След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
едно готино шопче  Grinning

# 46
  • Perla
Вие Омер, такъв онакъв, фръцльо бил, ами ако Дафа му беше казала, че го обича и той да се завърти и се фръцне  newsm78 Щяхте го изядете с парцалите, барабар с маската му  Joy Joy Joy
А за тая Дафина, нищо не казахте  :whistle:

Ами, Ирче, защото преди това Йомко така си постла с тая избелената, че моето съчувствие съвсем естествено застана на  страната на Дефне. Ходи нахилен до уши с нея по подиума, питат го журналистите дали планира женитба с Галото, той отрича, ама не отиде да доведе Дефне и да я представи като своята бъдеща съпруга; на другия ден всички във фирмата ходят да окайват Дафа,защото благодарение на него стана за резила пред колегите си- тъй че неговите думи  олекват пред това, което върши. Самият той каза преди време, че не слушал какво говори, а гледал какво върши- и тя така.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 17:34 от dora_st

# 47
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=Ирка Нарцисчева- от клана Чумови link=topic=917571.msg32942547#msg32942547 date=1460815196]
Вие Омер, такъв онакъв, фръцльо бил, ами ако Дафа му беше казала, че го обича и той да се завърти и се фръцне  newsm78 Щяхте го изядете с парцалите, барабар с маската му  Joy Joy Joy
А за тая Дафина, нищо не казахте  Whistling
Ирко Heart Eyes Hugщото фръцльо не вижда че Галоша е лапнала  по него и това "аз те обичам" някак си не и беше достатъчно на Дафа,явно се е почувствала засегната от това което се разигра пред очите ѝ  Rolling Eyes 
[/quote]

Peace

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааааа стана два епизода баш тя си е Фръцлата с главна буква  Naughty
Той с маската какво и каза- Само ти си важна за мен на този свят, само ти си в мислите ми(нещо от сорта, по памет цитирам) В превод специално за Дафина- Може всеки да има мераци към мен, аз виждам само теб. Другите ще си останат с мераците, защото обичам само теб.
Та с две думи, той не може да спре тая или оная да го харесват, то и аз снощи амен цял епизод въздишах по него( това за пръв път, да е костюмар и мен да ме докосне) ама Дафина може ли да направи нещо по въпроса Mr. Green, ми да му се разсърди и за това, че е харесван от жените .
Сега от вчера умувам с какво да се захвана, че и мен да ме привикат в тоя Пасионс бе  Joy Joy Joy Joy

# 49

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 17:42 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 50
Той с маската какво и каза- Само ти си важна за мен на този свят, само ти си в мислите ми(нещо от сорта, по памет цитирам) В превод специално за Дафина- Може всеки да има мераци към мен, аз виждам само теб. Другите ще си останат с мераците, защото обичам само теб.
Та с две думи, той не може да спре тая или оная да го харесват, то и аз снощи амен цял епизод въздишах по него( това за пръв път, да е костюмар и мен да ме докосне) ама Дафина може ли да направи нещо по въпроса Mr. Green, ми да му се разсърди и за това, че е харесван от жените .
Сега от вчера умувам с какво да се захвана, че и мен да ме привикат в тоя Пасионс бе  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 

# 51
  • София
Вие Омер, такъв онакъв, фръцльо бил, ами ако Дафа му беше казала, че го обича и той да се завърти и се фръцне  newsm78 Щяхте го изядете с парцалите, барабар с маската му  Joy Joy Joy

Ирче, няма какво да си го представяме. Той го направи. Тя му каза на алеята, че го обича, той стана и си тръгна. Peace

# 52
Ирка благодаря за превода  Hug Hug Hug Hug
Дефне май не знае на кого е бил пръстан,който Йомер и сложи или аз се бъркам.

# 53

Ирче, няма какво да си го представяме. Той го направи. Тя му каза на алеята, че го обича, той стана и си тръгна. Peace
Миши Hug верно ,че така беше и и каза че не и се доверява и се врътна на пета и си тръгна

# 54
# 55
  • Perla
Скрит текст:

Почвай да се учиш да рисуваш обувки, иначе- няма как  Joy Joy Joy

Като четох думите на Дефне пред клиентите, се учудих на самочувствието, което демонстрира, както и на съвсем премереното ѝ поведение. Сякаш бяха сменили салак Дефне с някоя опитна бизнес дама. А и смелостта, с която влиза в "битката" с Гало, заявявайки, че важният е Йомер и ако искат да работят с тях, а такива като Гало днес ги има, утре ги няма. Много се израдвах на гордия поглед, с който Йомер гледаше своята любима, и само кимаше утвърдително на нейните думи.
И ми е интересно дали все пак Йомер няма да бъде "поставен" в ситуация сам да открие истината, а не някой да му я сервира- това ще бъде тъпо и елементарно решение. Абе искам вече да знам ПЪК! ooooh! ooooh! ooooh!

# 56
  • София
Искам тази бизнес дама да я виждам все по-често. Peace

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
И го изядохте с парцалите, доколкото имам спомен дето се бил врътнал  Peace
Аз обувки не, че много дизайнери ще станем на обуща. Викам някой парцаляк да спретвам и да си пъркам с едно скейтборче та да съм по-оргинална от Галошка  hahaha hahaha hahaha
Значи ще има ме целите тука със снаряди денонощно  Joy Joy Joy
В отговор ще ви пращам целувки  Joy Joy Joy И аз ще викам с невинен поглед - Ами ние двамата, ами детето, за него помисли  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 58
  • София
И го изядохте с парцалите, доколкото имам спомен дето се бил врътнал  Peace
Скрит текст:
Аз обувки не, че много дизайнери ще станем на обуща. Викам някой парцаляк да спретвам и да си пъркам с едно скейтборче та да съм по-оргинална от Галошка  hahaha hahaha hahaha

Ако Дафне се беше снимала с доктора, Йомко я беше предупредил, че докторът я харесва и я бяха питали, дали ще се женят, щях да съм твърдо "ЗА" Йомко да си тръгне.  Peace

Йомер не е виновен, че е харесван от жените. Според мен просто подцени ситуацията с Гало. Peace

# 59
  • Perla
И го изядохте с парцалите, доколкото имам спомен дето се бил врътнал  Peace
Аз обувки не, че много дизайнери ще станем на обуща. Викам някой парцаляк да спретвам и да си пъркам с едно скейтборче та да съм по-оргинална от Галошка  hahaha hahaha hahaha
Значи ще има ме целите тука със снаряди денонощно  Joy Joy Joy
В отговор ще ви пращам целувки  Joy Joy Joy И аз ще викам с невинен поглед - Ами ние двамата, ами детето, за него помисли  hahaha hahaha hahaha hahaha
И непременно животинки да гледаш  Joy

Ходих да проверявам аз тези копчета на чий ръкав са закичени, ама не разбрах много. Направих една снимка на Йомерчик, където му се виждат ръкавите, няма такива копчета. На Синан въобще не му се виждат ръкавелите, а Кориш е с черни копчета, но са кръгли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт