Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 902
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Лаве Hug bouquet Hug страхотна си Hug

# 646
Лаве,  Hug Hug благодаря за готините снимки на Фурканчо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оказа се, че са от една кратка статия за героя му Синан.  Peace ако не знаете защо ви харесва Синан, ето малко пояснения  Joy Joy Joy Joy

Защо обикнахме Синан от “Сладко отмъщение”?

Сладко отмъщение след една платонична любов…
Добре, защо толкова обикнахме Синан от станалия за кратко време любим на зрителите сериал “Сладко отмъщение”?

И умен и красив; няма кой да издържи на тези сантиментални погледи и тънки усмивки.

Уважава семейството и близките си, мотивиран, внимателен и услужлив, той е пример за подражание.

Единственият на мама; такава любов стопля сърцата на всички.

И чувствителен и интелигентен; когато трябва е непоправим романтик, когато трябва е неустоимо харизматичен.

Човек на правилните решения, верен на идеалите си, амбициозен… Много добре знае как да събира плодовете на своя труд.

Отделно майсторството му в кухнята и вкусотиите, които приготвя му печелят още фенове.

С таланта си да управлява, с това, че знае какво иска, със сериозното си отношение към работата, Синан, който е шеф на себе си е идеалния мъж на днешния ден.

Много добре знае как да даде заслуженото и на глезените хора, които срещаме и в нашето ежедневие.

Ето заради това обикнахме толкова Синан - и характера и външността, и поведението и усмивката му са хубави.

Всички снимки с хубаво качество.  Peace

# 647
Ани ,тешеккюр едерим  bouquet

# 648
Aниии Hug Heart Eyes Благодаря ти! bouquet

Преди малко тъкмо писах в една друга тема, че сценаристката на "Любов под наем" закопава женския образ на главната си героиня, а главният герой е боготворен едва ли не ooooh!  И тук намирам сходство ooooh!
Пелин ни я представиха като разглезена богаташка, която умее да лази по нервите на хората Mr. Green  А Синанчик е светец направо Whistling
Ми не е честно пък Naughty

Защо в Турция продължават да не си оценят жените, а все трябва да ги маскарят? ooooh!

# 649
 wavey  още една романтична комедия на която ми се свива сърцето на всеки епизод  Sad

# 650
Aниии Hug Heart Eyes Благодаря ти! bouquet

Преди малко тъкмо писах в една друга тема, че сценаристката на "Любов под наем" закопава женския образ на главната си героиня, а главният герой е боготворен едва ли не ooooh!  И тук намирам сходство ooooh!
Пелин ни я представиха като разглезена богаташка, която умее да лази по нервите на хората Mr. Green  А Синанчик е светец направо Whistling
Ми не е честно пък Naughty

Защо в Турция продължават да не си оценят жените, а все трябва да ги маскарят? ooooh!
Хич не е честно Нежи. Вярно има нещо такова......мъжете ги издигат, а жените ги потискат, може би от завист, абе като цяло показват им сценаристите къде им е мястото и, че мъжът е на почит в Турция.
Пелин много ми харесва, като образ, като поведение. И най-важното умее момичето да се защитава и винаги търси позитивното, от всякаква ситуация може да се измъкне, но пък и много бързо създава конфликти само с поглед или жест. Харесва ми приятелството между трите грации, винаги са заедно и се защитават, помагат си и разчитат една на друга, а не като някои други.....

# 651
Рейтингът за снощи:

Тотал: 2 място / 4.16
     АВ: 2 място / 4.55
20+АВС: 2 място / 4.32

В соц. мрежи също е на второ място Party

# 652
Здравейте всички  Hug Hug Hug
Неж, аз не съм гледала много турски сериали, но и в двата които съм гледала главните женски образи не ми харесваха. И без грам женска солидарност  Joy Joy Joy симпатизирах на главните герои и любимите им ме дразниха ужасно.  Sick Sick Sick Ама аз си го обяснявам с това, че Чачо ми е любимец.  Joy Joy Joy

Пелин е глезла, вярно, но ми е симпатична.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Харесвам я, сигурно защото харесвам Лейля.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама и Синан/Фуркан ми е любимец  Heart Eyes Heart Eyes

Едно интервю с него - от вчера  Peace Лава  Hug bouquet ми го предостави и аз го преведох.  Peace

“В гимназията бях много грозен”

Фуркан Андъч, точно като героя си Синан в “Сладко отмъщение” е преживял физическа промяна в студентските си години.  “Показах на един приятел снимка от ученическите ми години, не повярва, че съм аз. В гимназията бях много грозен”

SENEM AYDIN - senem.aydin@milliyet.com.tr
Оригинала на интервюто

Скрит текст:

След не много дълга пауза се срещате със зрителите в сериала “Сладко отмъщение”. Какво Ви привлече в този проект?
Когато получа предложение, най-важното нещо за решението ми дали да приема е колко ми е интересен проекта. Синан е благодатна роля за актьора. Защото в сериала докато еволюира физически, преживява и емоционална еволюция. Тези особености, както и това, че е готвач много ме развълнуваха.

Какво ще кажете за голямата промяна на героя Ви?
За един актьор пресъздаването на герой с такава коренна промяна е хубаво нещо. Ако трябва да говорим за ролята - това е голяма травма, но като се замислиш какво е преживял Синан, може да се каже, че това го е направило по-силен.

За първата сцена с Танкут сте казали: “В този ден бях станал толкова грозен, че всички около мен ме зяпаха.” Какво почувствахте като се видяхте такъв?
Беше много интересно да влезна в кожата на Танкут - и като характер и като външност. Понеже Танкут е по-дебел от Синан, в първият ден трябваше да ми сложат корем и дебели крака. Първо си спомням как пипах изкуственият корем и бедрата. После казвах на колегите в гримьорната колко е неудобно в тези килограми. Откак се помня  съм играл баскетбол, занимавал съм се спорт, затова никога не съм имал проблеми с теглото. В огледалото с новата коса, със скобите на зъбите, с акнето .. видях един съвсем друг човек. Като излезнах от гримьорната, в стая пълна с хора от екипа, нито един човек не ме позна. Само питаха: “Къде е Фуркан?”

Имали ли сте период от Вашия живот, в който не сте се харесвали?
В гимназията бях невероятно грозен. Един път показах на един приятел, снимка правена по това време. Не ме позна. Като му казах, че съм аз, не можа да повярва.

С този проект започнахте и да готвите. Сега смятате ли, че има талант в готвенето?
Преди началото на проекта, взимах начални уроци по световна кухня от един много добър мастър шеф. Имах 20-дневен стаж в реална кухня и като усетих аромата на храната, увереността ми нарасна. Сигурен съм, че ако имам време мога да приготвя ястията, които съм научил.

С ЛЕЙЛЯ СТАНАХМЕ МНОГО БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ

Какво ще кажете за хармонията с колежката Ви Лейля Лидия Туутлу? И зад камерата ли се забавлявате?
Много хубаво си прекарваме, целият екип много се обикнахме. Мисля, че спокойната и щастлива обстановка на сета, повишава качеството на работата. Защото всички сме хора и може под някаква форма да предадем нещастието си на хората, които ни гледат. С Лейля за кратко време станахме близки приятели. Тя е много забавна, много обича работата си и е много отговорна.

Какво Ви впечатлява у една жена?
Първо гледам усмивката. Защото усмивката на една жена може да ви разкрие различни светове.

Преживявали сте такава любовна болка като Синан?
Сигурно съм имал тъжни моменти, но такава болка, каквато той е преживял съм нямал.

В актьорската Ви кариера всичко ли върви както искате?
До сега играх в много хубави проекти. Актьорството е един неограничен процес на обучение. И аз вярвам, че вървя по правилния път.

Какво Ви плаши най-много като актьор?
Да не оправдая очакванията и да не злепоставя (изложа) хората, които ми вярват.

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 22:04 от Ани (Aniska)

# 653
# 654
Благодаря на всички за всичко споделено!  Hug Hug  Ани,  Hug  Heart Eyes bouquet

Лека нощ!  Hug Hug

Grinning Grinning Heart Eyes

# 655
Ани, благодаря за превода! bouquet   И на Лавето, че е открила този материал! bouquet

Фуркан си го харесвам аз Mr. Green  не го и крия Laughing  Лейля също, но просто се дразня от факта, че в турските сериали мъжът е на почит, поставен е на пиедестал, а жената - коя е тя, че да изпъкне с нещо или не дай Боже се развие повече и стане по-успешна от севгилито си ooooh!
Сещам се за малко героини, които успяха да бъдат умни, борбени, израстващи и помъдряващи: Шехерезада от "1001 нощи" Heart Eyes Ламия от "Мелодия на сърцето" ("От устните до сърцето" ), Ясемин от "Любов и наказание", Фериде от "Чучулигата" (визирам образа от сериала през 1986 год. , че версията с Бурак и Фахрийе беше окепазена и не ми хареса ooooh! ).

А иначе в турските игрални филми съм доволна от това, че представят жените в друга светлина Heart Eyes  някак по-реалистична Peace Няма и следа от "подчинената съпруга" или поредната изглупяла жена. Веднага се сещам за "Любовта е червена" Heart Eyes и "Последна спирка: площад Освобождение" .

Кой да предположи, че този красив лебед е бил някога грозно пате? Crazy

# 656
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
11-ти епизод вече е готов с руски субтитри в 1+1 и в ДизиМания.

# 657
11-ти епизод вече е готов с руски субтитри в 1+1 и в ДизиМания.

Благодаря! Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 658
"Сладко отмъщение" 12 епизод 2 фрагман    Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 23:52 от лава

# 659
 Hug Hug Hug Hug Не знам дали това е озета. Намерих го в един сайт заедно със снимките.  Peace

Пелин си отдъхва, като разбира,  че Рюзгяр е омъжена. Когато вече е сигурна, че между Синан и Рюзгяр няма нищо, Пелин решава да се сприятели с Рюзгяр.

Рюзгяр иска да запазят мълчание по въпроса, но Синан мисли точно обратното. Каквото и да става, трябва да каже на Пелин за тази игра. Вече не иска да изгуби Пелин. Докато се случва всичко това, идва денят за разплата за ресторанта и започва голямата конфронтация с Джейда. Вече за Синан и в любовта и в работата остава само една крачка.

Снимките от епизода.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт