ЕЛП 53 - медена, архимедена, овнешка... с трион!

• 34 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
Честит първи учебен ден!  bouquet

На малки и големи ученици - здраве и успех, на родителите им - здрави нерви!  Laughing  Hug

# 541
  • София
Благодаря, Розе! И от мен честит първи учебен ден на младшите елпи! Здраве, здрави нерви и здраво учене! (на някои им предстоят матури и кандидатстване  Crazy ooooh! стискам си палци, и на Философчо също Simple Smile )

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
успешна и забавна да е  Hug

моя снимка от първия учебен ден  Sunglasses

Скрит текст:

# 543
  • София
 Laughing Laughing Laughing ше, ше, Добри  Grinning
Скрит текст:
Учебната година е като бременността - продължава 9 месеца, но още на втората седмица започва да ти се гади. Обаче винаги накрая се ражда нещо велико  Party

# 544
На добър час на елпенските ученици и много търпение и бира на майките им!  Laughing

# 545
  • Пазете Гор
А на бащите им? Тям ни бира, ни смирение се полага? А?

Гювечоунищожителчетата ми изчакаха деня с огромно нетърпение и го прекараха със завиден ентусиазъм. На прибиране у дома чак подскачаха от въодушевление. Отбелязвам го: едно, за да споделя с вас хубавите им емоции, а друго - за да изкажа учудването си.

Разбирате ли - всеки елп, както и всеки простосмъртен, очаква в отроците му, в плода на череслата му тоест, да се пренесе, всели и остане завинаги точно собственото му светоусещане. В този смисъл съм поразен от коренната, от междупланетната, междузвездна разлика между мен и дребните. Те се радват, а аз някога...

Първият учебен ден за мен беше полутраурен. Полу-, защото някак неудобно беше да си сложа черна лентичка. Въпреки като цяло празничната атмосфера край мен, в главата ми все кънтеше музиката, загнездила се там неканена покрай погребението на Брежнев. Мъка неземна. Светът ми нямаше цветове и усещания, всичко беше сиво, мрачно и безнадеждно - тръгвах на училище. Край на ваканцията. Край на всичко хубаво. Следваха ранно ставане, тъпи уроци, неудобни дрехи и нещастни любови. Така  и не успях с времето да свикна с това, и до края на всичките ми образования ученето си ми беше тегоба. То си личи, де.

Та в тоя смисъл се чувствам по-скоро удовлетворен, че дребните се забавляват и чакат с нетърпение този Ден. Мисля, че те да по-прави от мен, както и би следвало да се очаква - младите винаги налучкват с върха на нослетата си кое е правилното.

# 546
опаковах учебниците.
разгледах този по музика. Буля Гандювица е бял кахър.  ooooh!
не смея да погледна човекът и обществото и човекът и природата.
ще опитам пак утре. след упойка може би.

наздраве. имам нужда. Hug

# 547
  • n/a
На патерици е - честит първи учебен ден!
Ха, не е на патерици - първият наистина
учебен ден е днес.  bouquet
Елпеидите са удивителни създания, до един.  Hug
Не съм отваряла учебниците. Добри, казваш
след упойка да е? И предполагам, че имаш
предвид пълна  Mr. Green

# 548
все пак трябва да могат да ти мърдат пръстетата  Mr. Green и устата да работи на пълни обороти Sunglasses

самоцитирам се от друга тема  Twisted Evil четете и се дивете

Скрит текст:
да ви запозная с учебника по музика - булвест

велики изпълнители

сватба и народни празници  Crazy

и да се похваля с вчерашната ни празнична вечер  Blush снимките са правени с телефон и не са добри Blush

# 549
  • n/a
Прочетох, Добри. И не отстъпвам от идеята си
за пълната упойка - пръстчетата е по-добре да
не мърдат, за да не настинат случайно спусъка.
Откровено му се приисква на човек да се гръмне  Mr. Green

# 550
 Добри, кажи ми, че тези страници са колаж, който някой е направил за майтап и не са истинска част от истински учебник!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 22:46 от Априлска вълшебница

# 551
за съжаление не е колаж. снимах го с телефона от учебника на детето Confused наплашиха ме и втори ден не смея да погледна Човек и Общество/Човек и природа  Blush ще трябва да се престраша все пак Blush

за музиката - от сега се замислям как да обяснявам на дечко за виртуоза Слави, оркестъра и гърлите около него. сещам се само за една песен - Йовано, Йованке, но и нея предпочитам в изпълнение на Джоко Росич ooooh!

а този дзгфрлт ми напомни за Баба Вихронрав, леличка Ог и Маграт Чеснова пред котела, призовават демон с проскубана четка, люспи стар сапун... Blush някакво такова беше името на демона май  Laughing

# 552
  • София
Дзахгазарт му мамата... извинете френския ми, обаче моите чада не са имали честта да учат по такива образци на образователните образувания и съм в лек (лек?!?!?) шок  ooooh! Понякога наистина си мисля, че трябва да се допусне възможност за домашно обучение на децата.

Добри, завиждам ви за концерта.

# 553
 Blush представлението беше супер

Ицко Финци чете своя проза и я допълва и оцветява с кратки музикални изпълнения  Blush даже детето плака и се смя с нас.
някои работи не разбра  и докато даваше цветето си призна, та разсмя и Финци  Mr. Green

като тегля чертата, хубав първи учебен ден беше  Hug
завърши по ЕЛПски, с бира  Sunglasses

# 554
  • n/a
Това само систъра го може  Hug
Дзахгазарт му мамата...

По-звучно не може да се каже. И извинения не се приемат  Laughing
Няма за какво.

Общи условия

Активация на акаунт