Аз си представих как двама се женят.Булката едно 10г не работи,а само натяква на мъжа си колко малко пари изкарва и как не стигат за нищо.По цял ден люпи семки и чака да стане 17ч и да вземе детето от градина,защото оня нехранимайко мъжа и бил почнал втора работа и не може да вземе детето.Тя е изморена защото е готвила цяла сутрин супа топчета с готови топчета.
На мъжа му писва да е касичка и я напуска.Съответно съда присъжда всичко на нея.А той на квартира.
Донякъде има логика,защото мъжа ще се справи нали работи.Ама на нея каквото и да и дадат е загубена кауза.Като няма с какво да се издържа пак ще иде при мама и тате.
Редовно, разбира се и завърши на 9- ата година.
После за него все нямаше достатъчно добра работа, та той взимаше детето от градината и сваряваше супата топчета.
Това продължи и с второто им дете, като жената мина на 2 смени, за повече пари.
Когато децата поотраснаха, той получи тръпка към една обща приятелка.................и отиде да живее на вилата, за да не плаща консумативи вкъщи, но и не се разведе, че да не плаща и издръжки.
Боклуци и ма и сред мъжете, и сред жените........
И колко още глупости е правила не е истина, но не знам дали и тук не се подвизава, та няма да ми е приятно ако се познае и си обвини децата, че й развяват кирливите ризи пред други хора. И не, не и никога не е била от жените, които не работят, но не се спират вкъщи
Добре, че поне децата са й интелигентни и работливи млади хора, та успяват да се справят, но какво ли ще стане, когато най-малкото навърши 18 и се изнесе, тя остане без покрив над главата си (защото има право да обитава апартамента докато малкото стане на 18) и всички врътнат кранчетата и спрат да я издържат