Звездни компромати - 282 част

• 130 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Tам през Атлантическия океан
Сигурна съм, че много жени биха искали да могат да се държат така в клуб, ноо "морала" ги следи отвсякъде  Peace
Mr. Green Да, предполагам направо си мечтаят да разкъсат роклята, по малка с три размера и да  развеят цици навън, ама морал... кво да го правиш! Crazy

Чак до дам  , не  Wink

Ако някоя тръгне да се разсъблича , услужливо ще дойде някой от персонала да я 'вразуми' и изведе , стига да не е от програмата де  Laughing

Сещам се за един клип доста дълго се въртеше в нета   , пияно момиче , голо на бара и мъжете се възползваха и подстрекаваха да ги върши едни  ooooh!
Някъде такива неща са недопустими.

# 691
Стилна Емануела за Harper's Bazaar България

Има много добри физически данни и излъчване за такъв изчистен стил и много повече ми харесва от една Кремена Домусчиева за същото списание примерно.Жалко,че няма никой на втория етаж! Tired

# 692
Сутринта при Гала казаха, че Джино в претърпял катастрофа с мотор. Правени са му много операции, включително и сутринта на крака. Дано се възстанови пълноценно  Peace
Да и нещата май никак не изглеждат добре:
http://www.vsekiden.com/196385

# 693
Съжалявам за Джино. Човек трябва да умее сам да си сложи спирачки. Дано се възстанови бързо. Peace

Мария Силвестър във фотосесия за сп. Жената днес:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 694
Стилна Емануела за Harper's Bazaar България

Има много добри физически данни и излъчване за такъв изчистен стил и много повече ми харесва от една Кремена Домусчиева за същото списание примерно.Жалко,че няма никой на втория етаж! Tired

А аз се чудя откога подобни персони имат място на кориците на подобни списания  Rolling Eyes

# 695
Преди мислех, че Емануела е красива. Обаче откакто ѝ видях естествената 'хубост' в Черешката на тортата, разбирам какво може да направи фотошопа Simple Smile

# 696
Много ми харесва косата на Емануела  Peace

# 697
  • Sofia
Да имаше поне малко умствен багаж...само с хубост не става

# 698
А не става... Виж как си живеят живота тези. Grinning Много добре си се оправят и само с хубост. Макар че то една хубост... Ей тук може да поспорим Wink

# 699
  • Има много детски смях.
Въпросната Емануела и "стилна" в едно изречение?  Stop
Мария Силвестър я харесвах, но след поредния обрат в отношенията й със Силвестър визуално много се съсухри. А във въпросната фотосесия ми е направо зловеща.  Rolling Eyes
Надежда Нейнски по БиТиВи в момента. Добре се е опнала, джуки е напълнила, ама й пречат и фъфли.  ooooh!

# 700
  • До морето
Направо е престъпно проста Емануела. Как не се научи да я държи тая уста затворена не знам. Сещам се, че и Анелия е много глупава, горката, ама тя и не се навира много да дава интервюта, а Емата е първа писта навсякъде.

# 701
  • София

Мария Силвестър я харесвах, но след поредния обрат в отношенията й със Силвестър визуално много се съсухри. А във въпросната фотосесия ми е направо зловеща.  Rolling Eyes

На мащехата на Снежанка прилича тук.
Какво се е случило с отношенията им?

# 702
  • Има много детски смях.
Съвсем като злата кралица е. Злодеида е миловидна сравнение с нея.  Laughing
Onna-bugeisha , имах предвид последната им и явно окончателна раздяла.

# 703
  • където ми харесва
http://m.ezine.bg/n60-70848-Честито!_Джулия_Робъртс_забременя_на_48. Харесва ми, че въпреки всичко, с мъжа й се борят да спасят брака си на всяка цена!

# 704
  • Sofia
ИринИ ни учи на ум и разум в "Преди обед"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт