Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 975
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Воистина воскресе!   easter easter easter

Момичета, благодаря ви за всичко споделено ! easter easter easter

Днес бил и световен ден на смеха! Колко хубаво съвпадение с Великден!  Nature Sunny Nature Sunny

Радостни и здрави бъдете, вие и семействата ви!  dancing dancing dancing

Joy Joy Joy

# 151
Добър ден и от мен Hug .
Благодаря ви за всичко споделено, страхотни сте Hug bouquet Hug .
Честит Великден. Бъдете живи, здрави и щастливи. Честит ден на смеха luli40, няма нищо по хубаво от това човек да е щастлив и усмихнат до уши. А шимди отивам да изгледам 6-ти епизод, преди да съм поискала да гледам 7-и Mr. Green

# 152
  • София
Воистина Воскресе, мили мои! Hug Hug Hug
Да сте живи и здрави, и все усмихнати! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
Христос Воскресе! easter

~~~

Рейтингът от снощи:

Скрит текст:

# 154
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много гадно свърши 5-ти епизод...Тъкмо счупиха гипса, сега почва пак всичко отначало.

Симпатичен епизод беше - и селската идилия  ми хареса, и огънят който започва да се разгаря между двете Б.
Аннето на Синан е уДжас направо, чак и мен ме е страх, а за оназ джадъ, кандидат-снаАта, нямам думи. Ама и какви очи са й направили, бррр!

Не мога да не кажа, че Лейля Лидия все повече ми харесва - много е талантлива. Финалният епизод със сълзите в очите бешеееее ...чак и на мен почнаха да ми се пълнят очите.

За мен манекенският ручей, който се влива в морето на млади и талантливи турски актьори с всякакви професии, различни от Актьорско майсторство, е много интересен. Лейля не е точно манекенка, а Мис, ама то е горе-долу същото за мен.
На страниците на този форум често съм чела доста подигравателни и язвителни думи за артистите, идващи от манекенския подиум, (наричат ги даже "манИкените", за да ги принизят още повече),  но трябва да се признае, че в голямата си част се справят страхотно с актьорската професия.
Не знам какво образование и подготовка има Лейля, обаче се справя страхотно.
И за Фуркан нищо не знам, но и той играе много добре.
Със съжаление ще кажа, че нашите родни артисти, които учат 6 години въпросното актьорско майсторство, в голямата си част са дразнещи и неестествени, рецитират и преиграват.
А от всички турски актьори, с които се запознах в последните три години, май само двама-трима знам, на които това им е професията. Не казвам имена, защото и за тях не съм сигурна.
Няколко примера:
Халит Ергенч е учил корабно инженерство и оперно пеене.
Буура Гюлсой е архитект.
Мурат Йълдъръм е машинен инженер.
Елчин Сангу е завършела консерватория, оперно пеене.
Туба Бююкюстюн има университетско образование по моден дизайн и декорация.
Берен Саат е завършила икономически университет.
Фахрие Евджен е учила социология и философия.

# 155
Здравейте!  Hug Hug

Как може на цялата идилия и красота, да ми цопнат за финал ония две джъди  ooooh! ooooh! И докато аннето чат пат мога да я оправдая с миналото и страха й да не наранят пак сина й, Джейда просто ми иде да я удуша.. бавно и болезнено.. с кеф..  smile3508 smile3508

Пелин и Синан бяха много сладки сутринта, като се събудиха прегърнати..  newsm53 newsm53
НеЖи, на мен и тук ми напомниха на докторите, ама сегашните поне не бяха объркани кой, къде и как се буди..  Mr. Green Mr. Green Те нали свикнаха вече тя да спи у тях, до него, да си се будят заедно..  Laughing Laughing

# 156

# 157
Привет!

Синан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пелин  Heart Eyes

Фуркан/Синан/ в реклама

Поздрав с песента ,която звучи в един от любимите ми моменти от епизода .  Heart Eyes
Ayla Çelik bağdat

# 158
 Hug Hug Hug

Лаве,  Heart Eyes Hug мерси за поздрава  bouquet песента е много хубава.

Чест и почитания за екипа посестрими  Hug bouquet
Готови са с 6 епизод.

https://vk.com/dizimaniati?z=video-113037353_456239122%2Fbfa95561a6a69cd745

Епизод, който гледайки вчера много ми хареса  Party

джадъто ме шашна с   предложението за брак в последните минути  Shocked Shocked и то така демонстративно пред всички, дали беше замисъл или изблик на чувства, честно не можах да я разбера  Rolling Eyes

# 159
Здравейте  Hug Hug

Гледам 6-ти с рус суб, Гале  Hug bouquet

Ааа, много се смях...  Laughing Laughing Laughing Пелин как си изкара яда на нещастния шофьор /в самото начало/ Laughing Laughing накрещя му се  Twisted Evil Twisted Evil... като гръм от ясно небе му дойде...  hahaha hahaha hahaha hahaha   на турските мъже, като че ли, любовта им не минава през стомаха,  hahaha hahaha .... а през ...  Mr. Green "както мама каже..."  Mr. Green Joy Joy Joy

Светле, Лаве, Темпи, всички  Grinning Grinning Hug Hug Hug

Лейля Лидия Туутлу е следвала в Истамбулския университет немски език и литература, a от ученичка свири на пиано и цигулка, изоставя уроците в Консерваторията заради манекенството... Майчин език и е немския, а бащин  Grinning - турския, говори свободно и английски, нарича сериала "Карадайъ" (2012-2015), "моята школа/ университет"  Grinning Grinning . Галето може да каже доста повече за нея  Grinning Grinning

Hug Hug Flutter Flutter

# 160
Hug Hug Hug

Готови са с 6 епизод.

джадъто ме шашна с   предложението за брак в последните минути  Shocked Shocked и то така демонстративно пред всички, дали беше замисъл или изблик на чувства, честно не можах да я разбера  Rolling Eyes

Според мен го направи нарочно, за да не може да й откаже. Припомни му как той с мегафон е обявил любовта си към Пелин, за да си спомни колко гадно му е било, когато тя му е отказала и да не повтори и той сега, като постъпи с нея така, както Пелин на времето е постъпила с него.
Коварно!

# 161
  • СОФИЯ
Момичета, има ли преведени сериите до момента на български език и къде ?  newsm78   Peace  Embarassed

# 162
Във Вбокса има,мисля,че са до 2 ра серия преведени!

Много ме радват Синан и Пелин,особено сутринта като се събудиха заедно нямаше като в др.дизита стреснати ,срамежливи погледи,а направо Гюнайдън 😃😃😃

# 163

Много ме радват Синан и Пелин,особено сутринта като се събудиха заедно нямаше като в др.дизита стреснати ,срамежливи погледи,а направо Гюнайдън 😃😃😃

Peace Peace Grinning Grinning Grinning Grinning

Добро утро  Hug Hug

Party Party

Скрит текст:
Hug Hug Hug

Готови са с 6 епизод.

Според мен го направи нарочно, за да не може да й откаже.
Скрит текст:
Припомни му как той с мегафон е обявил любовта си към Пелин, за да си спомни колко гадно му е било, когато тя му е отказала и да не повтори и той сега, като постъпи с нея така, както Пелин на времето е постъпила с него.
Коварно!

Peace Peace Нарочно, коварно, и малко паникьосана, че го изпуска...

Close Close Mr. Green Много добър избор за ролята на гаднярката... тази уста като чертица, /то в сравнение с устните на Фуркан, чии ли имат шанс да изглеждат плътни, амаа.../ , очите й...  бррррр  Twisted Evil Twisted Evil

Ягодка къде изчезна?  newsm78 newsm78

# 164
  • Бургас

Peace Peace Grinning Grinning Grinning Grinning

Добро утро  Hug Hug

Party Party

Скрит текст:
Hug Hug Hug

Готови са с 6 епизод.

Според мен го направи нарочно, за да не може да й откаже.
Скрит текст:
Припомни му как той с мегафон е обявил любовта си към Пелин, за да си спомни колко гадно му е било, когато тя му е отказала и да не повтори и той сега, като постъпи с нея така, както Пелин на времето е постъпила с него.
Коварно!

Peace Peace Нарочно, коварно, и малко паникьосана, че го изпуска...

Close Close Mr. Green Много добър избор за ролята на гаднярката... тази уста като чертица, /то в сравнение с устните на Фуркан, чии ли имат шанс да изглеждат плътни, амаа.../ , очите й...  бррррр  Twisted Evil Twisted Evil

Ягодка къде изчезна?  newsm78 newsm78

Hug Hug Hug
Актьорите са просто Герои!!!!
Какви чувства, каква целувка и романтика, какви 5 лева! Наврели ти се в лицето 15 човека и се очаква да се целуваш, че и по няколко дубъла, че то и достоверно да ни е!!!!!  smile3521 smile3521
Оффффффф!!!! smile3503

Ама, много са ми сладки! В романтичните сериали най-ми е хубаво да гледам игрите на котка и мишка! И искам колкото се може повече да продължи. Не ме тревожи, че понякога не е реално и ме правят на ескимос! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт