Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 963
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград

# 556
Привет, девойки!  Hug Hug Hug

Доди ми времето и на мене да гледам поредния епизод на татлъмите  Heart Eyes ееее големи сладури са спор няма.  Peace

Двойката ББ направо ме попика от смях в началото. Башак с обясненията си за 15 дневната сватба  Mr. Green и реакцията на Бюлент

hahaha hahaha hahaha

Толкова съм щастлив, че мога да умра от щастие

и всичко това само докато не разбра, че тя можела да му роди 3, 4, 5 деца, колкото искал толкова, не било проблем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

после вече беше почти умрял  hahaha hahaha

Цитат

# 557

Доди ми времето и на мене да гледам поредния епизод на татлъмите  Heart Eyes ееее големи сладури са спор няма.  Peace

Двойката ББ направо ме попика от смях в началото. Башак с обясненията си за 15 дневната сватба  Mr. Green и реакцията на Бюлент

hahaha hahaha hahaha

и всичко това само докато не разбра, че тя можела да му роди 3, 4, 5 деца, колкото искал толкова, не било проблем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цитат
Joy Joy Joy Joy страхотни са, много добър екип са за щуротии  Mr. Green
Лавенце   Hug bouquet Hug благодаря джанъм за всичко и на всички останали в темата Hug Добър ден.

# 558

hahaha hahaha hahaha

Цитат

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

хахах, Гале, много готино беше,  Joy Joy Joy  тооо, и аз се поизпотих от ентусиазма на Башак  Joy Joy Joy

# 559
Живота на хората е променлив, изпълен с изненади. 

Щеше да видиш ти една изненада, ако бях глътнала пръстена.

Де да беше

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 560
  • Разград

# 561
Paranoyaksın Sen | 10.Bölüm Ayrılık Müziği

Фон мелодията,която звучи в последната сцена на 10 епизод   Peace

# 562
 Hug Hug Hug

2 фрагман

С руски превод  bouquet

https://vk.com/dizimaniati?z=video-113037353_456239220%2F4fa6afb … l_wall_-113037353

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 23:24 от g_georgieva08

# 563
 Привет!

Гале  Hug благодаря за фрага  bouquet

От новия епизод

Скрит текст:
Очаква ни много забавен епизод...  Simple Smile

# 564
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, дожаля ми за Бюлент, горкото момче.
Това чудо Башак е трудно за издържане, някой трябва да й тури лепенка на устата. Joy
 А и прическата й е безумна, язък за свежата актриса.
Рюзгяр все повече ме дразни - уж голям пич и фин човек, пък все нещо изисква от Синан.
Освен това не ми харесва как говори за Пелин като за камък на шията и все връща Синан
 към онзи момент на ръба на скалата. И напомня как го е спасила. А бе като си направил някому добро, не му го натякваш и не предявяваш собственически инстинкти към него.

Вече ми е почти в черния списък тя, ше я пратя при  Джейда.

# 565
Момичета, дожаля ми за Бюлент, горкото момче.
Това чудо Башак е трудно за издържане, някой трябва да й тури лепенка на устата. Joy
 А и прическата й е безумна, язък за свежата актриса.
Рюзгяр все повече ме дразни - уж голям пич и фин човек, пък все нещо изисква от Синан.
Освен това не ми харесва как говори за Пелин като за камък на шията и все връща Синан
 към онзи момент на ръба на скалата. И напомня как го е спасила. А бе като си направил някому добро, не му го натякваш и не предявяваш собственически инстинкти към него.

Вече ми е почти в черния списък тя, ше я пратя при  Джейда.

Има апетит към Синан, не е само деде ѝ е причината ...ако го върже с брак на ужким ,ще има да чака Синан земята да се завърти обратно ...Джейда от ляво , Рюзгяр от дясно ..едната за ашк и ортаклък  ,а другата за деде ,ама и ашк Joy Joy Joy Joy

# 566
Бюлент май ще залитне по друга мома Mr. Green

# 567
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Щях да кажа "ми нека!", ама нещо не ми аресва таз мома в профил. Трябва да я огледаме добре, после ще решаваме да го даваме ли на друга или не.
Щото Бюлент си е сладур, няма току-тъй да го похарчим за коя да е.

# 568
# 569
Светле, той ще срещне девойката в дискотека Laughing  Като пийне 3-4-5 питиета, знаеш ли колко хубава ще му се стори? Mr. Green  Бюлент иска просто да си поеме глътка въздух и го разбирам Flutter

Общи условия

Активация на акаунт