Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • малкия йеросалим
Да ви следя за информация

# 631
  • Sofia
Здравейте, след като тази година бяхме с голяма компания в Гърция в студия, 2018 искам да я разнообразя с хотел Оинклузив за 5 или 7 нощувки, за двама възрастни и едно дете на 4г, като можем да отделим до към 1500лв. Не ми се готви на почивка и искам да си почина наистина.... от сега гледам...ама май недовиждам цените. Simple Smile

# 632
# 633
  • София
Има ли някой почивал на Тасос в Trypiti hotel Лименария.Извън населеното място е, отзивите ,които откривам до момента са противоречиви.... Thinking

# 634
  • София
Здравейте, тази година се замислям да отидем на море в Mediterranean Village. Изчетох почти всичко изписано във форума за него, но ми остава следното питане: Какви са забавленията за малки деца (3 год) - има ли хубава външна детска площадка и детска дискотека? Ще съм много благодарна да споделите, ако знаете.

Сега ще споделя позитивно мнение за Blue Dolphin Hotel (Metamorfosi). Какво ми хареса - имахме градинка пред стаята, плажът е много близо, водата е много чиста, храната е хубава, персоналът любезен, много добре е поддържан комплексът отвън, детето ми страшно добре се чувстваше (на 2 год. тогава), има хубава площадка и детска дискотека; интернетът е много добър и на плажа също; има приятно селце наблизо с магазинчета и ресторанчета (малко е градчето, но идеално за нас)

Какво не ми хареса - стаите са малко похабени, бих се радвала на по-голяма баня; плажът е малко каменист;

Като цяло сме супер доволни и ако не намерим нещо по-добро, и тази година ще отидем там.

# 635
  • Живее на Луната
Здравейте, тази година се замислям да отидем на море в Mediterranean Village. Изчетох почти всичко изписано във форума за него, но ми остава следното питане: Какви са забавленията за малки деца (3 год) - има ли хубава външна детска площадка и детска дискотека? Ще съм много благодарна да споделите, ако знаете.

Ние миналата година бяхме с дете на 1г8м в този хотел. Външната площадка не е много интересна, има пързалка и една две катерушки, но не е оградена и децата лесно могат да щъкат където си поискат. Отделно много пече на нея, почти не видях деца там да играят. Вътре в хотела има стая за игра, която също стоеше празна през повечето време. Дискотека и анимация аз лично не видях но може и да е имало. Предимството на този хотел е огромния плаж, където детето може да тича без да обезпокоява никого.

Момичета, препоръчайте някой хотел на Тасос, да е подходящ за малко дете - хубав плаж, занимавки и т.н

# 636
  • София
mimmox ние бяхме тук миналата година : http://www.acrotel.gr/galleries/elea-village-dining/, площадката не е голяма, но пък децата искренно се забавляваха на нея на всички възрасти, обстановката е семейна и забавна в хотела. Писала съм подробни впечатления в All Inclusive темата  Peace

# 637
  • София
Не съм обръщала внимание на детските съоръжения в Елеа, тъй катоа детето ни е  голямо, но имай предвид че   няма плаж за ползване какъвто търсиш.И се намира между населени места в нещо като вилна зона, което също мисля че е минус

# 638
  • София
Не съм обръщала внимание на детските съоръжения в Елеа, тъй катоа детето ни е  голямо, но имай предвид че   няма плаж за ползване какъвто търсиш.И се намира между населени места в нещо като вилна зона, което също мисля че е минус

Това е да минус голям, другото е тънките стени в стаите. Ние ходех е сутрин на Лагомандра, а следобед си стояхме на басейна. Но и въпреки това си изкарахме страхотно, наистина обстановката е хубава и храната много вкусна в хотела особено с малко дете

# 639
Здравейте! Оглеждам се за резервация. Тази година няма да успеем да почиваме в края на юни вероятно, затова ще издърпаме морето - към 6 го планувам. От другата гръцка тема разбрах, че е по-добре да се ориентираме към Халкидики - било по-завет между ръкавите. Набелязах това: http://lagomandrabeach.com/index.php/bg/  Ако някой го е посещавал, моля да сподели как е плажа, храната, поддържана ли е територията на хотела, захабени ли са стаите и изобщо, каквото се сетите. Благодаря!

# 640
  • София
ауу и аз ще дебна за това, в хотела не съм ходила, ама плажа е супер, всеки ден го посещавахме. Имат ли опция All inclusive? Че виждам за сега half board, с безплатна вечеря

# 641
В lagomandra hotel and spa видях, че предлагат Алл ин, хотелът е на същото място, над пътя. До плажа се минавало по мост, без да се пресича улицата (доколкото се ориентирах). Дано някой запознат се включи.

# 642
Да, по мост (надлез) се минава, то "улицата" си е главен път, не става да се пресича. Иначе аз съм виждала стаите в Бийч, ОК са си, зелените площи също.
Но не съм била гост на хотела, само много лета на плажа -  може би е по-добре да се изкаже някой, който е отсядал там, имало е такива момичета в темата.

# 643
  • Русе, България
Искам да задам въпрос за един комплекс - Philoxenia Beach Bungalows - намира се в северната част на Ситония. Били сме там преди 3 или 4 години, вече малко ми се губи. Плажът ни хареса много, самият комплекс имаше и минуси, но пък съотношението цена/качество беше добро. Сега, от сайта на комплекса разбирам, че стаите са реновирани и дори вече могат да се правят резервации за сезон 2018. Обаче реални снимки от обновените стаи няма, има само компютърни изображения. Във формата за резервация, каквито и дати за през 2018 да задам, ми показва, че няма наличност и не излизат цени.
Та, имате ли някаква информация за обновяването, което е протекло или може би и във момента се случва там? В букинг например има само стари мнения от 2016, които са с ниска оценка и лоши отзиви. С мъжа ми планираме посещение през септември, но все пак, колкото по-рано запазим, толкова шансът за по-изгодна цена е по-голям.
Междувременно следя какво коментирате и за други хотели из Халкидики, но пък плажът при този наистина ни е останал на сърце!

# 644
  • София
КОй е този комплекс newsm78 Мислех че става дума за филоксения  в Псакудия. но пък плажа там е всичко друго , но не и прекрасен....Били сме там преди 2 години

Общи условия

Активация на акаунт