Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Днес реших да си направя подарък от ензо за именния ден ,но доставката ме отказа. Поръчвала съм доста неща от сайтове и доставка до офис над 4 лева не съм срещала. Аз ли не правя нещо както трябва?

# 76
Днес реших да си направя подарък от ензо за именния ден ,но доставката ме отказа. Поръчвала съм доста неща от сайтове и доставка до офис над 4 лева не съм срещала. Аз ли не правя нещо както трябва?
Доставкката е 6 лева, каквото и да поръчате. Рядко пускат код за безплатна доставка  Peace

# 77
  • Бургас/Пз
Всички май ни смущава тази доставка, особено като искаш да поръчаш нещо за 30-40лв. А като пуснат безплатна, дори и да се изисква поръчка от 50лв, все ще измислиш какво да си поръчаш  Mr. Green Mr. Green

# 78
Няма поръчам абсолютно нищо от сайта, докато не пуснат безплатна доставка. И след години да е не ми пука. Няма да им платя 6 лв. доставка. Peace Имам неща за поръчване, но аз съм от търпеливите. Те губят много пари с тази доставка. Никой около мен не поръчва напук, точно заради нея.

# 79
И аз съм от тези, които се въздържат от поръчка, докато не пуснат безплатна доставка. Имат вече доста конкуренти във всяко едно отношение, така че избор от към търговец има.

# 80
  • при морето
В parfumi-shop.net доставката е безплатна при поръчка над 100лв.,и това е нещо,а в енцо няма значение каква е стойността на поръчката,и аз се въздържам точно заради безумната доставка от 6лв.

# 81
И аз съм от тези, които се въздържат от поръчка, докато не пуснат безплатна доставка. Имат вече доста конкуренти във всяко едно отношение, така че избор от към търговец има.

+1  Peace

# 82
В парфюми-шоп и при покупката на два продукта, доставката е безплатна. Peace
Енцо, губите клиенти и много пари, много с тези 6 лв. А и дразните клиентите, а това никога не е добре, особено в среда на супер голяма конкуренция.

# 83
Доставката не ме притеснява. Основно купувам козметика за коса и като цени за съжаление нямат конкуренция. Принципно предпочитам да пазарувам от български магазини, но при положение, че цените са в пъти по-високи в този случай избирам Ензо. 6 лева доставка ми спестяват 180 лева.

# 84
винаги ми е било интересно този тип мнения за доставката - първо, никой не ви принуждава да поръчвате. Второ, купувате продукти с 20-50% намаление от стандартните цени и се церемоните за 6 лв.?! Аз също бих се радвала на безплатна доставка, не ме разбирайте погрешно, но не виждам колко много пък да са 6 лв. (освен ако не купуваш нещо за под 10-20 лв.). В някои чужди сайтове като се плаща по 15-30$, защо там няма проблем?

# 85
Въпроса е принципен за мен. Wink Peace
Не обичам да ме цакат с топла бира.
Никой не ме принуждава за абсолютно нищо и е всеизвество, че давам много пари за козметика и съм супер лоялен клиент, но и претенциозен такъв и обичам да ме глезят, а не да ми дават най-скъпата доставка от всеизвестните сайтове.
Аз си правя кодове и махам винаги доставката, защото пазарувам за над 50 лв, но както казах въпроса е принципен.

Сега искам да купя примерно Олаплекс цял комплект. С код ще сваля много от цената, но докато не пуснат безплатна доставка няма да им дам 230 лв. Whistling

# 86
а, тук няма как да не се съглася - определено в принципен въпроса, така е  Peace
 Ензо си работи със Спийди, има доста клиенти и постоянни доставки и съответно лесно цената ще падне при съвместен договор  Peace съвсем спокойно може да е 2-3 лв.
Моята гледна точка е, че при положение на спестените пари от сайта, 6 лв. са нищо, но да, може й да е по-малко и лесно ще се случи, иска желание от Ензо  Peace

# 87
  • Пловдив
Аз съм им писала даже по този въпрос,за скъпата доставка,отговорът беше,че ще го отнесат до ръководството.

# 88
Да, скъпа им е доставката, но почти всичко им е доста по- евтино от feelunique и от други български сайтове. Говоря за бяла козметика, аз парфюми от там не поръчвам, а декоративната така или иначе няма последни колекции или марки, които ме интересуват, тъй че също не купувам.

Последно взех едни ампули на филорга - 106 лв., в арлен бяха 129.  Peace

# 89
  • Пловдив
Ампулите на Филорга ако си ги беше взела от Фармашоп-а щяха да ти излязат 90лв.с доставката.

Общи условия

Активация на акаунт