Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 622
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Някой с отзиви за Blue Dolphin
Благодаря  bouquet
Била съм в хотела отдавна определено е над средно ниво отивай

# 571
  • София
Споделям написаното за Порто карас- Ситония.
Ние бяхме мин год септември, бих добавила - чувах съседа да хърка, сякаш сме в една стая; чакахме вечо за асансьор, в крайна смекта си пренасяхме количката на ръце- 2 етаж, Не сядахме в ресторанта, а отвън- вътре беше супер шумно, на плажа отивахме на края- кърмех още малкия... и разни от сорта!
Иначе плюсовете са вече описани, затворен комплекс, място за разходка и игра.
Битовите условия са далеч от 4 звезди за Ситония.
С две думи не бих повторила!

# 572
Като влюбена в Сани, много се чудя дали да го заменя с Икос Оливия? Все не мога да се наканя. Подчертавам, че Сани за мен е перфектното място за почивка с дете!!! Без дете - не бих отишла там.

# 573
  • София
Като влюбена в Сани, много се чудя дали да го заменя с Икос Оливия? Все не мога да се наканя. Подчертавам, че Сани за мен е перфектното място за почивка с дете!!! Без дете - не бих отишла там.
Бихте ли споделили кое точно от Сани- тата? И отзиви за самия обект. Благодаря предварително!

# 574
Бихте ли споделили кое точно от Сани- тата? И отзиви за самия обект. Благодаря предварително!
Сани Бийч Хотела - плажът е страхотен (чист пясък, плитко, без водорасли и камъни), Обслужването е без забележки, храната - доста над средното ниво, много добри опции за вечеря в другите ресторанти, както в Бийч клуба на блок маса, така и няколко а-ла карт варианта с много добра храна. Чисто, поддържано, забавления за деца, вътрешния басейн и спа центъра, вечерните представления в театъра, и не на последно място цялостната територия на комплекса. Единственият минус мисля е, че през активния сезон има прекалено много деца.

# 575
Не заменяйте Сани с Икос Оливия,  ако сте с детето.  Икос Оливия ще ви се стори много скучно място след Сани. Само храната там е много по - добра. Има доста прилики със Сани  - театърът,  плажът, интериорът. ... Но мащабите и забавленията за деца бледнеят пред Сани. 

# 576
За Сани Бийч Хотела ,може ли линк?
Прочетох последната страница ,но не разбирам за кой хотел говорите.С това име мога да намеря хиляда  Hug

# 577
За Сани Бийч Хотела ,може ли линк?
Прочетох последната страница ,но не разбирам за кой хотел говорите.С това име мога да намеря хиляда  Hug
https://www.booking.com/hotel/gr/sani-beach-spa.en-gb.html?aid=3 … p;type=total&

# 578
  • Русе, България
Много хубав изглежда този Сани, помечтах си за почивка там! За съжаление надхвърля многократно бюджета ни. Понеже в букинг за нито една дата не показа свободни стаи, отворих сайта: www.sani-resort.com/. Със зададени дати за септември 2018 година, за най-малката възможна стая, цената за седем нощувки за двама възрастни е 2770 евро, полупансион.

# 579
Много хубав изглежда този Сани, помечтах си за почивка там! За съжаление надхвърля многократно бюджета ни. Понеже в букинг за нито една дата не показа свободни стаи, отворих сайта: www.sani-resort.com/. Със зададени дати за септември 2018 година, за най-малката възможна стая, цената за седем нощувки за двама възрастни е 2770 евро, полупансион.
Пускат промоции, обикновено началото на годината. за определени дати има и ъпгрейд на пълен пансион. Нормалната цена е 200 евро на вечер за 2ма възрастни. (за май и септември). Проблемът е, че когато си с дете задължително трябва да резервираш по-висока категория стая (двойната не е опция), която е и по-скъпа.

# 580
Пускат промоции, обикновено началото на годината. за определени дати има и ъпгрейд на пълен пансион. Нормалната цена е 200 евро на вечер за 2ма възрастни. (за май и септември). Проблемът е, че когато си с дете задължително трябва да резервираш по-висока категория стая (двойната не е опция), която е и по-скъпа.
Колкото и да е хубав и не съвсем за тези пари ще изкарам три почивки.много деца и пълна лудница в пик време

# 581
Гроздето е кисело. Като ти е шумно от децата (макар аз да не съм видяла чак пък толкова шум, че да е притеснително за почивката), има Сани клуб или новият им комплекс Сани дюнс.  Wink Laughing

# 582
За мен Сани е най - добрият хотел на Халкидики.  Нито един от другите хотели от  висока категория - Икос Оливия, Помегранате,  Мираджио не могат да конкурират Сани. Това е моето мнение!

# 583
За мен Сани е най - добрият хотел на Халкидики.  Нито един от другите хотели от  висока категория - Икос Оливия, Помегранате,  Мираджио не могат да конкурират Сани. Това е моето мнение!
Сани не хотел а комплекс.

# 584
Сани не хотел а комплекс.пишете за кой хотел говорите

Общи условия

Активация на акаунт