ТРАНСФЕР ФАКТОР

• 1 518
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Моля за мнение. Полза вреда употреба. Които го е ползвал моля да помогне с мнение.

# 1
Здравейте. Няма да отговоря на въпроса, а само ще добавя непоисканата от мен информация с риск да стана лоша.

Трансфер Факторът е онова нещо, което нито ние сме приемали, когато сме се раждали, нито сегашните бебета при раждането им го приемат, а именно: веднага след раждането на бебето НЕ ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПРЕКЪСВАНА ПЪПНАТА ВРЪВ,  за да може кръвта от плацентата в рамките на 20-ина минути сама да премине в организма на новия човек,  А ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА!!!! (В тези 20-ина минути бебето получава този ТФ чрез кръвта, би трябвало да получи, но го получават другите хора, сами се сещате кои).

Трансфер Факторът се приема от бебето и с майчиното мляко в рамките на 2 часа до отказа от самото бебе да сучи, но ТФ се поема от бебето САМО В ПЪРВИТЕ МИНУТИ СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО НА БЯЛ СВЯТ И СУЧЕНЕТО!!! Кой го прави - НИКОЙ! Освен това точно това сучене на млякото в рамките на първите 2 часа ЕСТЕСТВЕННО съкръщава матката след раждането.

Изводът е:
ТРАНСФЕР ФАКТОРЪТ Е В САМИТЕ НАС БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ТОЙ ДА СЕ ПРИЕМА ИЗКУСТВЕННО ОТ РАЗНИ СЪЗДАЛИ СЕ БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИИ, ТЪРГУВАЩИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!!! НЕ НАПРАЗНО ГИ ИМА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ, ТЪЙ КАТО ПЛАЦЕНТИТЕ СЕ ТРАНСПОРТИРАТ "НЯКЪДЕ", НА БЕБЕТАТА НЕ ИМ СЕ ДАВА ТАЗИ МАЙЧИНА КОЛАСТРА НАРОЧНО, ЗА ДА ИМА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ И ДА ПРАВЯТ ТОЗИ БИЗНЕС С ХОРАТА!!!!

ПРИРОДАТА ГО Е ИЗМИСЛИЛА, АМА И ЧОВЕЧЕСТВОТО "ГО Е ИЗМИСЛИЛО"!!!!!

Ето, изказах се, казах истината и може и да съм станала лоша, но това е самата истина, колкото и болезнена да е тя!!!!!

# 2
Добре. Аз сйм на 3б. Късно е вече да се чудя защо 1986 г никои не се е сетил за това че то и сега не го правят. Аз искам инфо за Трансфер Фактор ако го е ползвал някои и има отзиви за него.
Благодаря предварително

# 3
Спрете с разни метаболии! Не съм употребявала това и съм жива и здрава до 37 години!

# 4
Много се радвам за теб. На всеки да е здрав. Но бъди сигурна че от добро не питам. И наистина се нуждая от мнение иначе едва ли бих се забавлявала точно по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт