ЕЛП 53 - медена, архимедена, овнешка... с трион!

• 34 756
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожденик, Атти! Да ти е жив и здрав, и все така философстващ и многознаещ!  bouquet Hug

Добри, напълно съм съгласна със ситния шрифт, как можа да ни го причинишLaughing Който иска така или иначе понякога споменава майкя, татю, отприсък(-ци), но колкото по-малко лични данни в нета, толкова по-добре. Вярно, че се чувстваме уютно клубно тук, ама реално партито не е частно.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честит рожденик, Атти! Да ти е жив и здрав, и все така философстващ и многознаещ!  bouquet Hug

Добри, напълно съм съгласна със ситния шрифт, как можа да ни го причинишLaughing Който иска така или иначе понякога споменава майкя, татю, отприсък(-ци), но колкото по-малко лични данни в нета, толкова по-добре. Вярно, че се чувстваме уютно клубно тук, ама реално партито не е частно.

наши сме си, но знае ли чиляк кой ще се метне... или ще чете  Tired
трета тема напускам, защото една определена ... за малко да напиша личност се явява и започва да ръси мозъкЗ  Tired
айде, ще спра - светъл празник е  Peace

избирам си обущета за лятото  Blush
Скрит текст:

Скрит текст:

# 77
  • София
Благодаря ви много, ама не е рожденик, именник е и той, китка, нищо, че не е за мирисане  Mr. Green

Добри, мисля, че се сещам за коя персона говориш. И аз не стъпвам след нея по темите.

# 78
  • n/a
На патерици - живи, здрави и много честити да
са с имената цветни Hug

Добра седмица, елпейци - тя ще да е кратичка,
не особено досадна, надявам се (че нещо напо-
следък - едно си мисля, съвсем друго става  Mr. Green)

# 79
Идвам да внеса дух на потиснатост, скръб и огромна печал. На венецуелците може да им спрат бирата, наред с общо взето всичко друго. Милите.  Cry

След всичко това най-нагло ще ви пожелая лека и приятна седмица.  Mr. Green

# 80
Идвам да внеса дух на потиснатост, скръб и огромна печал. На венецуелците може да им спрат бирата, наред с общо взето всичко друго. Милите.  Cry

...

Confused тъжно.

замислих се. много малко знам за Венецуела  ooooh!

# 81
Аз знам, че все техни девойки до едно време ставаха Мис Свят, че бяха мноооооооого богати ено време и че ся са на дъното, все поради една и съща причина. Все безценни факти.  Mr. Green Не знаех, че имат най-много нефт на света. Адска ирония, съвсем буквално.

# 82
Аз знам, че все техни девойки до едно време ставаха Мис Свят, че бяха мноооооооого богати ено време и че ся са на дъното, все поради една и съща причина. Все безценни факти.  Mr. Green Не знаех, че имат най-много нефт на света. Адска ирония, съвсем буквално.

валутен борд ли са въвели? Whistling
виж как не питам да не би да са влезли в ЕС   Sunglasses

Thinking как никой не се е сетил да предложи бартер: бира за нефт  Crazy

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 10:33 от st. Dobri

# 83
 hahaha За МВФ всичко е обект на интерес.

Много добър бартер, де да се сетят!

# 84
  • Пазете Гор
От разбирачи знам, че латиноамериканската бира е негодна за пиене. Та не са загубили много поне в тоя смисъл. Не е за чудене, де, не може хем кафе да добиваш, хем хмел. Всеки трябва да знае каква стока го бива да произвежда най-много и да се занимава с това. Японски коли, сръбска скара, руски чук, турска баклава, италиански салам, американски долари, водка от Беларус, английска аристокрация, чешка бира и прочие.

Аз знам, че все техни девойки до едно време ставаха Мис Свят, че бяха мноооооооого богати ено време и че ся са на дъното, все поради една и съща причина. Все безценни факти.  Mr. Green Не знаех, че имат най-много нефт на света. Адска ирония, съвсем буквално.

Само по себе си наличието на даден ресурс е нищо. Липсата му също не е проблем, примери колкото щеш.

Съвсем сериозно - това е чиста проба "ресурсно проклятие". Това не е епитет, а термин, с който се обозначават проблемите на "ресурсодобивните" икономики. Някъде я наричат още и Холандска болест. Ако се съчетае с малко революционен соц (то хич не им е малко), както е при тях, тая болест става почти смъртоносна.

Имат си хубавици, но милионократно повече мързеливци, наивници и умници, заради което резултатите им са точ в точ същите като на другарите Роберт Мугабе, братя Кастро, Лео Троцки, Мао, Енвер Ходжа и тям подобни борци за свобода, равенство и чужда собственост. За провалите им, разбира се, все някой друг им е виновен. Нечии зли козни им се сатрупват на главата невинна, инак да са построили царството Божие на Земята. Имаше една форумна другарица, Катрала, тя все другаря Уго Чавес даваше за пример.

# 85
Горките венецуелци. Доплака ми се като на речните камъни на Фьони. За речните камъни се сетих покрай една друга тема, та си ги припомних. А сега като прочетох за спирането на венецуелската бира, съвсем като на камък ми се дорева.

Добра да е, Ло, но е рано да се каже още.

# 86
  • n/a
Из тия сутрини по з-рок радио дочух една фраза:
-  Нещо ми се е разгазирало кафето, да взема да
си отворя ново.
Явно не само правописно, но и правоговорно успя-
ват да направят 4 грешки в думата бира.
Днес не е особено бирено, предвид намръщеното
небе, та ще е още един винен ден. Нали?  Mr. Green
И въпреки почти зимното усещане, вчера се изяде
първата за сезона купа с ягоди. Истински. Узрели
на лехата. То до тях магазинните не са ягоди  Laughing

# 87
  • София
Буги трябва да е бил това, на него редовно му се налага да си отвори ново кафе  Mr. Green
И аз го слушам в колата всяка сутрин на път за работа Simple Smile

# 88
1,6 градуса по целзий и сняг през страстната седмица!
 Confused на греяно вино и греяна ракия трябва да минем май.

т'ва не е много весело, но да се посмеете.
Скрит текст:
имаме супер-дупер-хипер нам къф си часовник, който е с външен датчик и отчита вътрешна, външна температура, налягане, прогнозира времето... и между другото показва часа и е будилник, който не ползваме.

тазио нощ в три нещо се раззвъня, докато разберем какво и от къде звъненето спря.
чакахме малко да започне пак и като не се повтори, заспахме.
за около 30-40 мин.
след това пак и пак и пак и... около 6 пъти до 6 часа

хванахме нарушителя. и даже си спомнихме за условното програмиране: ако на 26.04 температурите са под 5 градуса да звънне в три, а не в 6.
направено преди две години Crazy

днес ще ми е облачно  Whistling

# 89
  • n/a
Буги трябва да е бил това, на него редовно му се налага да си отвори ново кафе  Mr. Green
И аз го слушам в колата всяка сутрин на път за работа Simple Smile

Ама аз как може да допусна, че систъра няма
да знае автора  Mr. Green То и (по чудо оцелелият)
заек вече има никнейм - Буги, точно на същия,
ама не заради кафето, а заради завидните ба-
кенбарди, които е пуснал.

Греяната се отлага. Слънцето се показа и ве-
че е топло.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт