"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • ту тук, ту там
Брат-близнак, ама продаден след раждането!  Mr. Green
Или не! Брат-близнак на Биляна, продаден веднага след раждането на родителите на Наталия, щото не са можели да имат деца, а тя се е появила по-късно като дар Божи за стореното добро!

# 511
  • Разпиляна във въображението
Брат-близнак, ама продаден след раждането!  Mr. Green
Или не! Брат-близнак на Биляна, продаден веднага след раждането на родителите на Наталия, щото не са можели да имат деца, а тя се е появила по-късно като дар Божи за стореното добро!

Взе ми го от клавиатурата Peace

# 512
Гледах гооо, разбор, може да не искате, ама на:
Първата сцена м/у Биляна и Калин беше много мила от негова страна и една такава естествена им се получи.

Д-р Василев и клошарката - откровения и философии на болничното легло (мисля, че така е трябвало да кръстят филма). Изобщо, той я бил усетил, тя не била такава, дрън-дрън, странни са ми тези непрестанни обвързвания с пациенти.

Болницата е общинска!!! Най-после станА ясно, амено! Значи Захариев не може да влиза в друго съдружие, освен в съдружие за кражби и измами някакви.
Страхливецът Генадиев вместо да отговори на жена си дали е крадец или не, тактично я попита тя какво мисли, тя вика, че не бил... естествено, че така ще вика, тя го смята за много честен.

Биляна и Сашо във вездесъщото мазе... Една от малкото сцени, в които тя се опитва да играе силни емоции и в гласа й дрънчи такава кухота... лоша работа.

Генадиева истеряса, не защото е заложил техните спестявания, а защото не й отговори дали има други пари, т.е. от "кражбите" и понеже не й отговори, тя сметна, че онова за отклоняването на средства не е клевета, а е истина.

Финалът на епизода беше много анатмоиятанагрей, погледчета, симпатична песничка с многозначителен текст, размисли за живота и страсти в леглото. Не беше зле всъщност, на фона на всичко друго.

# 513
  • София
А какъв ли ще е оня дет се представя за брат на Наталия newsm78 от промото...
На мен ми се чини да й е бивш... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 514
  • София
и страсти в леглото.
За всичко съм съгласна, без цитираното. Освен, ако не си вкарала ирония.  Grinning

# 515
и страсти в леглото.
За всичко съм съгласна, без цитираното. Освен, ако не си вкарала ирония.  Grinning
Винаги вкарвам Wink. Допускам, че се постараха колкото могат, нищо не ми трепна от целуването им, ама пък в предния епизод дето се гушкаха, отново КЪДЕ?, в мазето, бяха още по-дървени.

# 516
Това с вкарването на мъдрият глас си е 100% чиста кражба от Анаттомията на Грей. Излагация тотална, както и цялата продукция! Иначе прословутите секс сцени в БГ филми, проблем, който не е от вчера. Те искат нашите да ги величаят колко добри актьори са, а една цица им се свиди да покажат или да попъшкат малко....Започва на Евгения да и се повдига завесата относно мъжът и. Мисля, че ще се разделят, след като лъсне размяната. Калин на мен ми е противоречив. Хем мега хрисим и влюбен, хем го няма в подкрепянето и разбирането. Сега и в кражбите на баща си се оказа замесен. И като извади оня мръснишки глас и изръмжи.... Laughing

# 517
По казуса с парите и аз да питам нещо... Blush
Василев казва, че е осигурил парите чрез банков заем. 
По телефона Камбуров казва, че е отказал парите на Генадиев. 
Как от това на Генадиева й става ясно, че мъжа й е гарант по заема на Василев? Thinking

# 518
  • Be realistic - plan for a miracle.

Биляна, милата, същинска Kristen Stewart. Ядосана, влюбена, уморена, пред секс, все гледа като фламинго.

Хиля се вече 5 мин на това фламинго.  Hug Joy

Ma верно така гледа! Справка:

Скрит текст:

# 519
  • София
Диди, Камбуров каза това за гаранта, но че е отказал.

# 520
Не съм слушала внимателно.  Останах с убеждението, че Камбуров е отказал парите на Генадиев. 
И сега ще се лекува с парите от заема на Василев.  Макар зад него да стоят същите тези пари.  Един вид Генадиев помага без знанието на Камбуров, който си мисли, че парите са от банката.  Как го обясних само.   Embarassed
Просто не разбрах как на Генадиева й стана ясно, че мъжа й е гарант по заема на Василев.  Crazy

# 521
  • София
Не съм слушала внимателно.  Останах с убеждението, че Камбуров е отказал парите на Генадиев. 
Той хем информира, че Генадиев е станал гарант, хем отказа лечение, съответно парите. Аз за това се дразня, толкова са им тъпи и объркани диалозите, че все едно малоумници ги измислят.

# 522
Той хем информира, че Генадиев е станал гарант, хем отказа лечение, съответно парите. Аз за това се дразня, толкова са им тъпи и объркани диалозите, че все едно малоумници ги измислят.

Поне това стана ясно в сериала!  Laughing Laughing

# 523
  • До морето
Добре де, в Дързост и красота как ги сменят актьорите?!?! Не може ли и тази Радина да я махнат е да сложат някоя по -читава, ми не става да му се не види. То на фона на всички недомислици, ако и на главната актриса не вярваш, Егати и филма.

# 524
  • в 1001-та нощ
Генадиев е предложил на Камбуров и той отказва.

Паралелно - Генадиев и Василев си говориха за системата и Василев не се пречупи. Явно, за да го спечели - Генадиев на него му предложи - на Василев - да му стане гарант за заем за лечението на Камбуров. Генадиев сам каза на жена си на партито у тях. Тогава тя позвъни на Камбуров да го поздрави. Камбуров не знаеше, че Генадиев и Василев вече са се разбрали - без да го питат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт