"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Какъв низък лъжец се оказа професор Генадиев newsm78 Мисля си,че човек,който може да смени болното си дете с друго,здраво, и да живее десетилетия с тази лъжа,може да си мами перфектно.Просто това си му е в гена.Добре,че синът му Василев се е метнал  hahahaна майка си!Сценаристите май взеха да се повтарят.Стилянова я оставиха да затвори секциото,не ревизира,пропусна плацентарни остатъци,родилката направи перитонит и екзетира,сега пък тоя доктор ,асистента на дж. Генадиев направи същото,не ревизира,не видя дивертикула,болният пак направи перитонит и едва го спасиха.Никакво въображение. ShockedКакви са тия доктори в тая болница  бре,с кОнкурс за неможене  ли ги избират??!! newsm78

# 661
То беше нарочно според мен, за контраст. Сега или Калин няма да го покрие и ще има последици, или Владов (?) ще се разприказва за секциото как не било наред и сепсисът как защо. Или и двете.

# 662
То беше нарочно според мен, за контраст. Сега или Калин няма да го покрие и ще има последици, или Владов (?) ще се разприказва за секциото как не било наред и сепсисът как защо. Или и двете.
E,може би,но щеше да е по-интересно ако бяха използвали друг,различен медицински казус... Peace

# 663
Професор Генадиев се държи като селска махленка  ooooh! вре се в чужди взаимоотношения

# 664
Ох, "лудия пациент" от задължителния каталог на медицинските сериали. Много ми е досаден.

Да. Голяма досада.

Сценаристите май взеха да се повтарят.Стилянова я оставиха да затвори секциото,не ревизира,пропусна плацентарни остатъци,родилката направи перитонит и екзетира,сега пък тоя доктор ,асистента на дж. Генадиев направи същото,не ревизира,не видя дивертикула,болният пак направи перитонит и едва го спасиха.Никакво въображение. ShockedКакви са тия доктори в тая болница  бре,с кОнкурс за неможене  ли ги избират??!! newsm78
Точно това си помислих и аз - става банално.

Сега няколко серии ще въртят проблема "Сватба няма да има" . Whistling

# 665
Ще има бооой...
Добре де, само аз ли не мога да схвана тоя навлек, който "шантажира" Наталия откъде се взе и за какво се бори? Щял да разкрива тайни някакви, те в тая болница колко народ изпотрепаха, тя с пет откраднати ампули, едва ли ще ги засенчи...

# 666
  • София
На професора му размазаха образа тази серия - далавери, интригантство - нищо светличко не остана по него.
 Добра серия, случва се нещо, движат се образите.

# 667
Боне, гледат да разводняват колкото могат повече. Затова го измислиха тоА.
Сцената във "великия асансьор" с Биляна, Сашо и Наталия ме развесели. Наталия казва - "Трябва да избереш един от двамата." . Биляна го схваща по друг начин и се сепва, според мен, де. Наталия пояснява, че за кумуването иде реч. hahaha
А боя го чакам с нетърпение, 'начи. Joy

# 668
  • Там,където се събуждам щастлива.
На професора му размазаха образа тази серия - далавери, интригантство - нищо светличко не остана по него.
 Добра серия, случва се нещо, движат се образите.

Добре играе той! Как низостта му избликва от очите.
Тоя " брат" ще накара Наталия да открадне нещо и тя ще се компроментира. Стана ми жално за нея в тази серия. Както говореше само с настоятелен глас, сега ще трябва да покаже, че не е толкова силна, като характер.

# 669
Тя е бачкатор и няма връзки. Докторчетата може да трепят и да взимат пари, ама са навързани като чревца и се прикриват...

# 670
  • ES
Ще има бооой...
Добре де, само аз ли не мога да схвана тоя навлек, който "шантажира" Наталия откъде се взе и за какво се бори? Щял да разкрива тайни някакви, те в тая болница колко народ изпотрепаха, тя с пет откраднати ампули, едва ли ще ги засенчи...
Според мен ще е нещо с наркотици, щом ставаше въпрос за аптека и ампули. Наталка се оттървала с условна, но "братчето ѝ" го е лежал. Каква работа ще има Калин с него, не стана ясно от промото, или както е набрал, ще го ошамари за тютюнопушене.  Mr. Green
А Биляна побърза, защото вече е решено за нея. Ако си беше замълчала щеше да се върне в леглото на Калин, а тя нали е принципно момиче.
Захариев на промото с кого се гушкаше?

# 671
  • София
добре де, как е с условна присъда и никой не знае, нали искат свидетелство при назначаване, а тя е достатъчно млада за да не е реабилитирана

# 672
  • София
Ще има бооой...

А Биляна побърза, защото вече е решено за нея. Ако си беше замълчала щеше да се върне в леглото на Калин, а тя нали е принципно момиче.

само серия по рано същия този Калин питаше: ти не искаш ли да знаеш къде съм бил?
Ех, къса памет имат тези мъже... голяма работа, че не се била прибрала, можеше и при майка си да е била

# 673
Какъв бачкатор е тя, не съм я видяла нищо да прави, само се размотава по коридорите. Дори в сюжета няма заложени неща, които тя да прави... Наели са я да пише сватбени речи?!?!?
Добре, че Дария ми е симпатична, иначе тази героиня е пълен нон-сенс... можеше да е сестра поне.

# 674
Ъхъъмм, Дария щеше да е добре в роля на перверзна сестра или доФторка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт