Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 111
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,някой скоро върнал се от Халкидики,да  сподели как е темп.на водата в морето и има ли превалявания както в Б-я,а и цяла Европа? Относно хотел Анайс,бяхме миналото лято,чудесна плажна ивица с пясък,във водата дъното  е чисто откъм камъни и водорасли,хотела е добър,храната- за всеки индивидуална порция,салати-на блок маса.Ние бяхме на 1 юни и нямаше детски групи.Спокоен и отдалечен хотел от близкото селище/2км./

# 61
  • София
В момента съм на Касандра.До вчера беше перфектно.Днес сутринта Валя проливен дъжд с гръмотевици и.... градушка ! Следобед се оправи и дори плажуване,макар и на басейна

# 62
Ееее,дано се оправи времето и се затопли още и морската вода.Благодаря ти!

# 63
  • София
Влизаме във водата.Става.Е,и по-топла е била,но не е за притеснение

# 64
Същото се отнася и за Kalamitsi. От петък до днес - перфектно време. Водата -  леко хладка,  но става за къпане. Тази сутрин - дъжд с гръмотевици.  Peace

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 23:01 от stefansky

# 65
Здравейте, в процес на търсене на хотел съм за почивка в началото на юли. Имам оферта за няколко хотела от Океания Турс:
от 04.07 – 7 нощувки
2ма с 2 деца

Litohoro Olympus hotel Pieria
Двойна стая градина – 650евро тотал за целия период със закуски и вечери

Diaporos Hotel Halkidiki
Двойна стая – 650евро тотал за целия период със закуски и вечери

Iris Halkidiki
Четворна стая – 700евро тотал за целия период със закуски и вечери

Cosmopolitan
Двойна стая градина – 700евро тотал за целия период със закуски и вечери

Grand Platon
Двойна стая – 755евро тотал за целия период със закуски и вечери или 845евро All inclusive

Сякаш клоня към хотел Диапорос (виждала съм го миналата година само отвън), но ако някой има пресни впечатления от който и да е от тези хотели бих била благодарна да сподели.

# 66
  • София
Привет!
И аз тук при вас в търсене на изгодна оферта на закуска и вечеря. Искаме да отидем уикенда за 2 нощувки. Първоначално обмислях района на Парга, ъпреки километрите, но виждам, че там времето се разваля. Така че остава някъде на Халкидики. Никога не сме ходили, така че ще се радвам за съвет.
Blеd има ли някоя страхотна цена (от твоите)  за този период?  Mr. Green  bouquet

# 67
  • София
-------------
Blеd има ли някоя страхотна цена (от твоите)  за този период?  Mr. Green  bouquet

anisunshine
Погледнах тези резервирани от нас, не виждам същите цени.
Но винаги има други...
Особено за кратка разходка като твоята.
Лошото е, че повечето цени се сменят точно тогава/10-06/.
Все пак:

http://www.aristoteles.gr/en/homepage/
до 20-06
Нощувка със закуска и вечеря 23 евро

http://www.polis-hotel.com/
до 15-06
Нощувка със закуска и вечеря 22 евро

veselkapetkova

От изброените хотели бих избрала
http://www.litohororesort.gr/
Да не влизам в подробности...

# 68
Bled, благодаря много за отговора! Все пак, би ли споделила малко повече информация за този хотел, имаш ли лични впечатления? Прочетох, че плажа е каменист доста в началото, а за децата ми е важно да има пясъчен плаж поне в близост, дори да не е точно пред хотела. На Вурвуру бяхме миналата година и обиколихме няколко плажа в района, така че ако този преди Диапорос не е хубав имаме аптернатива, затова се бях ориентирала към този хотел Simple Smile

# 69
  • София
Bled, благодаря много за отговора! Все пак, би ли споделила малко повече информация за този хотел, имаш ли лични впечатления? Прочетох, че плажа е каменист доста в началото, а за децата ми е важно да има пясъчен плаж поне в близост, дори да не е точно пред хотела. На Вурвуру бяхме миналата година и обиколихме няколко плажа в района, така че ако този преди Диапорос не е хубав имаме аптернатива, затова се бях ориентирала към този хотел Simple Smile

Да, имам лични впечатления. И миналата година бяхме в съседния хотел http://www.cavoolympo.gr/.
Информацията ти е точна, плажа е с камъни. Беше чист, има и тревни площи.
Виж плажа на горния хотел Cavo Olympo...

Трагедия, но пък хотела и всичко останало на много високо ниво...
На Olympus плажа е доста по-добър и с дребни камъни.

Но ти нямаш перфектен плаж на нито един от хотелите. Дори на някои въобще не е до хотела.
Единственият вариант е колата и близък по-хубав плаж.
Цената е близка и аз избрах най-доброто. Познавам ги всичките, мога и снимки да потърся.
Трябва да си наясно и с местата на хотелите.

Diaporos ти е на пътя, а плажа в близост не става. Кариди и Vourvourou beach са наблизо, но не пеша.
Cosmopolitan е нов хубав хотел, но плажа не е до него, а вътре в Паралия плажа забрави. Въпреки, че плаж около мястото колкото искаш.
Grand Platon, от другата страна на Паралия, същата работа.
Iris също не е на плажа, въпреки че там плажа не е лош, в сезона се пренаселва.
Olympus също е на кофти място, относно разходки, но изпъква пред другите хотели, като хотел...

Винаги има негативи, но избора е твой.

# 70
Страшно много благодаря, Bled! Напълно наясно съм, че с нещо трябва да се направи компромис, когато се гони по-ниска цена - още повече в случай че резервираш в последния момент като нас и местата са ограничени. Доверявам се на съвета ти напълно, вече писах да проверят дали все още има места. При положение, че ще имаме закуска и вечеря, няма никакъв проблем да обиколим и съседни плажове (стига да има хубави такива в близост). Ако са малки камъчетата по плажа не ме притеснява, достатъчно ми е да не е некомфортно при стъпване за децата, ако са без аква обувки.
Иначе останах с убеждението, че в близките околности на Литохоро има какво да се разгледа (с колата разбира се), пък и тъкмо да видим нещо по-различно Simple Smile

Още веднъж искрено благодаря за споделената информация, беше ми много полезна!

# 71
Здравейте, ориентирали сме се да резервираме orfeas-hotels.gr Може ли да споделите лични впечатления за хотела.Другото което ме шокира е ниската цена която ни дават от 86 евро за 2 възрастни с 2 деца на ден за края на август.Чудя се дали агенцията е коректна.Ще съм благодарна за мнение.

# 72
  • София
Момичета, ударете едно рамо:
Хотел Port Marina
Atrium hotel
Ioli Village   
Става въпрос за НВ, ще сме с кола, така че няма да е проблем ходенето на плаж.  bouquet

# 73
  • София
Страшно много благодаря, Bled! ---------------
---------- Ако са малки камъчетата по плажа не ме притеснява, достатъчно ми е да не е некомфортно при стъпване за децата, ако са без аква обувки.
Иначе останах с убеждението, че в близките околности на Литохоро има какво да се разгледа (с колата разбира се), пък и тъкмо да видим нещо по-различно Simple Smile

Още веднъж искрено благодаря за споделената информация, беше ми много полезна!

По-добре им вземи аква обувки...
Да, има какво да се види, ето някои места отново:

Скрит текст:
Олимпийска ривиера

Древния град Дион.
Древното селище Скотинас.
Litochoro Maritime Museum
До Платанамонас е византийската  крепост от XIII век, вижда се отдалеч.
Около Лептокария е Ливитра, древна местност, гърците мислят, че това е родното място на Орфей.
Близо се намира и манастирът Каналон.
Недалеч от Платанамонас са и изворите на Афродита в дефилето на река Pineios, Tempi Valley.
Обсерватория Неа Агатуполи до Метхони, наблюдение на птици.
Седалището на боговете, планината Олимп,

Ето и малко плажове в района:
Methoni
Agios Giannis
Makrigialos
Pydna
Alikes Kitros
Korinos
Paralia
Olympic Beach
Kalivia Varikou
Gritsa
Plaka Litochoro
Leptokarya
Skotina Beach
Panteleimonas Beach
Platamonas
Nei Pori
Stomio

Момичета, ударете едно рамо:
Хотел Port Marina
Atrium hotel
Ioli Village   
Става въпрос за НВ, ще сме с кола, така че няма да е проблем ходенето на плаж.  bouquet

Избраните хотели са с приблизително еднакви плюсове и минуси.
Всичките са отдалечени от плаж.
В този случай можеш да ги избираш по цена. Най-ниската няма да означава, че е по-лош от другите.

Здравейте, ориентирали сме се да резервираме orfeas-hotels.gr Може ли да споделите лични впечатления за хотела.Другото което ме шокира е ниската цена която ни дават от 86 евро за 2 възрастни с 2 деца на ден за края на август.Чудя се дали агенцията е коректна.Ще съм благодарна за мнение.

На този хотел хубавото му е, че е далеч от суматохата на Паралия.
И пред него има плаж.
Обаче трябва да знаеш, че се пълни с много руски деца/групи/.
Което доста сваля качеството.

Хотел

Плаж

# 74
  • София
Благодаря Блед!
Те и по цена са приблизително еднакви, аз затова питах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт