те си го казаха и при Гала!

Защо е в сериала? Не съм го гледала при Гала.

# 539

Защо е в сериала? Не съм го гледала при Гала.
Е защото и татко е там!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт