Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Белла, ако ще те успокой, и аз не ползвам  Peace
ползвала съм, но вече не - нямам конкретна причина освен, че не е европейска или американска козметика
нещо ме човърка и ме спира независимо от добрите отзиви  Crazy
но при цялата друга козметика на пазара, все ще намеря какво да си плесна на муцунката  Mr. Green и не страдам за корейската  Laughing
разбира се, има и изключения - Шисейдо например  Grinning

# 61
Европейските закони и стандарти за производство и качество дали важат при тях?!? Нямам идея... Peace

Не важат - имат си техни. Сега не знам по страна как е за всяка от гореизброените, но да речем в ЕС е забранено да се тества козметика върху животни. В Китай обаче е забранена продажбата на козметика, която не е тествана върху животни. Но пък разработка и производство на козметика в Китай, която няма да се продава на техния пазар, е ок да не е тествана върху животни.
Само един пример е това, за само един от аспектите на разработката, но се вижда основна разлика. Може би по подобни причини за производствени стандарти някои серии въобще не се пускат в продажба на някои пазари, а за други формулата им е различна според това в коя държава с какво законодателство ще се купи продукта. Извинявам се за оф-а.
Последно си купих от Енцо оформящ крем за коса от серията Oil Wonders (Matrix): http://www.enzo.bg/matrix/oil-wonders-oformjassh-krem-olio/
Много е лек и хубав.

# 62
  • Чукарландия
Белла, ако ще те успокой, и аз не ползвам  Peace
ползвала съм, но вече не - нямам конкретна причина освен, че не е европейска или американска козметика
нещо ме човърка и ме спира независимо от добрите отзиви  Crazy
но при цялата друга козметика на пазара, все ще намеря какво да си плесна на муцунката  Mr. Green и не страдам за корейската  Laughing
разбира се, има и изключения - Шисейдо например  Grinning

Бубс, разбира се, че ме успокои. Heart Eyes
За японската козметика нямам възражения. Нито съмнения. Peace

# 63
Момичета, от кога получавате поръчки? Миналия уикенд поръчах, в понеделник имах мейл, че е пратена с номера на товарителницата и още я няма. И в сайта на спиди също няма нищо. Знам, че срока е 5 работни дни, но досега винаги са идвали максимум за 3 работни. Rolling Eyes

# 64
Момичета, от кога получавате поръчки? Миналия уикенд поръчах, в понеделник имах мейл, че е пратена с номера на товарителницата и още я няма. И в сайта на спиди също няма нищо. Знам, че срока е 5 работни дни, но досега винаги са идвали максимум за 3 работни. Rolling Eyes
Аз също чакам вече повече от седмица.
Ето какво получих тази вечер:

enzo.BG
Добър ден!

Изключително се извиняваме, но възникна забавяне при транспортирането на пратките от Чехия до България. В момента правим всичко възможно Вашата заявка да Ви бъде доставена колкото се може по-бързо. Очаквайте свързване от страна на куриерите от Спиди.
Приемете още веднъж нашите извинения и Ви благодарим за проявеното търпение и разбиране!

Приятен ден Ви пожелава екипът на

ENZO.BG

Интернет Шоп ЕООД.
Виденска 119, 619 00 Бърно, Чехия

# 65
Аз също получих такъв мейл снощи, а малко по-късно и смс от спиди, че днес ще я получа.

# 66
  • Бургас/Пз
Белла, права си наистина са скъпички, не бях се заглеждала. Аз също имам някакви предубеждения, незнайно защо, затова и не бих рискувала със скъпи продукти, още повече без проба. За ББ-то още нищо не мога кажа със смесени чувства съм, може би точно поради тъпите предубеждения  Rolling Eyes  Twisted Evil

Някой поръчвал ли е бяла козметика на Колистар  newsm78

# 67
Аз също чакам вече повече от седмица.
Ето какво получих тази вечер:

enzo.BG
Добър ден!

Изключително се извиняваме, но възникна забавяне при транспортирането на пратките от Чехия до България. В момента правим всичко възможно Вашата заявка да Ви бъде доставена колкото се може по-бързо. Очаквайте свързване от страна на куриерите от Спиди.
Приемете още веднъж нашите извинения и Ви благодарим за проявеното търпение и разбиране!

Приятен ден Ви пожелава екипът на

ENZO.BG

Интернет Шоп ЕООД.
Виденска 119, 619 00 Бърно, Чехия
Аз първо получих известие от Спиди на коя дата ще получа пратката,в същия ден получих същия като твоя имейл от Ензо,но на датата,упомената от Спиди пратката пристигна.Не знам дали това не е някакъв бъг при Ензо.

# 68
моята от 26 дойде току-що, заедно с нея имам и имейл с извинения, че ще се забави и извинения  Joy

# 69
вчера получих поръчка за мен и за приятелка
моите продукти
тази снимка не знам дали се вижда, това е цялата поръчка
тествах трите парфюма като два от тях познавам добре, а третия не толкова - и трите са истински, всеки от тях имаше първи празен фъс
/Лютите чушки на Л'артизан, Шалимар Инишъл и Алгория на Герлен/
комплект четки Tangler e чудесно опакован, Екранът на Кларанс също, млякото на Л'арош е ок

# 70
БУБАНКА,прекрасни придобивки  Hug Със здраве да си ги ползваш  Flutter Тъкмо разглеждах парфюмите на Герлен.Днес в The Mall ме цъснаха с нещо розово на Герлейн и все още ухая уникално готино.Яд ме е че не запомних името на парфюма  Confused Утре ще питам.

# 71
  • Варна
БУБАНКА,прекрасни придобивки  Hug Със здраве да си ги ползваш  Flutter Тъкмо разглеждах парфюмите на Герлен.Днес в The Mall ме цъснаха с нещо розово на Герлейн и все още ухая уникално готино.Яд ме е че не запомних името на парфюма  Confused Утре ще питам.
Розов е Guerlain - My insolence  Peace мой много любим аромат.

# 72
ТЕДИ,разгледах ги в Енцо,но бяха няколко розови  newsm78 Ухае толкова силно,нежно и трайно...Като разбера кой е ще споделя  Peace

# 73
Някой ако е купувал от Ензо този сешоар ,моля да сподели мнение .http://www.enzo.bg/babyliss-pro/dryers-voltare-v2-ferrari-babv2re-seshoar/

# 74
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
От известно  време не съм поръчвала от сайта, но досега имам доста поръчки и всичко е било ок.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт