След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 367
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥
На някакви снимки ще ходят . Дефне му вика, хайде да не  закъснеем за снимките, и защо пак г-н Омер му казва  Thinking

# 571

Joy  Joy  Joy И двамата го докарват на поглед  hahaha

# 572
На някакви снимки ще ходят . Дефне му вика, хайде да не  закъснеем за снимките, и защо пак г-н Омер му казва  Thinking
На новата колекция явно. Той и Кориша това приготвяше, че бяха натрупали обувки  hahaha

Да снимат пак Дефото, та тотално да го съсипят Фръцльо  hahaha Joy

# 573
# 574
Тая много зле без грим  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 575
# 576
# 577

Лека нощ, сладурки  Hug  Hug  Hug

# 578
# 579
# 580
Цитат
quote author=veselinatod@ link=topic=916540.msg32954329#msg32954329 date=1461015388]
Ха, ха Весе, обърка ни с други. Laughing
Той е един трейлър и с него, и без него все тая, но и втори не се задава. Rolling Eyes
Може би утре, ще ни го пуснат и него, и озета, и снимките, и пак суша, много не обичам така. Crossing Arms
Голяма севда ни очаква в Кара Севда, Heart Eyes  а тук за първи път нямам никакви очаквания от  предстоящата серия на Възела.
Laughing Laughing Laughingтака ли е станало въх....аз исках да подразня подмокрените фенки на този младеж..аз и без това съм си фенка на нашата тема и нема я предам за нищо на светано в Ашката вече се оливат от припадъци и глезотиии hahaha hahaha hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! пренасям поста от другата тема... veselinatod@ знам че четеш темата ни и се радвам,  че обърка темата и пусна поста в темата на Възела, така разбрах как ни класифицираш.  След като сме "подмокрените фенки на младежа" се чудя ти какво правиш в нашата тема за да коментираш сериал който явно не харесваш...При следващ такъв пост от теб лично ще уведомя модератора -нямаш право да обиждаш когото и да било от тази или общата тема затова че харесват даден актьор. Приеми го като приятелски съвет.

# 581
Добро утро и хубав ден   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Цитат на: ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) link=topic=917571.msg32954427#msg32954427 [spoiler
date=1461025967]
Скрит текст:
Цитат
quote author=veselinatod@ link=topic=916540.msg32954329#msg32954329 date=1461015388]
Той е един трейлър и с него, и без него все тая, но и втори не се задава. Rolling Eyes
Може би утре, ще ни го пуснат и него, и озета, и снимките, и пак суша, много не обичам така. Crossing Arms
Голяма севда ни очаква в Кара Севда, Heart Eyes  а тук за първи път нямам никакви очаквания от  предстоящата серия на Възела.
Laughing Laughing Laughingтака ли е станало въх....аз исках да подразня подмокрените фенки на този младеж..аз и без това съм си фенка на нашата тема и нема я предам за нищо на светано в Ашката вече се оливат от припадъци и глезотиии hahaha hahaha hahaha
ooooh! ooooh! ooooh![/spoiler] пренасям поста от другата тема... veselinatod@ знам че четеш темата ни и се радвам,  че обърка темата и пусна поста в темата на Възела, така разбрах как ни класифицираш.  След като сме "подмокрените фенки на младежа" се чудя ти какво правиш в нашата тема за да коментираш сериал който явно не харесваш...При следващ такъв пост от теб лично ще уведомя модератора -нямаш право да обиждаш когото и да било от тази или общата тема затова че харесват даден актьор. Приеми го като приятелски съвет. [/b]

Ди  Hug, не се ядосвай за глупости. Някои хора явно пишат заради самото писане  smile3555  smile3502

# 582
Цитат
ooooh! ooooh! ooooh! пренасям поста от другата тема... veselinatod@ знам че четеш темата ни и се радвам,  че обърка темата и пусна поста в темата на Възела, така разбрах как ни класифицираш.  След като сме "подмокрените фенки на младежа" се чудя ти какво правиш в нашата тема за да коментираш сериал който явно не харесваш...При следващ такъв пост от теб лично ще уведомя модератора -нямаш право да обиждаш когото и да било от тази или общата тема затова че харесват даден актьор. Приеми го като приятелски съвет.
Аферин къз  Hug е такива "специалистки" много ги обичам Naughty чак няма да си предава темата Joy за такива неподмокрени фенки имам едно пожелание: "да си седят в заграденото"  Mr. Green
Как се развеселих сабах, сабах  Crazy Приятен ден на подмокрените фенки  hahaha

# 583
Про  Hug

Как се развеселих сабах, сабах  Crazy Приятен ден на подмокрените фенки  hahaha

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 584
  • Perla
Добро утро и хубав ден, момичета!

Дай боже да имаме още много и още дълго време поводи да се радваме на чаровния младежа и на неговата прекрасна партньорка!

Що се отнася до долунаписаното, смятам, че правилното решение е пълен ignore2
пренасям поста от другата тема... veselinatod@
Скрит текст:
знам че четеш темата ни и се радвам,  че обърка темата и пусна поста в темата на Възела, така разбрах как ни класифицираш.  След като сме "подмокрените фенки на младежа" се чудя ти какво правиш в нашата тема за да коментираш сериал който явно не харесваш...При следващ такъв пост от теб лично ще уведомя модератора -нямаш право да обиждаш когото и да било от тази или общата тема затова че харесват даден актьор. Приеми го като приятелски съвет.
Момичето си получи своите 5 поста форумно внимание, така че стига повИчИ! Който има и иска да каже нещо, идва и го прави в темата, за която се отнася- аз така знам.

За всеки случай ей тука скривам едно пакетче памперси- да не ставаме за резила   Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт