Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 203
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Gerka,пристигнахте ли в Геракини?Големи горещини станаха последните два дни.

# 106
Gerka,пристигнахте ли в Геракини?Големи горещини станаха последните два дни.

Утре сутринта тръгваме! Laughing
Вие как сте? Hug

# 107
Ами лек път тогава и хубава почивка,а ние сме в София вече. SunglassesТук е още по-горещо.

# 108
Здравейтее пак bye
 Някой с отзиви за Simon Prince Prive,във Вурвуру? smile3525

Хм.. ИЗбора за Вурвуру е ограничен вече,в предвид и че търсим и позволено за кученца

# 109
Ами лек път тогава и хубава почивка,а ние сме в София вече. SunglassesТук е още по-горещо.

Благодаря. В момента времето е чудесно за пътуване.

# 110
Здравейте,
туку-що резервирах хотел Талеа в Крит, Бали плаж. Има ли някой впечатления от този район и специално от хотела. Малко ме подразни, че интернета е само в лобито, а оузото за сметка на това безплатно. Дано няма много руски туристи тая година...

# 111
  здравейте,
  някой  може ли да потвърди,че в Месонги бийч на Корфу този сезон няма аниматори и т.н. гръцка вечер.Още не сме отишли а лошите новини започнаха....
Ще помоля ако някой знае нещо да сподели,не че ще променя нещо ама да сме подготвени....и лек път на всички

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 22:33 от milenski75

# 112
  • Sofia
Благодаря!!! Темата ми е много полезна и приятна!

# 113
  • гр.София
Здравейте,
мисля, да резервирам в този хотел Tassos Grand resort, но ме притеснява, че е съвсем нов и няма никакви отзиви, иначе ме устройва, закуска и вечеря и има свободни дати за нашия период. Дали има аниматори  newsm78

# 114
Здравейте,
мисля, да резервирам в този хотел Tassos Grand resort, но ме притеснява, че е съвсем нов и няма никакви отзиви, иначе ме устройва, закуска и вечеря и има свободни дати за нашия период. Дали има аниматори  newsm78
Аз не бих имала притеснения, от веригата на Гранд хотел Велинград е. За аниматори не знам, не съм и питала, защото цената му ме отказа.

# 115
  • гр.София
Здравейте,
Аз не бих имала притеснения, от веригата на Гранд хотел Велинград е. За аниматори не знам, не съм и питала, защото цената му ме отказа.
Мерси много  Hug Запазвам  Laughing

# 116
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,искам да отида на почивка с 10 год.дете и съответно предпочитам ол инклузив,детски клуб и въобще забавление за детето за да ми е спокойно и на мен.Искам пясъчен плаж и пясъчно море и нормални цени,като ще трябва да пътуваме или със самолет или с автобус.Искам да останем поне 10 дни,но всичко зависи от цената,която ще се получи за края на юли.Моля препоръчайте ми хотели подходящи за деца,като анимацията няма проблем да е на английски или немски,детето ги говори перфектно и двата езика,само деца да има наоколо.
Гледах в началните страници за промоциите,които са изписани за различни хотели и въпроса ми е къде ги откривате?Дали в някакъв общ сайт или на страницата на всеки хотел?
Благодаря!

# 117
  • София
Здравейте,искам да отида на почивка с 10 год.дете и съответно предпочитам ол инклузив,детски клуб и въобще забавление за детето за да ми е спокойно и на мен.Искам пясъчен плаж и пясъчно море и нормални цени,като ще трябва да пътуваме или със самолет или с автобус.Искам да останем поне 10 дни,но всичко зависи от цената,която ще се получи за края на юли.Моля препоръчайте ми хотели подходящи за деца,като анимацията няма проблем да е на английски или немски,детето ги говори перфектно и двата езика,само деца да има наоколо.
Гледах в началните страници за промоциите,които са изписани за различни хотели и въпроса ми е къде ги откривате?Дали в някакъв общ сайт или на страницата на всеки хотел?
Благодаря!

калинка

Въпроса актуален ли е или вече си открила търсеното ?
Изгодните оферти не са на страниците на хотелите, а в много други.
И все пак кой район, иначе е много общо ?
Изискванията ти са повечко и цените в края на юли няма как да са ниски.

# 118
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,заминаваме за Крузо вилидж.Имам притеснения относно отстоянието на хотела от плажа,но като изключим това то отзивите от клиентите са много добри.Хотела се предлага и в Германия,така че се надявам да бъда приятно изненадана.Заминаваме в събота на 09.юли и ще пиша като се върнем.

# 119
Здравейте,
Някой да има скорошни впечатления от Aristoteles Beach Халкидики?

Общи условия

Активация на акаунт