Семейство без брак

• 43 277
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
.... А това с "парцаланата", дано са твои думи,'а не на майка ти, че горкото момиче, което ще попадне в такова семейство. Кажете му на брат ти да ползва презервативи и да мисли преди да надува кореми.

Именно. Дайте да създаваме и възпитаваме мъже, а не мамини синчета! И аз имам син, и аз имам някакви притеснения, ама чак такива крайности ми идват в повече. Той в международна компания, а пише всичко на името на майка си, която пък се притеснява, че някоя можела да надуе корема от сметка. Ами, сама няма как да го надуе и като е толкова спешъл синковецът, да си го задържи маминка, няма нужда някое момиче да си къса нервите с него. Stop

Вярно е, че още не съм майка, ама не мога да си представя да бъда такъв тип майка. Синът с мениджърската позиция би трябвало да е достатъчно умен, че да взема правилни решения за собствения си живот. Освен това точно, кореми се надуват от двама и това в корема е негова кръв. Ако майка ми беше такава щеше да ме е срам да споделям по форуми, камо ли да я давам за пример.

П.п. И аз имам брат, който не е на мениджърска позиция, но взима доста висока заплата и има собствено жилище. Майка ми не е истерясала от притеснения, ами напротив, иска той по-скоро да сключи брак и да си имат детенце с неговата приятелка.

# 511
  • София
Боже, сега разбирам ние с ММ какви будали сме били. Как се оженихме като слепи, нито имоти сме мислили, нито пари, нищо .......... събра ни една гола любов. ooooh!

Нито моите родители тръгнаха да си застраховат имотите, нито неговите. Той самият не се "застрахова" от мен заради имотите си, нито аз от него заради моите имоти.

Сега и с общите ни придобивки е така.

Просто се чудя, дали сега бихме се престрашили отново? ooooh! Като чета тук какви драми са и страх ме хваща.

# 512
  • Пловдив
Подписът е важен, когато има дете, защото малко или много то се подсигурява финансово после... друг е въпросът, че 100 лв издръжка са малко, но я има. И взимаш жилището на мъжа ти след това. Без този 1 подпис стоиш с пръст в уста.

Какви са тези глупости? Ти омъжваш ли се или се продаваш? И защо не си живееш в твое ами трябва да вземаш чуждото? Заради такова мислене майка ми е пощуряла всичко на брат ми да е на нейно име, че той млад, красив, образован на ръководна позиция в международна компания, да не му се залепи някоя парцалана да надуе корема, и после да му вземе всичко изнудвайки го с детето.

Ох, като чуя за такива майки и направо...  ooooh! Той образован, с пари, с позиция, ама явно майка му не вярва много, че има акъл. Ако той е с акъла си, няма изобщо да се доближава до т.нар. от теб парцалани. Ще се движи съвсем в други среди. За да надуе жената корема, мъжът има дейно участие т.е. пак опираме до него и акъла му. Peace Предполагам, че парцаланата няма да го изнасили. Wink
Имайте повече вяра в децата си, де! Все пак ние ги възпитаваме. Peace

Майка ми вярва достатъчно на нас, но не вярва на другите. Работата й 40 год. бе свързана с това да преценява хората и особено що се отнася до пари. Парцаланите не са само на външен вид, има доста уж умни и способни момичета, които обаче са с объркана представа за живота въобще. А за презервативите и те се пукат има не един и два случая, а мога и да разказвам безброй истории за жени, които като решат да оплетат някой мъж са готови на всичко ...... и те се срещат предимно в по-висшите среди.

# 513
  • София
Подписът е важен, когато има дете, защото малко или много то се подсигурява финансово после... друг е въпросът, че 100 лв издръжка са малко, но я има. И взимаш жилището на мъжа ти след това. Без този 1 подпис стоиш с пръст в уста.

Какви са тези глупости? Ти омъжваш ли се или се продаваш? И защо не си живееш в твое ами трябва да вземаш чуждото? Заради такова мислене майка ми е пощуряла всичко на брат ми да е на нейно име, че той млад, красив, образован на ръководна позиция в международна компания, да не му се залепи някоя парцалана да надуе корема, и после да му вземе всичко изнудвайки го с детето.

Е това е най-голямата глупост, която съм чела по темата за брака

1. Как точно тя сама ще надуе корема - помпа за велосипед ли ще ползва? Ако "парцаланата" надуе корема, то ще е защото брат ти ще й го е надул!
2. Тя ще го изнудва с дете??? И това е написано от жена - направо не мога да повярвам. Не бе няма да го изнудва с нищо - тя ще е родила детето, което той самия ще й е направил и ако не се разберат, като образован, интелигентен мъж на ръководна позиция ще трябва да поеме грижите за собственото си дете.
3. Определено смятам, че ако брат ти е толкова по-по-най красивия, интелигентен и преуспяващ мъж на планетата, няма да стои и да чака мама да му казва как да си предпазва имуществото от всички възможни "парцалани", които ще се тълпят да му раждат деца, за да се домогнат до несметните му богатства. Най-вероятно ще си намери жена на неговото ниво и няма да се налага мама да го спасява от всичкото зло на този свят

п.п. Да не споменавам, че има предбрачни, следбрачни договори, декларация за разделно отношение между съпрузи и какво ли още не

# 514
Майка ми вярва достатъчно на нас, но не вярва на другите. Работата й 40 год. бе свързана с това да преценява хората и особено що се отнася до пари. Парцаланите не са само на външен вид, има доста уж умни и способни момичета, които обаче са с объркана представа за живота въобще. А за презервативите и те се пукат има не един и два случая, а мога и да разказвам безброй истории за жени, които като решат да оплетат някой мъж са готови на всичко ...... и те се срещат предимно в по-висшите среди.

И какво толкова работи майка ти 40 години, че стана такъв специалист по хората, особено що се отнася до пари? Представям си какви истории си в състояние да разкажеш, но дано се спреш, че излагацията ще е голяма. Не забравяй, че всеки сам преценява за себе си. За деца и брак са необходими двама. Виж, родата и особено нечия майка с болна фантазия или не дай Боже с дългогодишен богат опит с хора, са способни да разрушат и най-голямата любов Peace

# 515
  • София
...
2. Тя ще го изнудва с дете??? И това е написано от жена - направо не мога да повярвам. Не бе няма да го изнудва с нищо - тя ще е родила детето, което той самия ще й е направил и ако не се разберат, като образован, интелигентен мъж на ръководна позиция ще трябва да поеме грижите за собственото си дете.
....

А, къде забравяте бабата, която явно цели да предпази сина си от внука си? ooooh! Ако съм разбрала правилно, парцаланата ще изнудва сина със собственото му дете? Tired

Да се смея ли, да плача ли?!

# 516
Ужас! На тази свекърва и кралска особа да ѝ е снаха, все ще го използват синчето. За такива майки никоя не е подходяща за сина им. А бедните явно никога не се влюбват, само дебнат да изнудват някой с апартамент. И го изнудват със собственото му дете. Whistling

# 517
1. Как точно тя сама ще надуе корема - помпа за велосипед ли ще ползва? Ако "парцаланата" надуе корема, то ще е защото брат ти ще й го е надул!
Това специално става много лесно и сред един определен тип жени е често срещано. Казва му "Мило, не искам дете, но пък и не искам в най-хубавия момент да спираме ще пия противозачатъчни." ама в крайна сметка такива не пие и хоп, мъжът в един хубав момент се оказва бъдещ баща, а бъдещата майка започва да си разиграва картите Peace

# 518
  • София
В такава ситуация е по-добре синът да не създава изобщо сем-во, поне да не изгори някое момиче. Да си седи с парите, апартаментите и фирмите при мама и всички да са спокойни.

Скрит текст:
Казвам го сериозно.

Това специално става много лесно и сред един определен тип жени е често срещано. Казва му "Мило, не искам дете, но пък и не искам в най-хубавия момент да спираме ще пия противозачатъчни." ама в крайна сметка такива не пие и хоп, мъжът в един хубав момент се оказва бъдещ баща, а бъдещата майка започва да си разиграва картите Peace

Тук не съм съгласна. Това е безотговорност от страна на мъжа. Като не иска да пие хапчета, мъжът слага презерватив. Не може един мъж да разчита само на жената за предпазните мерки. Ако той наистина иска да е сигурен за себе си, той трябва да се погрижи, за да му е мирна главата. Същото се отнася и за жената. В крайна сметка такива наивни приказки са за наивни хора. Здравомислещ човек не би се хванал. Peace

# 519
Скрит текст:

Ох, като чуя за такива майки и направо...  ooooh! Той образован, с пари, с позиция, ама явно майка му не вярва много, че има акъл. Ако той е с акъла си, няма изобщо да се доближава до т.нар. от теб парцалани. Ще се движи съвсем в други среди. За да надуе жената корема, мъжът има дейно участие т.е. пак опираме до него и акъла му. Peace Предполагам, че парцаланата няма да го изнасили. Wink
Имайте повече вяра в децата си, де! Все пак ние ги възпитаваме. Peace

Много ми е неприятно да го кажа, но има резон в отношението ма майка ти и брат ти. На никой не му е приятно това, което е изкарал да отиде в чужди ръце. Не е честно, просто. От друга страна човек като е направил дете трябва да си носи последствията, защото се предполага че апартамента, остава за да се отглежда детето в него, не само да се шири златотърсачката. Много е сложно като има дете, и е така, и не е така.

Цитат
Да не споменавам, че има предбрачни, следбрачни договори, декларация за разделно отношение между съпрузи и какво ли още не

Има, ама притеснението е да не "се надуе корема" преди тях. Laughing

# 520
...
....

А, къде забравяте бабата, която явно цели да предпази сина си от внука си? ooooh! Ако съм разбрала правилно, парцаланата ще изнудва сина със собственото му дете? Tired

Joy
И все пак тук нали за брака говорехме, а пък "парцаланата" още няма брак с мениджъра. Какъв е изводът, който е мениджър да не прави секс, че може тъпата парцалана да го метне, че уж взима противозачатъчни.  hahaha Ама това довод срещу брака ли е, че нещо не мога да вдяна.

# 521
  • Пловдив

И какво толкова работи майка ти 40 години, че стана такъв специалист по хората, особено що се отнася до пари? Представям си какви истории си в състояние да разкажеш, но дано се спреш, че излагацията ще е голяма. Не забравяй, че всеки сам преценява за себе си. За деца и брак са необходими двама. Виж, родата и особено нечия майка с болна фантазия или не дай Боже с дългогодишен богат опит с хора, са способни да разрушат и най-голямата любов Peace

Вие от небето ли падате, няма такова нещо като цветя и рози цял живот. Всеки родител може да изнудва другия със собственото си дете. Съвсем пресен случай една позната побърква и бившият си мъж и собственото им дете. Мъжа си изнудва за пари, за апартамент, за море, за колата, че иначе щяла да направи не знам си какво, дето побърква, че щяла да се самоубие, че то ако искало да отиде на гости при баща си, значи че не искало тя да му е майка и т.н. Наясно ли сте какво се случва с това дете? И само да поясня това е жена на години, с позиции в обществото, работа, образование и преди не беше такава.... просто в един момент откачи.
Това че на някои от вас ви се струва, че щом при вас нещата са добре до този момент, то винаги ще бъде така, не означава автоматично, че всички хора на планетата ще попаднат на същите хора като вас и ще изградят заедно идеалната 75 г. връзка започваща от красива романтична сватба и завършваща с диамантена такава с 3 деца, 7 внуци и 12 правнуци.

# 522
За съжаление си напълно права. Реалността не е като форумната, в която всички се женят по любов и никой никого не изнудва, и изобщо парите не са на дневен ред в брака.

# 523
  • София
Скрит текст:
...
....

Joy
И все пак тук нали за брака говорехме, а пък "парцаланата" още няма брак с мениджъра. Какъв е изводът, който е мениджър да не прави секс, че може тъпата парцалана да го метне, че уж взима противозачатъчни.  hahaha Ама това довод срещу брака ли е, че нещо не мога да вдяна.

Това е довод с/у секса. Laughing

...Всеки родител може да изнудва другия със собственото си дете.....

Чакай сега, нали това дете е и негово и ако мениджърът е мъж на място, пръв ще се разтича да осигури детето си и то да живее добре, а няма да гледа как да си запази имотите и парите от лошата майка, която всъщност гледа и неговото дете. newsm78

Явно аз имам някаква съвсем различна представа за мъж, честно и сега започнах да се притеснявам за сина си и възпитанието, което му давам. Tired Какви са тези мъже, които създават деца, а нямат отговорности към тях и кътат всичко за себе си? Къде ще си ги носи тези пари? Нали парите са, за да си осигуриш удобен живот (на теб и децата си), да изгледаш тези деца, да ги образоваш?

Нали има бол пари, да гледа детето си с тях, остави я парцаланата.

# 524
Ето още един довод срещу брака: някой си някъде избрал откачалка, с която сключил брак, така че и вие не се женете. Абе няма ли закони, как така тя го "изнудва". Тук законът се разпорежда мисля, нали има брак (тоест вече развод). А тя ако не беше женена нямаше да заплашва, че ще се самоубие ли?  Пак не разбирам връзката между този случай и темата. Инчи, сподели ако желаеш, майка ти те учи, че по-добре да надуеш корем, но да не се жениш или...? Каква е нейната позиция спрямо теб?

Общи условия

Активация на акаунт