"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Аз на тия промота не им вярвам, малко са ми на принципа да изкараме компотите компютри и после във филма самите ситуации изобщо не са така напрегнати или не се отнасят до това, което първоначално си си помислил.
Но пък, ако гледаш само промотата, ще си кажеш, ууу, много динамичен сериал, браво.

smile3532
Каквито са всичките трейлъри между впрочем. Колкото показват, толкова и объркват.

И най-често са най-хубавото от един филм.

# 646
  • Берлин
Дари, благодаря ти  bouquet Значи няма да го изпусна Simple Smile Супер!  Blush

Тук /в Германия/ можеш да ги гледаш в реално време също през интернет tv mania bg - не ми дава да пусна линк  Peace

# 647
Могат
Аз се чудех как до 33 епизод няма да разберат за размяната, а то ей го 22 и още не се е разбрало за "невъзможната" любов, па камо ли за размяната...това сигурно в 185 епизод ще го видим  Tired
Бързате, хора, сериал е. Mr. Green

# 648
...И най-често са най-хубавото от един филм.
Laughing Peace И аз  го казах ,че  от сериала  са ми най-интересни  промо-епизодите  Joy
Това е за филма     http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1570592

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 18:30 от Ели-фен

# 649
Ще видим какво ще стане  Thinking

# 650
  • София
Двамата за ръчичка от таксито, как пък никои не ги видя  Laughing

# 651
Защо Камбуров е помогнал с медицинското на Сашко при кандидатстудентските изпити?

Детето бърбори и не разбрах.

# 652
Сюжетната линия с Генадиеви взе много да ме дразни.

Но Александър и Биляна са ми сладки и не очаквах в такава посока да тръгнат нещата, в каквато сочат трейлърът и епизодът досега. Очаквах още десетина епизода скрито-покрито, пък те млади и глупави (и влюбени) влизат за ръчичка в болницата.

# 653
  • ту тук, ту там
Ей, много го очерниха професора!
Не успях да чуя разговора между Генадиеви и какво й каза той, че тя се разплака?

# 654
Той каза, че иска да помогне на Камбуров, не си спомням целия диалог. Но тя пак си смени мнението и не го остави даже да я излъже за измамите, сама се излъга.

Едит: Преди беше по-дащна?
Или
Преди беше продажна?

# 655
Камбуров е бил декан,  когато Алекс е кандидатствал.  С неговата диагноза нямаше да влезе без връзки.

# 656
Ох, "лудия пациент" от задължителния каталог на медицинските сериали. Много ми е досаден.

# 657
  • ту тук, ту там
Брей, не си губи времето Биляна! Да не й се надява човек!

# 658
Ама последната сцена от промото как спойлна първите 20 секунди от утрешния епизод.  hahaha hahaha

# 659
Ама последната сцена от промото как спойлна първите 20 секунди от утрешния епизод.  hahaha hahaha
Шамара  Peace

Е, най-после набра кураж Билянка!

А старият Генадиев - "Твоето повече е по-малко за мен"!  Много черни точки събра..!

Общи условия

Активация на акаунт