Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Видях, че съм получила код от Ензо вчера, но не бях заинтересована и го подминах. След последния пост нарочно го отворих, за да проверя - да, минимална стойност 99 лв. пише  Peace

# 601
  • Бургас
Ето,за да докажа го копвам тук,аз няма да го използвам и без това-Код на ваучера: MMA-843S9
Валидност на ваучера: 9.10.2016 г.
Стойност на намалението: 5 %

Този ваучер не може да бъде използван за продукт, който вече е в промоция, намаление или на разпродажба. Ваучерът може да бъде използван при покупка над 40 лв. Peace Peace Ако реши модератор може да го изтрие или го използвайте. Peace

# 602
Няма нужда от доказване  Peace Ние говорим за кодове за безплатна доставка, а ти за 5% кодове  Peace

# 603
  • Бургас
 Laughing Laughing,наистина пише 5%,те се скъсват.Както и да е за 99лв. едва ли някой ще клъвне.

# 604
Видях, че съм получила код от Ензо вчера, но не бях заинтересована и го подминах. След последния пост нарочно го отворих, за да проверя - да, минимална стойност 99 лв. пише  Peace
Последната безплатна доставка беше за суми над 111лв(ако не греша)без код,а сега 99лв,ама с код  Peace Аз нямам такава вест  Mr. Green Laughing Интересно как определят на кого да пратят  newsm78

# 605
  • София
Извинявам се за въпроса, но току що се включвам в темата- Какви са тези кодове за отстъпка и безплатна доставка и къде ви ги изпращат? Аз имам доста поръчки, но никога не съм получавала код, освен веднъж, когато трябваше да ме компенсират за продукт, който бях поръчала, но не ми го бяха изпратили.

# 606
Последната безплатна доставка беше за суми над 111лв(ако не греша)без код,а сега 99лв,ама с код  Peace Аз нямам такава вест  Mr. Green Laughing Интересно как определят на кого да пратят  newsm78
Но когато беше без код можеше да се вкара такъв и за 5% отстъпка.  Simple Smile  Сега този за безплатна е изгоден само за продукти в промоция.

# 607
  • Варна
Ето и от мен код за безплатна доставка, няма да го използвам:
sepbg

Минимална стойност на поръчката 99лв.
Ваучерът е валиден до 11.09.2016г.

# 608
Здравейте,преди малко открих темата,нямах време да чета много назад и затова сьм с конкретно питане:някой закупувал ли е фон дьо тен Revlon photoredy от Enzo.bg и доволен ли е?Мисля да поръчам,но е на неприлично ниска цена в сравнение с цената на която го купувам и се замислих за качеството на продукта

# 609
Момичета, ако някоя от вас е купувала от Енцо свободната пудра на Шанел, нека сподели наред ли е?
Живея в провинцията и няма вероятност скоро да пътувам до София или друг град, където я предлагат, а много искам да я взема. Единственият начин за мен е да поръчам от Енцо.

# 610
Lirena, последно поръчах это тази пудра на Шанел:
http://www.enzo.bg/chanel/poudre-universelle-compacte-kompaktna-pudra/
Всичко е наред, в срок е.

# 611
vasiris, благодаря Hug
Това всъщност е същата пудра като свободната, но в компактен вариант, така ли?

# 612
  • на брега
Здравейте момичета,
Много моля, препоръчайте ми сайт, от който да поръчам Dior Addict 2014 http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Addict-Ea … -2014--28201.html
Особено ценна ще ми е препоръката на тези, които имат личен опит от конкретен сайт с точно този парфюм.
Благодаря предварително!  bouquet

# 613
Здравейте момичета,
Много моля, препоръчайте ми сайт, от който да поръчам Dior Addict 2014 http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Addict-Ea … -2014--28201.html
Особено ценна ще ми е препоръката на тези, които имат личен опит от конкретен сайт с точно този парфюм.
Благодаря предварително!  bouquet
Намира се изключително трудно вече. Peace

# 614
vasiris, благодаря Hug
Това всъщност е същата пудра като свободната, но в компактен вариант, така ли?
мисля че да Peace
Тя е много лека, използвам я като финишна пудра след фдт-на или бб крема.

Общи условия

Активация на акаунт