Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 585

Да видим как ще се измъкне от ситуацията.Горкият между две  afwitchта чак едната с фиктивен брак го хвана ,другата с ресторанта

Joy Joy

Те да бяха само две, с ганаш да ги намажеш!  hahaha hahaha Ми то мама, кака, Пелин и тя фасони... то си...   ooooh! Grinning Grinning

Добрутро в петък  Hug Hug Hug

# 586
  • Разград

# 587
Нежи, джанъм, знам че ти е "слабост" - поздравче за теб...   Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Аййй, какъв е сладур Mr. Green 

Темпи, джанъм беним Hug  ще ми докараш слепота някой ден ooooh!  И Джан (Толга) ми е "любимец" Mr. Green  бива и него да ми изтипосаш по никое време smile3534

Добре поне, че Лу Hug  мисли за благото ни Heart Eyes

# 588
Темпи, джанъм беним Hug  ще ми докараш слепота някой ден ooooh!  И Джан (Толга) ми е "любимец" Mr. Green  бива и него да ми изтипосаш по никое време smile3534

Него довечера, по- навреме, за лека нощ..  Hug Hug
Този го сложих снощи да те събуди хубаво сутринта..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 589
  • Разград

Скрит текст:
Не съм следила преди това темата и не знам какво е слагано, ако се повтарям извинявайте.

# 590
здравейте ,извинявам се предварително ,ако ви карам да се повтаряте,но има ли 10-ти епизод с рус.суб. ?
Намерих го,извинявай те  Peace

# 591
Привет!  Hug Hug Hug

здравейте ,извинявам се предварително ,ако ви карам да се повтаряте,но има ли 10-ти епизод с рус.суб. ?
Намерих го,извинявай те  Peace

https://vk.com/videos-113037353?section=all&z=video-11303735 … 3%2Fpl_-113037353

# 592
Пуууу най-накрая  Party Party Party  целуфан ще има  Laughing Laughing Laughing

Пелин, виж, не постъпвай така с нас. Не се отказвай, не заминавай.
Синан, какво правиш?
За нас се отнася. Първата любов е последна любов.
Винаги ...

Няма ми вярвате много  newsm47

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 16:17 от g_georgieva08

# 593

Мечтай си, все ще се намери кой да викне.. я аннето, я аблата, я комшийките.. избор бол..  Mr. Green Mr. Green

# 594

Пелин, виж, не постъпвай така с нас. Не се отказвай, не заминавай.
Синан, какво правиш?
За нас се отнася. Първата любов е последна любов.
Винаги ...

Няма ми вярвате много  newsm47

Да, бе,  Grinning Grinning Grinning  ако се целунат в 11 епизод  Naughty Naughty  до края на дизито ще трябва да им оженим и внуците...  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy яяя по- яваш!  hahaha hahaha hahaha

Grinning Grinning

Гале  Hug Hug

# 595
Heка се целуват младите Crazy Много сте черногледи значи ooooh!  Не моЙ то тъй Naughty  Я, по-оптимистично мислете Flutter

Благодарско за фрагмана! bouquet

# 596
Heка се целуват младите Crazy Много сте черногледи значи ooooh!  Не моЙ то тъй Naughty  Я, по-оптимистично мислете Flutter

Благодарско за фрагмана! bouquet

Тъй, тъй...  Joy Joy

началото е многообещаващо...  Crazy Crazy

# 597

Мечтай си, все ще се намери кой да викне.. я аннето, я аблата, я комшийките.. избор бол..  Mr. Green Mr. Green
да или ще им звъне телефона Joy

# 598
Привет!  Hug Hug Hug

Гале,благодаря  bouquet

Това е песента,която звучи във фрагмана  Peace

TARKAN - Unutmamalı

Редактирам се за да добавя песента с бг превод http://vbox7.com/play:1d3c4ea813&p=favourites&id=3479404 bouquet

Неж  Hug Heart Eyes

И аз мисля,че целувката и тоз път няма да се получи ... Две предположения имам за причината :
1. Синанчик тъкмо е приближил устни към нейните и майка му,която се връща от комшийката ги вижда и вика Синан синко ...
2.Юзгяр е изтичала след него и попречва на целуфана.

Темпи Hugluli40 Hug Де''Ми Hug vania_e Hug  и  Hug Hug Hug Hug  Hug ако съм пропуснала някого .

Щях да пиша и забравих... ivona2005  Hug на патерица честит рожден ден ! Пожелавам ти всички хубави пожелания,които си получила на празника си да се сбъднат!  bouquet
Хубава петъчна вечер!  

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 20:42 от лава

# 599
Лавджим Hug Heart Eyes

Ах, Таркан Heart Eyes
"Не трябва да забравя... Трябва да си спомня, с любов да си спомня... Трябва с надежда да поддържа прекрасното утре... Не трябва да се разделяме..."

Е, сега вече съм 99% убедена, че утре ще има целувка Crazy  Ако позная ще черпя с баклава Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт