Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 306
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Моля за съвет и аз!. Прочетох темата, но не намерих отговор на това, което търся. Затова да ми препоръчате, ако е удобно. Търся си хотел за три нощувки, полупансион или AI на тихо, спокойно и романтично място от 18 септември. Да е на първа линия и не от най- скъпите. По това време на годината, къде е подходящо за моренце. Ще бъдем със собствен транспорт. Не харесвам големите резорти, а малки хотелчета и красива природа. Може морето да е по-каменисто. Няма да съм с малки деца. Благодаря предварително!

Пристигайки от Гърция преди часове след като обикаляхме разкъсано почти месец мога да кажа, че задачата ти е напълно изпълнима. Особено за втората половина на септември.
В последните дни сменихме над 10 хотела използвайки често кешбека от booking.com ако цената е висока. Съветвам те също да го направиш, все още го има. Ние също имаме още резервации с него за септември.
Мога да ти дам много хотели-луксозни за целта на умерени цени. Но трябва да кажеш поне колко ви се пътува и колко ви се плаща.
Казвам ти само един хотел в близост, който отговаря на изискванията за "спокойно и романтично", "полупансион", цена.
https://www.elani-resort.gr/bg/
И това не е всичко...

# 601
  • Пловдив
Моля за съвет и аз!. Прочетох темата, но не намерих отговор на това, което търся. Затова да ми препоръчате, ако е удобно. Търся си хотел за три нощувки, полупансион или AI на тихо, спокойно и романтично място от 18 септември. Да е на първа линия и не от най- скъпите. По това време на годината, къде е подходящо за моренце. Ще бъдем със собствен транспорт. Не харесвам големите резорти, а малки хотелчета и красива природа. Може морето да е по-каменисто. Няма да съм с малки деца. Благодаря предварително!

Пристигайки от Гърция преди часове след като обикаляхме разкъсано почти месец мога да кажа, че задачата ти е напълно изпълнима. Особено за втората половина на септември.
В последните дни сменихме над 10 хотела използвайки често кешбека от booking.com ако цената е висока. Съветвам те също да го направиш, все още го има. Ние също имаме още резервации с него за септември.
Мога да ти дам много хотели-луксозни за целта на умерени цени. Но трябва да кажеш поне колко ви се пътува и колко ви се плаща.
Казвам ти само един хотел в близост, който отговаря на изискванията за "спокойно и романтично", "полупансион", цена.
И това не е всичко...

Да не съм уточнила. Моя грешка. Разстояние до 500-600 км от границата на по-топличко. От Пловдив съм. Цена до 150- 200 лв на ден.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 13:20 от rali100

# 602
  • София
Скрит текст:

И това не е всичко...

Цитат
Да не съм уточнила. Моя грешка. Разстояние до 500-600 км от границата на по-топличко. От Пловдив съм. Цена до 150- 200 лв на ден.

С тези километри не е много сигурно топличкото за тези дати. Вероятност да е по-топло е с доста повече км. на юг. Максимума ти е Северна Гърция до Олимпийска ривиера или най-много до Волос/и островите/ или Евия. Гаранция никога няма за хубаво време, особено последните години.
Но това е моят месец и аз също ходя почти винаги, както ще бъде и сега/тази година беше изключение заради страх от дъждове през септември, както и добрите цени през август/. Но много не се задържам на плажа.

Тази цена не може да ти подсигури луксозен хотел на AL.  Но може да е добър.

Не мога да изброявам стотици хотели. Най-добрият вариант е да избереш мястото и ще се опитам да ти намеря нещо в което сме били. Погледни картата и пиши...

# 603
  • Пловдив

[/quote]Не мога да изброявам стотици хотели. Най-добрият вариант е да избереш мястото и ще се опитам да ти намеря нещо в което сме били. Погледни картата и пиши...
[/quote]
Благодаря за отзивчивостта. Не търся супер лукс, а изхранването може да HB. Ориентирала съм се към Ситония или Атон. Важното е да е красиво, тихо и спокойно.

# 604
  • София
Цитат
Благодаря за отзивчивостта. Не търся супер лукс, а изхранването може да HB. Ориентирала съм се към Ситония или Атон. Важното е да е красиво, тихо и спокойно.

Така е по-друго. Храненето намалява възможностите да се вместим в цената. Ако беше само закуска е по-лесно.
Но този се вмества във вашите изисквания и съм била в него, добър е...
http://www.hotel-akti.gr/en/

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 22:55 от Bled

# 605
  • Пловдив
Цитат

Така е по-друго. Храненето намалява възможностите да се вместим в цената. Ако беше само закуска е по-лесно.
Но този се вмества във вашите изисквания и съм била в него, добър е...
http://www.hotel-akti.gr/en/

bouquet bouquet bouquet

# 606

И това не е всичко...

Ако може да питам как се резервира с кешбека много пъти че на мен не ми дава повече?

# 607
  • София
------------
И това не е всичко...

Ако може да питам как се резервира с кешбека много пъти че на мен не ми дава повече?

Предпочитам за това да се сещате сами, защото е твърде просто. Все пак не е в реда на нещата да го пиша.
Ако все пак ви е трудно ми пишете на лични.

# 608
Аз ще ти кажа, за всеки кешбек нова регистрация с нов и-мейл и нова кредитна карта. Това означава, че Блед има над 10 броя кредитни карти.

# 609
Аз ще ти кажа, за всеки кешбек нова регистрация с нов и-мейл и нова кредитна карта. Това означава, че Блед има над 10 броя кредитни карти.
Така си го мислех и аз.имам две наши и две чужди.Ще резервирам с тях

# 610
  • Пловдив
Хайде пак въпросче. Четох, четох ама пак се чудя. Избрах си хотел на Ситония  Хотел Antigoni Beach, ама докато се начудя и местата свършиха. Говоря за изгодните оферти. та сега пак се колебая между: Ксения Уранополи, Акти Уранополи и Акратос бийч Уранополи. Ксения ми се вижда по-спокойно място. Искам да няма много навалица, хубав плаж и прилична храна HB.

# 611
  • Русе, България
rali100, не мога да дам мнение за хотелите, за които питаш, но имам спомен от градчето Уранополи. Плажът, непосредствено до самия център, не е много хубав. Да не кажа, че в сравнение с останалите, които видяхме на средния ръкав, изобщо не ставаше. Ако тези хотели/комплекси не са непосредствено в града, а встрани и имат собствени плажове, може и да е хубаво.
А до градчето ходят корабчета с туристи за екскурзия, и ние така отидохме. Приятно е за разходка, има старинни сгради и много заведения по крайбрежието.
Впечатленията ми са от 2015, дано съм ти била полезна.

# 612
Наскоро четох не съм била
 че Акти е най-добре

# 613
  • Пловдив
rali100, не мога да дам мнение за хотелите, за които питаш, но имам спомен от градчето Уранополи. Плажът, непосредствено до самия център, не е много хубав. Да не кажа, че в сравнение с останалите, които видяхме на средния ръкав, изобщо не ставаше. Ако тези хотели/комплекси не са непосредствено в града, а встрани и имат собствени плажове, може и да е хубаво.
А до градчето ходят корабчета с туристи за екскурзия, и ние така отидохме. Приятно е за разходка, има старинни сгради и много заведения по крайбрежието.
Впечатленията ми са от 2015, дано съм ти била полезна.

Благодаря Ви! Flowers Hibiscus

# 614
  • Пловдив
А как става резервацията през сайт на хотел- book online? Искат кредитна карта. С дебитна не става ли? Ваучера по мейла ли го изпращат?

Общи условия

Активация на акаунт