Звездни компромати - 282 част

• 130 287
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Ако не ѝ изскачаха циците- нормална мацка на бар Simple Smile Мен по ме дразнят тихите скумрии дето само стоят и си шушукат или ровят из телефоните.

Точно!

# 676
  • Вестерос
Тихите скумрии  Joy Joy  и стоят и коментират хората

# 677
 Ми стоят и шушукат вместо да се забавляват. Тази/този дето е снимал/а и тя в графата.

# 678
Нищо странно не виждам и аз да прави Марая. Тя винаги това си прави. Роклята и е любима и си я носи често. Подпийнала е и танцува, ама то е през нощта в клуб, където повечето хора са дърво пияни към един момент.
Щом и се младее и купонее да го прави. Peace
Споделям и аз това мнение. Съвсем ок за клуб, след определен час и със стабилно количество качествен алкохол.

# 679
  • bad@ss
Тази/този дето е снимал/а и тя в графата.

Е, може да е бил/а там "по работа"  Sunglasses

# 680
 А, така може Simple Smile Щото има разни досади дето само снимат и се снимат, отделно фотограф към заведението, човек да не може да се излага на спокойствие.

# 681
  • bad@ss
А, така може Simple Smile Щото има разни досади дето само снимат и се снимат, отделно фотограф към заведението, човек да не може да се излага на спокойствие.

hahaha

# 682
 Жабка си заключила инстаграма пак, на профилната е с Благо.

# 683
Жабка си заключила инстаграма пак, на профилната е с Благо.
Празнуват годишнина
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/BEn53lCP7r0/?taken-by=blago777 На Благо инстаграм-а

# 684
Жабка днес две снимки е сложила - на Благо д тел и на голям букет рози за 1 г

# 685
Ще го отключи. Тези персони са пристрастени към лайковете  Wink

# 686
  • bad@ss
На Джисъза животът е видим обаче.
ДеЦка му работа и от двамата  Whistling

# 687
  • Бургас
Нищо странно не виждам и аз да прави Марая. Тя винаги това си прави. Роклята и е любима и си я носи често. Подпийнала е и танцува, ама то е през нощта в клуб, където повечето хора са дърво пияни към един момент.
Щом и се младее и купонее да го прави. Peace
Споделям и аз това мнение. Съвсем ок за клуб, след определен час и със стабилно количество качествен алкохол.
Съвсем ок си е за клуб, но май нейното поведение и облекло си е такова почти навсякъде. И се сещам само за определен тип барове/клубове, където е нещо нормално да се виждат нечии цици  Wink

# 688
Сигурна съм, че много жени биха искали да могат да се държат така в клуб, ноо "морала" ги следи отвсякъде  Peace
Mr. Green Да, предполагам направо си мечтаят да разкъсат роклята, по малка с три размера и да  развеят цици навън, ама морал... кво да го правиш! Crazy

# 689
Марая май никога не се е славила с особено добър вкус. Обаче покрай нашите кифли толкова съм претръпнала към показващи се цици, че в този случай повече ме потресе мрежесто-ликреният чорапогащник с отворени обувки. Crazy
Иначе, пийнала е, малко се е превъзбудила, можеше и по-зле да бъде.
Дано и милионерът да мисли като мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт