Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 150
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,знаете ли от кое градче на Ситомия,може да се направи разходка с корабче?
Ако не бъркам имаше круизна разходка от ормос панагиас покрай манастирите на Атон

# 91
Благодаря!

# 92
Ние все пак запазихме в края на юни вилички тук: http://calypso-village-resort.com/ Това е и официалният сайт, не онзи, който дадох по-горе. Казвам го, защото на телефоните за връзка в горния сайт вдига някакъв посредник, който не е особено ориентиран. А тук на телефона отговаря директно собственичката, българка.  Ще споделя мнение като се върнем.

ПП Без да искам писах в тази тема за Гърция... храна не се предлага  Crazy

# 93
Здравейте, ориентирали сме се да резервираме orfeas-hotels.gr Може ли да споделите лични впечатления за хотела.Другото което ме шокира е ниската цена която ни дават от 86 евро за 2 възрастни с 2 деца на ден за края на август.Чудя се дали агенцията е коректна.Ще съм благодарна за мнение.
Цената е ок, този хотел от няколко години се ползва за лагер. Почти всеки месец има групи с деца на лагер там. Доста е позанемарен, но плажа пред него е хубав. Има заведения където можеш да си поръчаш питие. Отдалечен е от Паралия , пеша ще се стига за около 35 мин. Но е на тихо място.

# 94
  • София
здравейте ,
дали може да ми препоръчате нещо промоционално за другата седмица искаме да тръгнем , на Касандра примерно или друго място в Северна Гърция без значение ! С бебе и батко на 7 ще сме и предпочитам да бъде близо до плаж и да е чист хотела най -вече !
  чета темата , но нямам много време да се връщам назад !
Благодаря Ви  много  bouquet:

# 95
Да се отчета, тъй като в последния момент се оказа, че в Litohoro Olympus Resort Villas & Spa няма места за нашия период се преориентирах към Cosmopolitan Hotel & Spa - http://www.hotel-cosmopolitan.gr/english.html
Вчера ми потвърдиха резервацията, надявам се да останем доволни. Заминаваме на 03.07, ще дам отзиви като се върнем.
Ако някой може да препоръча плажове, таверни и забележителности в района, които си заслужава да се посетят би било чудесно.

# 96
Копирам си поста от другата тема:

Здравейте!
Още февруари букнах 5 дни в Соня Вилидж, Геракини......ииии забравих. Мина лудницата покрай учениците и аз сега се сещам, че не зная нищо за мястото където отиваме след 2 дни. Embarassed Никога не ми се беше случвало, но винаги има първи път.

Интересуват ме хубави плажове в близост.  Налага ли се да се носят обувчици за плаж? Може ли да си носим чадър или навсякъде е платено?
Тъй като сме с халф- борд ще трябва да мислим къде да обядваме, така че очаквам вашите предложения.
Самото Геракини какво представлява? Има ли прилични супер маркети?
Има ли оси, пчели, комари?
На 1 страница прочетох за Street markets- какво представляват и заслужава ли си да се ходи?

Ако имате някакви препоръки за района бих се радвала да ги споделите.

# 97
Копирам си поста от другата тема:

Здравейте!
Още февруари букнах 5 дни в Соня Вилидж, Геракини......ииии забравих. Мина лудницата покрай учениците и аз сега се сещам, че не зная нищо за мястото където отиваме след 2 дни. Embarassed Никога не ми се беше случвало, но винаги има първи път.

Интересуват ме хубави плажове в близост.  Налага ли се да се носят обувчици за плаж? Може ли да си носим чадър или навсякъде е платено?
Тъй като сме с халф- борд ще трябва да мислим къде да обядваме, така че очаквам вашите предложения.
Самото Геракини какво представлява? Има ли прилични супер маркети?
Има ли оси, пчели, комари?
На 1 страница прочетох за Street markets- какво представляват и заслужава ли си да се ходи?

Ако имате някакви препоръки за района бих се радвала да ги споделите.

Ние в момента сме в Геракини,макар и на 1 км.от селцето.Хотела ни си има собствен плаж.Вечер се разхождаме в Геракини,има всичко необходимо за добра почивка,мини маркет,много хубави Гирос,точно срещу магазина в началото на градчето.Има сладкарница със страхотен сладолед и всякакви баклавички.Плажа в самото градче не е много голям,има възможност за собствен чадър,плажната ивица продължава и до съседното селце,като минава и през нашия хотел.Дъното е чисто,няма камъни и водорасли.Комари в Гърция има много и навсякъде,спасението е в машинки и спрей.Има таверни покрай плажната ивица.Чадърите не се плащат,а са срещу консумация.

# 98
# 99
Dkoki , СУПЕР СИ! Hug Hug Hug
Много хубаво да си доизкарате!

Оси има ли?
От София ли пътувахте? Някакви препоръки за пътя? В смисъл има ли места, където можем да се объркаме или нещо специфично?

# 100
Да,от София,след Солун,следете табелата за Неа Мудения,след това никъде не се отклонява и ще видите табелите за Геракини.Има и оси около цветята,на плажа не толкова.

# 101
Благодаря  много.  Ти почивай,  ако нещо се сетя ще питам.

# 102
  • София
Температурите в Гърция ме изненадаха твърде рано.
Не съм по много топлото, добре че пътуването беше кратко.
На север е поносимо, но на юг достигнаха 40 градуса.

Мога да дам последна информация за ...
https://aegeanmelathron.reserve-online.net/
http://www.poseidonpalace.gr/
и вчера нощувка в Солун
http://www.makedoniapalace.com/

След Италия ще има ново пътуване в тази посока.

Някой питаше за Cronwell Platamon...
Хотелът свали цените до края на месеца до 100 евро стая, HB
Не забравяйте 2 Деца до 12 год. с двама възрастни – безплатно
Времето напълно позволява вече да се използват водните екстри за децата.

Приятни почивки на всички...

# 103
Bled, много моля за линк къде цените на Cronwell са 100 евро за стая.
Благодаря!

# 104
Bled, много моля за линк къде цените на Cronwell са 100 евро за стая.
Благодаря!

И аз със същото запитване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт