Именно. Дайте да създаваме и възпитаваме мъже, а не мамини синчета! И аз имам син, и аз имам някакви притеснения, ама чак такива крайности ми идват в повече. Той в международна компания, а пише всичко на името на майка си, която пък се притеснява, че някоя можела да надуе корема от сметка. Ами, сама няма как да го надуе и като е толкова спешъл синковецът, да си го задържи маминка, няма нужда някое момиче да си къса нервите с него.

Вярно е, че още не съм майка, ама не мога да си представя да бъда такъв тип майка. Синът с мениджърската позиция би трябвало да е достатъчно умен, че да взема правилни решения за собствения си живот. Освен това точно, кореми се надуват от двама и това в корема е негова кръв. Ако майка ми беше такава щеше да ме е срам да споделям по форуми, камо ли да я давам за пример.
П.п. И аз имам брат, който не е на мениджърска позиция, но взима доста висока заплата и има собствено жилище. Майка ми не е истерясала от притеснения, ами напротив, иска той по-скоро да сключи брак и да си имат детенце с неговата приятелка.

Предполагам, че парцаланата няма да го изнасили. 

Ама това довод срещу брака ли е, че нещо не мога да вдяна.