Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 210
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Някой да има код? Laughing

# 151
  • Lost in a fairytale ...
И аз със същата молба Simple Smile
Или някой ако има желание да ме светне на лични как се генерират?  Flutter

# 152
На мен пък ми прави впечатление, че са вдигнали доста цените на парфюмите ( поне на новите ), по-скъпи са дори от други сайтове.
Ензо вече го ползвам главно за мостри.
Ако това се дължи на по-високо качество на парфюмите от по-качествени партиди и купуване директно от производител или от по-надеждни доставчици без ментета и с оригинали произведени за белия свят, то тогава няма проблем. Все пак качеството си има цена. Сайтове, които винаги предлагат най-ниски цени на пазара, са ми съмнителни. Защото в стремежа да предложат по-евтини неща правят компромиси с по-долнопробни доставчици, качество на продуктите, условия на съхранение в склада, транспорт, служители и т.н. Накрая евтиното излиза скъпо. Не съм толкова богата, че да си купувам евтини боклуци  Laughing
 Но чак такава голяма промяна в цените за няколко дни е наистина прекалена и нереална.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:35 от skybye

# 153
  • София
Изобщо не се дължи на това. В момента енцо промотира летни аромати - Cool Water, CKin2U, Light Blue, Bvlgari Aqua и т. н., на които цените са намалени. Откъде ще се избият намалените цени?
Правилно, досетихте се.

# 154
Някой има ли код?  Praynig  Simple Smile

# 155
MMA-3M7VU

Код за 5 %

# 156
Благодаря Simple Smile

# 157
  • София
Момичета, случайно видях, че вече се предлагат и четки на Real Techniques http://www.enzo.bg/real-techniques/ Дали сте поръчвали нещо и какво е мнението ви, ако сте? Praynig

# 158
Току -що пристигна Moulin Rouge Histoires de Parfums . Аромата е наред, имам с какво да сравня.  Heart Eyes
Доволна за пореден път от енцо.

# 159
  • Айтос/Бургас
Моля за код за отстъпка 😃

# 160
Някой има ли код?

# 161
  • плевен
Здравейте момичета!Да сте поръчвали Омния Кристалин от Ензо?

# 162
  • София
Здравейте момичета!Да сте поръчвали Омния Кристалин от Ензо?
О да, поръчвах, любим аромат ми е, редовно подновявам. Първата върнах,100 процента менте, защото беше се разтекла, смениха ми я без проблем. Втората не се разтече, но след шест месеца стоене в шкаф, сухо, хладно място, след като се напръсках преди седмица, ... ами аромата не е същия, нямам подозрения за оригиналност, но съм убедена че е престоял и застоял парфюма който поръчах, директно  е за коша, за съжаление съм изхвърлила опаковката, но когато я получих уж проверих номера и т.н.  Беше произведен преди четири пет години, ами явно времето има значение за аромата.

# 163
  • плевен
Благодаря ти!Май ще се въздържа от поръчка от този сайт .

# 164
  • София
Момичета, дали сте поръчвали палитрите сенки на The Balm от сайта? Nude Dude или някоя от матовите? Hug

Общи условия

Активация на акаунт