След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 402
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се запиша и отивам в старата тема да ви дочитам. Peace
Ирче ,добре че бях оставила кафето иначе сега трябваше да почиствам клавиатурата.Па и с червена панделка е. Whistling

На кръста, като обръч и е  hahaha hahaha hahaha hahaha
Систър, ми вие бяхте пускали някаква снимка на мен сега ми излезе, малко с закъснение  Mr. Green
Ама и тогава бях у потрес и сега съм, няма промяна  Joy Joy Joy

# 31
  • в подножието на планината

Ирче, Hug като да беше я сгънала тая, че ми докарва киселини... Mr. Green ooooh!

# 32

Къде ми излезе тая, цялата съм у потрес сега ooooh!
Ирко,пропуснала си още една  Mr. Green
 Sick Sick Sick казала в интервюто че на собствената си сватба щяла да бъде с кожено яке Sick

# 33
  • Perla

От Габи! smile3521 smile3521 smile3521

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug тая нарочно я пропуснах, че най-шокираща беше  Joy Joy Joy
С кожено яке и мотор, аааа и аз метла беше нейното  hahaha hahaha hahaha hahaha
Звезде, следващия път ще я, че бая се зачудих след това защо не го направих  Thinking

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥

Това човек влюбен в друга жена ли е? Кажете ми, щото аз друго виждам  Crossing Arms

# 36

Къде ми излезе тая, цялата съм у потрес сега ooooh!
Ирко,пропуснала си още една  Mr. Green
 Sick Sick Sick казала в интервюто че на собствената си сватба щяла да бъде с кожено яке Sick

Колко хубаво  smile3501 Майката на Баръш ще бъде щастлива, даже тя ще й го подари  hahaha hahaha

# 37
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разбира се Пасионс, за нея е удачен избор( за Галоша става въпрос)
Това е така, разбира се, но трябва да признаем  от както дойде при вас има голямо движение( раздвижване)
Истина е. Но аз повече се доверявам на гениалността на сеньор Ипликчи. Значи ако говорим за истината, за Псионс, то трябва да благодаря на него. Хората идват и си отиват. Галоша, днес е тука, утре няма да я има. Не може да знаем. Ако искате да работите с нас, то съм длъжна да ви благодаря за вашата вяра в Пасионс. Ааа да, и ако ви е нужна Галоша, тя е там. Ние ще ви уговорим среща с нея.
г-жа Дефне се оказа така влиятелна(впечатляваща)
Ами да, всички са такива в деловия свят. Винаги трябва да бъдеш откровен ( честен)-Дафа
Права сте

# 38
  • Perla
Скрит текст:
Това човек влюбен в друга жена ли е? Кажете ми, щото аз друго виждам  Crossing Arms

И аз това виждам, Ирче, което и ти! Стига да не ни дават пак грешни сигнали, както беше и при появата на Гало, когато Йомер гледаше така след нея, че ми е чудно как феновете на скалпираха Мерич. Обаче пък ако се стигне дотам, Синан да се ожени за Суде, ще я призная Мерич за най- шашавата сценаристка, която е в състояние да съсипе всичко- да накаже добрите и да награди лошите!
Колкото и да е странно, стискам палци на Нериман да се разправи с белосаната. Току- виж пък вземе да застане наистина на страната на Йо и Дефне, защото се обичат, а не заради себе си.

Здравейте , момичета  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ирче  Hug благодаря за новата къщурка  newsm51 smile3525 newsm51 love001
Не съм гледала цялата серия , но изгледах повечето Дефмерски моменти  Peace разбирам ,че Йо обича Дефне , но като че ли не може  да я убеди в това , преди да сложи пръстена на ръката и  Heart Eyes и от къде изведнъж дойде това с пръстена  Thinking о
т толкова време говорят "сгодени сме ", "ще се женим " , за пръстена нито дума , и сега изведнъж  Thinking не че не се радвам , но някак не разбирам мотива  newsm78

Ели Hug мотивът не беше специален според мене. Просто Йомер след тези сръдни с Дефне, разбра, че тя е наистина любовта на живота му, че не иска да живее и ден без нея, искаше да я успокои и увери, че е единствената, която е в мислите и сърцето му. А пръстенът е най- скъпото, което има. И този път той не ѝ каза да се ожени за него, а даде пръстена, сигурен, че отговорът е "да",и пръстенът  е само знак, първата звезда на тяхната безкрайна любов.

# 39
  • София

Тоя човек беше такова разочарование в снощната серия, че не можах да го позная, по- голям смешник от Корай беше- този танц, тръшкането по столовете, цирка в ресторанта и за капак инфантилното държане в спора с Йомер, ужас! Мерич съсипва образите един по един!

# 40
  • Perla
Разбира се Пасионс, за нея е удачен избор( за Галоша става въпрос)
Това е така, разбира се, но трябва да признаем  от както дойде при вас има голямо движение( раздвижване)
Истина е. Но аз повече се доверявам на гениалността на сеньор Ипликчи. Значи ако говорим за истината, за Псионс, то трябва да благодаря на него. Хората идват и си отиват. Галоша, днес е тука, утре няма да я има. Не може да знаем. Ако искате да работите с нас, то съм длъжна да ви благодаря за вашата вяра в Пасионс. Ааа да, и ако ви е нужна Галоша, тя е там. Ние ще ви уговорим среща с нея.
г-жа Дефне се оказа така влиятелна(впечатляваща)
Ами да, всички са такива в деловия свят. Винаги трябва да бъдеш откровен ( честен)-Дафа
Права сте

Ирче! bouquet За превода!

Страхотна Дефне!

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 17:02 от dora_st

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие Омер, такъв онакъв, фръцльо бил, ами ако Дафа му беше казала, че го обича и той да се завърти и се фръцне  newsm78 Щяхте го изядете с парцалите, барабар с маската му  Joy Joy Joy
А за тая Дафина, нищо не казахте  Whistling

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отначало аз също бях неопитна, но с времето поработих и се научих. И даже стигнах до там да мога да си съпернича с г-н Омер.
Това истина ли е г-н Омер? Ние сме чували, че сте неповторим.
Истина е- Омер
Г-жо Дефне, добре е че дойдохте днеска. Г-н Омер го познаваме и без това, но е добре да знаем ,че в Пасионс има такива прекрасни дизайнери като вас.
Аз също смятам така. Г-жа Дефне, непременно трябва да участва в такива събрания. Честно казано, тя ни повлия положително на нашето мнение
Без съмнение -това другия евентуален клиент
Ние също сме много доволни от г-жа Дефне. Добре, че е с нас- Омер(Пасионс има в предвид, и него си де  Mr. Green)

# 43
Ирка, аз още от предната серия съм от отбора на Йомер. Тези въпроси, които зададе Дефне за мен нямат смисъл. От къде на къде ще се сравнява с Гало. Всеки си е различен.  И това тръгване и фасони от Дефне бяха голяма глупост. Той дори голямо търпение има. Така, че аз доста я упреквах и съдих.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 17:15 от IvkataAsk

# 44
Вие Омер, такъв онакъв, фръцльо бил, ами ако Дафа му беше казала, че го обича и той да се завърти и се фръцне  newsm78 Щяхте го изядете с парцалите, барабар с маската му  Joy Joy Joy
А за тая Дафина, нищо не казахте  Whistling
Ирко Heart Eyes Hugщото фръцльо не вижда че Галоша е лапнала  по него и това "аз те обичам" някак си не и беше достатъчно на Дафа,явно се е почувствала засегната от това което се разигра пред очите ѝ  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт