ЕЛП 53 - медена, архимедена, овнешка... с трион!

• 34 189
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. София
Добри, пак добре, че в учебника по музика няма такъв текст на руска песен:

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy ей т'ва би ме убило на място Laughing
 Blush в първия момент реших, че е на турски.

изразявам писмена благодарност към Булвест, за изтеглянето на тази песен от учебника. сериозна съм

Скрит текст:

и за песента на страница 46, в която след всеки ред трябва да се пее "Чутурке ле, Маро". Ще удвоя благодарностите ако ми обяснят защо ракът свири на бъРзак, а не на бъзак и какво точно е Мара Чутурката, защото за Миндил Данка сме чели, за Мара Отварачката сме чували, а за Мара Чутурката още не.

мисля си....

# 557
моля? моля? моля?

чета темата и грам не вдявам за какво иде реч - освен за глобална идиотщина ... ама що съм я пропуснала ... щото нашата госпожа май беше забранила да се отваря учебника по музика и в съответните часове децата решаваха задачи по математика или правеха диктовки по бел ... преди не одобрявах до край, но сега вече съм във възторг от подхода й

дребна е вече 5 клас - започна се с армията от "госпожи и господиновци"
към момента учат в мазето, но не за да им е прохладно, просто у-щето още е в ремонт
но ми се струва, че е по-добре в мъзътъ /както казваше габровският ми дядо/ отколкото във физкултурния салон като някои други класове

и докато сме на вълна 'оплаквания', да си река и че една от девойките, снимали "онзи" клип, е от нашето у-ще - което ми напомня защо със зъби и нокти драпах да извлека голямата от там и ме стимулира към същия подход и с №2

# 558
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бубе, на първия учебен ден една майка каза, че ще драпа с нокти и зъби да премести детето си във вашето (може би) училище след 4 клас.

препатили люде са казали, че тревата в съседния двор винаги изглежда по-зелена.
за съжаление сме във филма с тръна и глога  Tired

# 559
нашето е супер елитно квартално училище, скоро четох и колко е желано, но второ дете гледам там от предучилищна група
не, че е безкрайно лошо, по-лоши алтернативи бол, но не е това, което бих желала
колебах се много дали да преместя дребна за тази учебна година, но прецених, че ужасът 5-7 клас е повсеместен и нема сми, поне е познато "зло" за един ред неща  Tired

# 560
  • n/a
Сякаш в прованса кошмарът е по-малък.
Повече хора се познават, по-добрите де-
ца се скупчват по-лесно в по-добрите учи-
лища и класове. Това го пиша напълно се-
риозно.

# 561
  • София
какво точно е Мара Чутурката, защото за Миндил Данка сме чели, за Мара Отварачката сме чували, а за Мара Чутурката още не.
Ааа, ще чуеш, ще чуеш... ама втория срок. Дреболинда я пееше в захлас, без изобщо, естествено, да си дава сметка какво всъщност произнася.
Чудна компания си наредила, аз мога да добавя и Минка Свирката  Mr. Green

Имаше и други кретенизми, но паметта ми услужливо се е саморесетнала, слава на Тангра!

Розето ме е изпреварила с картинката на песничката, докато се прибера от работа  Hug

# 562
  • гр. София
Като ще си изправяме взаимно косите....

"Ч" като Шипка, "Ю" като Яворов

# 563
  • София
OMG, SBSM, JCOB, ZHDNB и все такива в подобен ред на мисли  ooooh!

Философий си има супер-адвансед частна учителка по математика. Изисква решеното домашно да се снима и изпраща по вайбър най-късно в деня преди урока, за да може предварително да го провери и да се подготви за попълване на пропуските, а не да губи времето от урока за проверяване на домашни. Адмирирам, а той е във възторг.

# 564
моля, не изхвърляй телефона й, ще трябва за снахата  Mr. Green

# 565
  • гр. София
OMG, SBSM, JCOB, ZHDNB и все такива в подобен ред на мисли  ooooh!

Тъй ми!

Браво на учителката, и на мен ми харесва този подход Simple Smile

# 566
  • София
ма къ ше го фърла, отсега потривам ръце от кеф - идвате, меткаш снахата на урок и 2 часа си у нас на кафе  Party

# 567
ма къ ше го фърла, отсега потривам ръце от кеф - идвате, меткаш снахата на урок и 2 часа си у нас на кафе  Party

имаме сделка  Hug
ще започнем с тренировките за пиене на кафе от другата седмица  Flutter

# 568
  • София
Заставам в позиция нисък старт отсега  Grinning

# 569
до печката и бъркаш мъфини? одобрявам  Party

Общи условия

Активация на акаунт