Семейство без брак

• 43 299
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Има тема и ще я коментирам, коя си ти, че да ми забраняваш?

# 466
Коментирай си, само че ако си позволяваш обидни категоризации от типа на златните яйца, при положение че дори и един запъртък не си снесла, очаквай и по-остри реакции. Все пак никой не е длъжен да ти търпии глупостите, които пишеш, без да имаш ни най-малка представа от темата, която си позволяваш да коментираш.

# 467
Точно такива като Драко като родят, именно тяхното става най-златното яйце и най-специалното чудо, пръкнало се на света.

# 468
На мен вече не ми пречат подобни мнения, за какво се дразните? Все се намират хора, дето разбират от деца, без да имат такива.

# 469
На мен вече не ми пречат подобни мнения, за какво се дразните? Все се намират хора, дето разбират от деца, без да имат такива.
Да разбират колкото си искат. Достатъчно е да не си позволяват да се цепят просташки и да пазят непоисканото си мнение за себе си. Peace

# 470
От цялото кудкудякане излиза, че и аз трябва да снеса запъртък, за да се конкурирам с вас, особено с онези, които се радват на домакинска и детегледаческа кариера.

# 471
Не е задължително, но със сигурност ще ти поизбистри погледа над нещата.

Ти още не си стъпила на първото квадратче, да си намериш бик, за да се превърнеш в разплодна крава...така че действай, недей отстрани да критикуваш.

# 472
  • София
От цялото кудкудякане излиза, че и аз трябва да снеса запъртък, за да се конкурирам с вас, особено с онези, които се радват на домакинска и детегледаческа кариера.
Ми не, излиза че не си готова дори и запъртък да снесеш, но го раздаваш специалист по всичко, което е смешно- за теб и забавно за аудиторията. Mr. Green

# 473
Най-лесното пък е да намериш някой да те заплоди. Ако нямаш репродуктивни проблеми, разбира се.

# 474
...под "да те заплоди" следва да се разбира "да може да ти осигури поне 2г. безпроблемно майчинство". А това май не е толкова лесно вече...все пак трябва като за начало да не ти изяжда парите още на фаза срещи:)

# 475
Не. И това няма да ти помогне да станеш конкурентноспособна.

# 476
Drahokam, пишеш наизуст. Всеки случай е отделен. Има толкова шерени варианти, че е абсурдно да се хвърлят така сляпо обвинения.
...под "да те заплоди" следва да се разбира "да може да ти осигури поне 2г. безпроблемно майчинство". А това май не е толкова лесно вече...все пак трябва като за начало да не ти изяжда парите още на фаза срещи:)
Не, под заплоди си се разбира точно да те заплоди.
В другите случаи повечето работят и първата година внасят в семейния бюджет почти същия размер като заплатата от предните. Или са спестили пари, или са купили нещо, което им носи доходи и т.н. Не търсят чичко да им плаща с/у услугите.

# 477
Най-лесното пък е да намериш някой да те заплоди. Ако нямаш репродуктивни проблеми, разбира се.

Не съм сигурна, че и това е лесно. Ако искаш да родиш от някой интелигентен и представителен мъж, де. Не говоря за тези, които се награбват с който и да е. Все пак за баща на детето ти трябва да избереш някой поне средно интелигентен. Та само му кажи: "трябваш ми само да ми направиш бебе" и гледай как ще му спихне...ентусиазмът. Mr. Green

# 478

Не съм сигурна, че и това е лесно. Ако искаш да родиш от някой интелигентен и представителен мъж, де. Не говоря за тези, които се награбват с който и да е. Все пак за баща на детето ти трябва да избереш някой поне средно интелигентен. Та само му кажи: "трябваш ми само да ми направиш бебе" и гледай как ще му спихне...ентусиазмът. Mr. Green

О, ти много сложно, искрено и лично си го представяш.  Mr. Green Знаеш ли колко пъти са ме питали взимам ли хапчета, може ли да пропуснем презерватива и т.н. Колко му е да каже някоя, че взима и после "адиос".

# 479
Кукумицинка, намирането на баща за децата е доста различно от "заплождането". В моя случай намерих баща без заплождане, та не ми се е налагало да търся заплождане без да има баща после в картинката. Колкото и да се опитваш да изкараш двете ситуации еднакви или дори близки, всъщност са коренно различни. В единия случай дори може да се говори за някакви психични отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт