Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Последно си купих мострички на парфюми.
Всъщност искам да споделя  няколко неща.Януари си взех Givenchy-Play for Her Intense(тестер).Вчера бях в Sephora  и,както предполагах, парфюмът е по-цветен.Разлики открих и при Dior-Addict и Givenchy-Ange ou Demon.Alien и Ricci Ricci си бяха същите.Някои от съфорумките многократно казваха, че не биха си взели такива продукти от Интернет....+1

# 46
Последно поръчката ми беше бяла козметика. Доволна!

# 47
  • София
Имам въпрос - някоя от вас дали си е купувала екрана на Clarins UV PLUS SPF 50 и дали имате проблеми с него? Цената му гледам се е променила с няколко лева, но не съм сигурна дали не е заради черния петък. Колебая се дали да не си го купя от Дъглас за по-сигурно, а не от Енцо Simple Smile

# 48
Код на ваучера: MMA-2XQKT
Валидност на ваучера: 22.4.2016 г.
Стойност на намалението: 5 %

Код на ваучера: MMA-4GXRF
Валидност на ваучера: 23.4.2016 г.
Стойност на намалението: 5 %

при поръчка със сума над 40 лв

# 49
  • София
Имам въпрос - някоя от вас дали си е купувала екрана на Clarins UV PLUS SPF 50 и дали имате проблеми с него? Цената му гледам се е променила с няколко лева, но не съм сигурна дали не е заради черния петък. Колебая се дали да не си го купя от Дъглас за по-сигурно, а не от Енцо Simple Smile

Взех си го преди няколко седмици от Енцо и е същият като този, който съм купувала от Бюти Зоун преди 2 години.

# 50

Точно вчера си го взех от БЗ с картата за лоялни клиенти. Ако имаш такава, сега имат промоция -20% на всичко за картодържатели. Излиза 64 лв., колкото ако го поръчаш с доставката. Иначе от енцо не съм го поръчвала никога и не мога да кажа дали е същият.

# 51
Моят дойде днес-перфектен е! PeaceВ Дъглъс само го тествах,а си го взех от Ензо,защото поръчах и други неща.
Жалко само,че преди да поръчам не бях влизала в тази тема-тези кодове,които публикувате,всеки ли може да ги ползва до определения срок?Предполагам,че е така,но все пак да попитам.

# 52
.Имам и едно масло, но него го ползвам зимата, защото е малко по-богато като консистенция.
Може ли линк?

# 53
  • Бургас/Пз
Получих ББ крем на Миша и съм много приятно изненадана. За първи път поръчвам корейска козметика. Сега съм напълнила кошницата и само чакам една Великденска безплатна доставка Simple Smile  Peace  Mr. Green

# 54
  • Чукарландия
Получих ББ крем на Миша и съм много приятно изненадана. За първи път поръчвам корейска козметика. Сега съм напълнила кошницата и само чакам една Великденска безплатна доставка Simple Smile  Peace  Mr. Green

Ама много скъпи тия Миша?!? newsm78
Дали са хубави продуктите? Hug

# 55
  • София
Много са добри и супер икономични  Peace

# 56
  • Чукарландия
Аттиbouquet

# 57
  • Бургас/Пз

Кое имаш предвид, че им е скъпо?  Rolling Eyes Аз ББ-то го взех 20мл за 13лв, мисля че е добре като цена.

Еееех, и за Великден няма да ни огрее безплатна доставка  Sad

# 58
  • Чукарландия

Кое имаш предвид, че им е скъпо?  Rolling Eyes Аз ББ-то го взех 20мл за 13лв, мисля че е добре като цена.

Примерно продуктите, които ме интересуват са скъпички: Snail Serum и други. Не знам защо, но нямам доверие на корейска, китайска, индийска козметика. Може би защото не ги познавам, повредата да е в моя телевизор, но винаги имам едно наум. Европейските закони и стандарти за производство и качество дали важат при тях?!? Нямам идея... Peace

# 59
Поръчах си тестер на Chance Eau Vive - доволна съм.
Първо, доставиха ми продукт, а не тестер  newsm44
Второ - аромат, трайност, интензитет, всичко е ок, усещам го над 12 часа.
Уредих се за лятото  bowuu
Поръчах и получих това: http://www.enzo.bg/costume-national/pop-collection-parfjumna-voda-za-zheni/
Много, много хубав, прекрасен плодов шипър, с хладно излъчване.
Днес поръчах второ шише, да се запася.
Нямам възражения за качеството и на двата аромата.

Общи условия