Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 240
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
И на мен ми звънят винаги,ако поръчката е в ранен час още същия ден,ако ли не на другия сутринта.Нещата ми идват винаги на 8-ми ден.

# 241
Аз пък имам Мейл от Enzo, за безплатна доставка при поръчка на продукт от серията La Roche Posay ,доколкото съм запозната е слънцезащитна.

# 242
  • София
Да споделя какво получих от намалението 60% на Parfimo.bg.По принцип този сайт не зная защо винаги оставя съмнения в мен, но пък сумата на поръчката ми е 24 лв и ще го преживея.
Поръчах си крем против слънце на Герлен, който беше много намален.Днес го получих и проверих в checkcosmetic.net.С номерчето излезе, че въпросния слънцезащитен крем е произведен през 2012 г. и срока от 36 месеца е отдавна отминал.Инак крема е опакован с целуфан, дори на опаковката има лепенка на дистрибутор за Чехия и Словакия.

# 243
  • Бургас
Спийди са най-коректните куриери, които съм ползвала. Радвам се, че Парфимо също започнаха да доставят с тях. Винаги получавам подробен СМС в деня преди доставката. Тогава също има възможност за пренасочване на пратката към друг адрес или офис. Случвало ми се е да ползвам тази опция няколко пъти. Има даден и телефон на куриера, на който се свързваш лично с него, за да се уточните. Това го ползвам всеки път, за да не стоя да чакам. Какво повече да иска човек? Обслужването винаги е било на високо ниво, поне при мен. Като изключим доставката до офис на Еконт, с която също нямам проблем /но не и с доставката на Еконт до адрес/, мисля, че всички останали фирми са много, много назад....
Рrinzesata, сигурна съм, че в твоя случай просто от Ензо не са видели допълнителната информация и са подали друг адрес към Спийди, затова се е получило недоразумението. Най-добре пробвай, вариантите, които ти предложиха момичетата.  Peace

# 244
  • Чукарландия
veka, може ли линк на този слънцезащитен крем на Герлен? Не съм чувала, че марката има и слънцезащитна линия. Hug

# 245
Възползвах се и аз за пореден път от Парфимо. Очаквам гланц Живанши, балсам за устни Биотерм и почистващ крем Кларанс. Peace

# 246
  • София
veka, може ли линк на този слънцезащитен крем на Герлен? Не съм чувала, че марката има и слънцезащитна линия. Hug

http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/guerlain-make-icons/te … ser-face-and-body

# 247
От Парфимо ми звъннаха днес, че поръчката ми е готова за изпращане и утре ще бъде в офиса, който съм посочила. Но до този момент не съм получила нито номер на товарителница, нито смс от Спийди. Не трябваше ли вече да са ми изпратили  Tired Или утре сутринта да очаквам известие Thinking
В сайта, в графата на поръчката пише - обработва се.

# 248
  • Бургас
Аз доста често получавам вечер смс от Спййди и на другата сутрин поръчката ми е пристигнала,винаги ми я носят до адрес.Споко,скоро ще получиш и ти. Simple Smile

# 249
Новото промо условие на Енцо за безплатна доставка кърти  Laughing За да спестиш 6лв плати поне още 20. Супер изгодно предложение! hahaha

# 250
Да споделя какво получих от намалението 60% на Parfimo.bg.По принцип този сайт не зная защо винаги оставя съмнения в мен, но пък сумата на поръчката ми е 24 лв и ще го преживея.
Поръчах си крем против слънце на Герлен, който беше много намален.Днес го получих и проверих в checkcosmetic.net.С номерчето излезе, че въпросния слънцезащитен крем е произведен през 2012 г. и срока от 36 месеца е отдавна отминал.Инак крема е опакован с целуфан, дори на опаковката има лепенка на дистрибутор за Чехия и Словакия.

А какъв е този срок 36 месеца?

# 251
  • Чукарландия

http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/guerlain-make-icons/te … ser-face-and-body

bouquet

# 252
Скрит текст:

А какъв е този срок 36 месеца?

срок на годност: 3 г. /т. е. 36 м./ от датата на производство

# 253
Нещо се обърках, на опаковките обикновено има нарисувана отворена кутия и пише 6м, 12м, 15м, т.е. срокът е от отварянето Rolling Eyes

# 254
Аз доста често получавам вечер смс от Спййди и на другата сутрин поръчката ми е пристигнала,винаги ми я носят до адрес.Споко,скоро ще получиш и ти. Simple Smile
Благодаря, но аз пак да помрънкам  Laughing Нито имам смс, нито нищо. Сега не знам дали поръката ми е в офиса или не. Ако звънна в Спийди да питам, само с името ще ми кажат ли дали има нещо ? Нито код имам, нито товарителница  ooooh! Thinking

П.п. Тъкмо се оплаках и получих смс-а. Значи има ефект   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт