Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 356
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе, България
Кrisimor, за Сани Бийч става въпрос, просто трябваше да прочетеш няколко мнения по-нагоре. Не публикувай последователни постове с едно и също съдържание.

# 586
Кrisimor, за Сани Бийч става въпрос, просто трябваше да прочетеш няколко мнения по-нагоре. Не публикувай последователни постове с едно и също съдържание.
Сори от телефон е зле.той не е цитирал хотел и става общо.А аз точно този не харесвам

# 587
Действително,  имах предвид Сани бийч хотел, тъй като в предходните постове коментирахме него. Но мнението ми се отнася за целия комплекс Sani Resort , доколкото, в който и от хотелите да отседнеш,  разходите   на марината, театърът, ресторантите и баровете, детските площадки и т.н. се ползват от всички гости на комплекса и създават цялостното усещане и визия на комплекса. 

# 588
за Mediterranean Village някой има ли скорошни /или не чак толкова/ впечатления? то малко след дъжд качулка питам, защото вече съм го резервирала за след 2 седмици, по отзиви в Tripadvisor, Google и Booking, но все пак ще ми е интересно да прочета и тукашни отзиви Simple Smile

# 589
  • Живее на Луната
за Mediterranean Village някой има ли скорошни /или не чак толкова/ впечатления? то малко след дъжд качулка питам, защото вече съм го резервирала за след 2 седмици, по отзиви в Tripadvisor, Google и Booking, но все пак ще ми е интересно да прочета и тукашни отзиви Simple Smile

Писах някъде назад в темата. Ние ходихме там през юни и много ни хареса. Ако имаш конкретни въпроси, питай!

# 590
За месец октомври къде е най-подходящо да се почива?

# 591
Юлски отзив от Александър Бийч, Александруполис (Alexander Beach Hotel & Spa).

Като цяло 5 звезди са му много. Плюсове и минуси:
+ Плажът е с фин пясък, перфектен. Навътре влизаш, само пясък, никакви камъняци и животинки.
- Няма обособена зона или шезлонги за хотела. Плажът е наистина близко, но се стига по кофти алея и камъни. В едната част има буквално свлачище с предупр.табела. В другата част е добре. Няма спасители, нищо. Но и няма хора, което е супер. Хотелът да се казва "Бийч" е странно, след като нищо не се поддържа по тоя плаж.
+ Храната е превъзходна и много разнообразна. Има безплатна вода и кафе(на закуска). Цените не са особено високи за свободна консумация.
- Огромният ни проблем с тоя хотел е климатичната система. Не може за подобна категория в стаите буквално да е 28 градуса!!! Измерено с наш дигитален термометър и с техен в стаята. Искаха да ни преместат, но там беше същото, даже 1 идея по-зле. По всички коридори е с 2 градуса под навън, тоест навън е 33 градуса, вътре - 31 градуса.
- Басейните са абослютно "постни" и скучни сами по себе си. Даже няма детски басейн. Най-плиткото е 110-120 см.Под скучни - няма пързалка, нещо интересно, някое мостче, каквото и да е. Просто 2 прави басейна. Не видяхме спасител.
+ Има прекрасна зелена площ с футболни врати, малко площадки. Зелено и поддържано.
+ Стаите са големи, балконът е просторен с гледка към морето, което е на 50 м. Тишина и релакс.
- Стаите са амортизирани, особено банята. Ваната е за 2-звезден хотел, тапата не влизаше и не се запишваше, имаше изгнили неща по цялата баня. Минибарчето почти не работи.
- На мен лично градът ми е еднотипен и не ми допадна. Иначе не е малък.

С 2 думи не си струва 250 лв/нощувка. Не бихме се върнали на фона на доста други места за посещение.

# 592
И от litohoro olympus resort(Литохоро, Олимп.ривиера). Хотелът се намира на уникално място - от едната страна е морето, от другата - подножието на Олимп. Много е красиво!

Не обичам този израз, но това за мен си е бутиков хотел. Малък, но пипнат. Със сигурност си заслужава 4-те звезди. Почти всичко е плюс тук: местоположение, храна, персонал, стаи, изгледи, басейн. Като минус: плажът е на 30 метра, но е много каменист - плажът и в морето. Има шезлонги на плажа и е много приятно. По алейката на плажа има приятни нескъпи заведения, страхотни хора, прясна риба.
Грдът-селцето Литохоро ни е много по-интересен от Александруполис например. Селцето има всичко - алейки за разхождане, планината, магазинчета, някои капанчета за хапване. Като цяло мястото е много хубаво и хотелът си заслужава. Бяхме HB.

# 593
  • на земята
Мисля,че почти във всички случаи,ако хотела е отличен плажа е с камъни,или обратно Peace
 Magnifique,хотела изглежда супер.

# 594
  • София
Да си дам отзиви от нашата почивка, че тук прочетох за хотела, Acrotel Elea Village

Отидохме на HB, като на втория ден си пуснахме All inclusive че не излизаше оферта да сме на HB, няма къде да се ходи за обяд а за вечеря няма безплатни напитки ако не си All inclusive.  Хотела е с 3***,но определено е на по-високо ниво.
+Храната е вкусна
Гледката от хотела е разкошна
Хубав двор с детска площадка
Има бар с безплатна консумация до 22 часа ако си all inclusive
Детски басейн голям
Гостите на хотела бяха разнообразни, повечето французи и сърби, намерихме си и страхотна компания
Близките плажове са разкошни, ходихме на Lagomandra, но има и диви плажове наоколо, но са само с кола
Персонала е мил и учтив
-
Стените на стаите са супер тънки, буквално чуваш как диша някой, всяка вечер ставах да правя забележки на някой че сме с малко дете което не можеше да заспи от шума
Няма хубав плаж на пеша разтояние, има един който е много мръсен за моите разбирания

Общо взето не бих повторила заради шума и тънките стаи, иначе е хубав за парите си хотела

# 595
И от litohoro olympus resort(Литохоро, Олимп.ривиера). Хотелът се намира на уникално място - от едната страна е морето, от другата - подножието на Олимп. Много е красиво!

Не обичам този израз, но това за мен си е бутиков хотел. Малък, но пипнат. Със сигурност си заслужава 4-те звезди. Почти всичко е плюс тук: местоположение, храна, персонал, стаи, изгледи, басейн. Като минус: плажът е на 30 метра, но е много каменист - плажът и в морето. Има шезлонги на плажа и е много приятно. По алейката на плажа има приятни нескъпи заведения, страхотни хора, прясна риба.
Грдът-селцето Литохоро ни е много по-интересен от Александруполис например. Селцето има всичко - алейки за разхождане, планината, магазинчета, някои капанчета за хапване. Като цяло мястото е много хубаво и хотелът си заслужава. Бяхме HB.
Бяхме в този хотел миналата година от 2 септември в супериорна вила със собствен басейн. Хотела е красив, но всичко е доста позахабено. Закуската беше много богата, имахме запазена маса отвън, полагаща се на вилата.
Но вечерята е смешна. Сервират по едно предястие, основно и десерт. Като можеш да избираш от две менюта....
Плащахме по 600 лв.на вечер за двамата и то с ранни записвания, определено за тези пари може да се намери по-добър хотел.

# 596
За 600 лв. не бих отишла, на фона на други места, да кажем по-екзотични. Ние бяхме на някаква промоция за стая 135 лв/вечер за 2 възр.+дете на закуска и вечеря. И на мъжа ми не му хареса вечерята да не е на блок маса, а на порции, но имаше избор от 3 варианта и порциите бяха огромни. В този хотел бях чела, че няма лоши стаи и това е факт. Бяхме на сутерен с голяма тераса направо към басейна, много зелено. Вечер на верандо-терасата, много приятно и поддържано. Абе много доволни останахме.

# 597
Мисля,че почти във всички случаи,ако хотела е отличен плажа е с камъни,или обратно Peace
 Magnifique,хотела изглежда супер.
Хич не е така това.варианти колкото искаш

# 598
За 600 лв. не бих отишла, на фона на други места, да кажем по-екзотични. Ние бяхме на някаква промоция за стая 135 лв/вечер за 2 възр.+дете на закуска и вечеря. И на мъжа ми не му хареса вечерята да не е на блок маса, а на порции, но имаше избор от 3 варианта и порциите бяха огромни. В този хотел бях чела, че няма лоши стаи и това е факт. Бяхме на сутерен с голяма тераса направо към басейна, много зелено. Вечер на верандо-терасата, много приятно и поддържано. Абе много доволни останахме.

От къде запазихте с тази оферта? Много е добра Hug

# 599
  • Пловдив
Моля за съвет и аз!. Прочетох темата, но не намерих отговор на това, което търся. Затова да ми препоръчате, ако е удобно. Търся си хотел за три нощувки, полупансион или AI на тихо, спокойно и романтично място от 18 септември. Да е на първа линия и не от най- скъпите. По това време на годината, къде е подходящо за моренце. Ще бъдем със собствен транспорт. Не харесвам големите резорти, а малки хотелчета и красива природа. Може морето да е по-каменисто. Няма да съм с малки деца. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт