Заварения ми син харесва дъщеря ми

• 15 625
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ако си достатъчно тактична да не й влизаш в стаята, няма.  Laughing
Моята стая се заключваше...

# 31
  • София
Абе, Тонка, ти как си представяш да си пиеш питието в стаята, докато в съседната стая щерка ти прави секс?
Пък може и в мен да е повредата де, не знам. Но ще гледам у нас да не се случва.  Laughing

# 32
  • София
Бърди, мисля да й кажа един ден на дъщерята как си представям нещата. Ще се съобразява да върши тия работи, когато не сме си вкъщи.  Wink Определено обаче ще ми е по-спокойно да е в нас, вместо да се въргаля из чужди легла, колкото и кофти да звучи.

Но ще гледам у нас да не се случва.  Laughing

А, у вас не. При приятеля й, при неговите родители, по-приемливо ли ще е? На мен би ми било неудобно именно при чужди хора да е детето ми, а не вкъщи.

# 33
А защо трябва родителите да са в съседната стая? Може просто авторката да се е прибрала по-рано от работа.

По темата: Нищо нередно няма. Да не говорим, че щом се познават отдавна нищо чудно да са имали нещо и преди това, но просто авторката да не знае.
А като не иска да ги хваща в подобни моменти - ами да чука преди да влезе в стаята.
На 17 години не е малка за секс, а до нежелана бременност може да се стигне само ако им е ниска сексуалната култура. Ако им е на ниво няма поводи за притеснение.
И да, за мен също би било по-добре децата да правят секс в стаята си пред това да ползват за терен някой вход/градинка/друго забутано и неприятно място.

# 34
Принципно уж ситуацията не е нередна.
В същото време обаче оставя един малко странен привкус, предвид роднинските връзки.
Случилото се - случило.
Колкото до секса на 17 - всички го правят, ако развитието им протича нормално, разбира се.
Не че не е смущаващо да хванеш дъщеря си на калъп. Но пък някой хора се учат на граници и уважение на личното пространство по трудния начин. Laughing

# 35
  • София
Аз съм шокирана от изказването, че на 17 години е нередно едно момиче да прави секс. Ама моля ви се, в кой век живеете?! Предпочитам 17-годишната ми дъщеря да прави секс вкъщи, вместо по поляни, входове, пейки, храсти, чужди домове и каквото още там се сетите.
А, не и докато съм вкъщи аз!
Да си откраднат време, както всички сме го правили.
Няма начин аз да им постилам леглото за двама.

# 36
Не е нередно да прави секс. Но е тревожно, ако прави секс без мисъл; без идея с какво е свързан и с какво трябва да е свързан сексът...или ако го прави със зла умисъл, напук, или като средство за рушене на граници и постигане на независимост. Това не е хармонично развитие, ако ще да е разпространено.

# 37
  • София
А, не и докато съм вкъщи аз!
Аз да не съм писала друго?

# 38
Дядо, лека му пръст, беше човек от село. Не помня едничък път да е влязъл при затворена врата, без да почука, независимо че съм била в неговия дом и на 5 годинки.
Нищо нередно не виждам в случая. Хванала ги на калъп и това било проблем? Кой те е карал да нахълтваш в стаята? По желание, другия път ще са сред храстчетата в Борисовата и ще може всеки не просто да ги хване, ами и да се включи.

# 39
  • ЯМБОЛ
                      За секса в съседната стая...ами ако две семейства живеят в едно жилище,стая до стая,как стои въпросът със секса и на младите и на по-възрастните?!Тогава по-морално ли е?В свекървенската тема има доста оплаквания от навлизане в личното пространство.

# 40
  • София
За секса в съседната стая...ами ако две семейства живеят в едно жилище,стая до стая,как стои въпросът със секса и на младите и на по-възрастните?!
И аз исках да питам същото, но не ми се задълбаваше. По подразбиране ССФ живее отделно от родители/свекъри.

# 41
Ех, Живот ли бе - да го опишеш.... какво ли не сервира  Sunglasses

# 42
  • Варна
Здравейте. Имам нужда от съвет по една много деликатна тема. Аз съм разведена и от първия ми брак имам една дъщеря на 17 години, която живее при мен. Наскоро се събрах да живея с друг мъж на семейни начела. Той също има дете от първия си брак- момче на 22 години, което живее при майка си. Неговият син и моята дъщеря се познават още преди ние с баща му да заживеем заедно и се разбират добре. Откакто заживяхме заедно момчето започна да идва все по- често и остава да преспива, което преди беше по- скоро рядкост. Забелязах, че с дъщеря ми си имат закачка, но в началото не обърнах внимание. Обаче... миналата седмица ги заварих заедно. Бях шокирана и им се развиках. После поговорих с дъщеря ми, а приятеля ми е говорил със сина си, като се опитахме да им обясним, че като доведени брат и сестра не е особено редно да правят такива неща. Те обаче не са съгласни. Твърдят, че като нямат кръвна връзка не правят нищо нередно и че освен това ние не сме женени, така че те реално не са едно семейство. Помогнете ми. Какво да направим, за да им обясним, че не е редно? Мислите ли, че ние бъркаме?
Първо не ти е доведен син, а син на приятеля ти. Второ те се познават ПРЕДИ вас и може и да са имали връзка много преди вас.
Нередното в ситуацията е, че си ги хванала на калъп. Несъобразителност от тяхна страна. Всичко друго си е нормално за отношения на млади хора.

# 43
  Че това доведен син ли ти е? Според мен никакъв не ти е, на дъщеря ти също. Даже брак могат да сключат, ако решат и църковен.

Иначе - тъпо е да ги заварвате така, да бяхте почукали, или те да ходят на хотел, неудобна ситуация някак си. Обичайно ли е за дъщеря ви да прави секс у вас?

# 44
Какъв син, какъв брат, какви 5 лв.? Rolling Eyes
Още повече, че са се познавали отпреди.
Вие днес сте заедно утре не, чудо голямо е станало, че те правили секс.
Е, да внимават другия път, пък и вие не влизайте, без да чукате. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт