Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 134
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Здравейте. На 21.5. заминаваме на " Посейдон Палас".
А наоколо бихте ли ми казали какво може да се посети...гледах Метеора...Катерини заслужава ли си?
Благодаря предварително! bouquet

# 31
А наоколо бихте ли ми казали какво може да се посети...гледах Метеора...Катерини заслужава ли си?
Ние, също ще сми точно там, но от 25.05. И мен ме интересуват забележителности, а и дали има вътрешен басейн.

# 32
Здравейте! Мен ме интересува температурата на водата в морето през май!. И дали в басейните водата се  отоплява?  newsm78

# 33
Здравейте! Мен ме интересува температурата на водата в морето през май!. И дали в басейните водата се  отоплява?  newsm78
Водата през май в най-общия случай не става за къпане. А за отопляването на басейните си зависи от конкретния хотел.

# 34
  • Варна
Водата в басейните и морето е с еднаква температура обикновено , ако има разлика не е повече от градус - два.Едва ли някой би топлил външен басейн , по скоро някой малък , вътрешен.Къпали сме се и в началото на май.Имало е години като 2014 когато дори средата на юни и то доста по на юг беше студена - 19 - 20 градуса.

# 35
Ние, също ще сми точно там, но от 25.05. И мен ме интересуват забележителности, а и дали има вътрешен басейн.
Няма вътрешен басейн,иначе е супер..От комплекса сме много доволни.Всеки ден нови чаршафи и калъфки,подреждат ни обувките и други глезотий.Много е чисто,тревни площи подстригани,голямо тревно игрище,тенис корт и др. за спортуване.И най далечните стаи не са далеко (макс.300м. от плажа).Има и готини двуетажни къщета.
 Анимацията беше на немски език,но аниматорите бяха българи и поляци комплект.Много добре се занимават с децата и денем и нощем,че и за възрасти има разни програми.Има някакъв нощен бар който не го видяхме работещ.Никой в хотела не знае български.Ако имате късмет ще гледате гръцка сватба-ползват го много за сватби.
 Храната е окей за мойте разбирания.Само супите им куцат като и на други места.Храните се повтарят,но всеки ден има по нещо ново.Какво агнешко имашеееееее мани мани !!!!!Хотела беше пълен и маси за хранене имаше свободни по всяко време.Алкохола е позволен по време на обяд и вечеря,в стъклени чаши с ледче както си е реда.
 Плажа е тесен с докаран отнякъде пясък за двата реда чадъри а при вълничките започват камъни като юмрук и продължават навътре.Има пластмасов плаващ кей да влезеш и скочиш във водата.6 евро на ден за шезлонги  ме изненадаха неприятно,никъде не прочетох за това.
 Има колела и скутерчета под наем- достъпно.
Интернет във фоайето-безплатен но слаб.
 Най близки пясъчни плажове в Лептокария и Ней Пори..В Лептокария е все едно си в Сърбия(има евтин пазар ама не помня кой ден беше-заслужава си),а по пътя за Ней Пори е доста интересно, има КРЕПОСТ за разглеждане.
 Басейните  в комплекса са доста чисти,с момиче на 7г. нямахме никави проблеми.
 Може да се отчете липсата на традиционната гръцка вечер с жива музика ,да си поиграеш и повеселиш.
Всичко това края на юни начало юли 2015г.

# 36
  • София
Благодаря,  Bled  bouquet

# 37
Bled - страхотна и много полезна тема  Hug

Сетихме се и ние в последния момент резервации за идните почивни дни да правим  ooooh!. Съответно свободни места трудно намираме за Кавала и Александрополис. Гледам сега да избера нещо и с спрях на Villa Mediterrane, въпреки липсата на вътрешен басейн. Някой посещавал ли е мястото и в самото селище ли се намира или в страни? Peace Ако имате и други предложения ще се радвам да ги споделите. Мисля днес да резервирам до края на деня.
http://www.booking.com/hotel/gr/villa-mediterrane.bg.html?aid=39 … total;ucfs=1&

# 38
  • pomorie
Моля,да ми препоръчайте местенце на Тасос или друг от недалечните острови,подходящо за двама възрастни и две деца 🚸

# 39
Много полезна тема! bouquet

# 40
  • гр.София
Ако има почивали в Glavas Inn 3*  в Халкидики,моля да сподели всичко за хотелa,храна и местонахождение! Thank you!!! bouquet

# 41
  • София
mariq13, мога да дам отзиви от септември, миналата година. Намира се на 2 км. от Геракини, на главния път. Хотела е реновиран, плажа е на 100м., пясъчен, малък, морето е плитко и спокойно! Има бар с чадъри и шезлонги с/у консумация, има секция и на хотела, която се заплаща допълнително на рецепция, но има и свободна зона. От храната като цяло, нищо не ме впечатли, но гладни няма да останете, терасата на ресторанта е разкошна!

# 42
  • гр.София
Благодаря Карли,кратко и ясно!
Само да попитам хотела малък ли е и дали е тихо в стаите,вечер има ли бар или таверна,от които да се чува музика? Ще бъдем с малки деца и това е което ме вълнува.

# 43
  • София
Мисля, че са 4 корпуса на по два етажа- не е много голям. Иначе таверни няма, аз лично видях само една над плажа с детска площадка. След хотела, има разположени частни бунгала и лично на нас те ни пречеха. Ако имате избор, помолете за настаняване в сградата до детската площадка, защото там е заравнен терена и подходящ за игра! Има помещения на първи етаж, които са с директен достъп на полянката, което мисля за деца е чудесно!

# 44
Здравейте, има ли вече отзиви за новия хотел на Халкидики Мiraggio thermal spa resort? Някой дали го е посетил , да сподели мнение.  Сърдечно благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт