MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 656
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
Йоана ми е супер антипатична, по-добре Елизабет да спечели имунитета. Peace
Фаворит за мен е Калоян, симпатизирам и на Лъчо,Георги и Любо.
Севда ми е симпатична по някакъв начин,но вече досади,но не искам да я гонят тази седмица,дано се стегне.

# 121
  • София
И аз бих искала да видя дали Севда може да се мобилизира след критиката на журито; ако успее, то тогава днес да махат Евгени, и той е от дразнителите  Laughing, все с голяма кошница тръгва, а реално не е чак толкова добро приготвеното.

# 122
Няма и няма изявен фаворит тази година. Всички са били на мастър клас, само Калоян - не. Не изпъква нещо. Rolling Eyes Снощи неговото свинско беше много зле, трябваше да е на мястото на Евгени. Намирам за недобро решението в играта, един да започва да готви по - късно.

# 123
Аз пък все си мисля, че внезапната смърт може да е по време на играта за имунитет заради опасната риба, с която ще работят.
Интересно ми е кои трима от отпадналите участници ще се борят за връщане в играта Thinking

# 124
Имах колежка която беше копие на Йоана, същият маниер, мислене, дори и като външност. Не мога да се оттърся от това усещане и затова, признавам си, не я харесвам особено.

Хаха, и аз така, PR-ка ли беше колежката?  Mr. Green

# 125
Фугу ли ще готвят? Да не повторят номера от филма "Кухня"...  Laughing

Утре връщат някого от отпадналите: http://masterchef.btv.bg/article/news/neochakvan-obrat-vrashta-e … chasa-po-btv.html

# 126
Фугу ли ще готвят? Да не повторят номера от филма "Кухня"...  Laughing

Утре връщат някого от отпадналите: http://masterchef.btv.bg/article/news/neochakvan-obrat-vrashta-e … chasa-po-btv.html

Не, риба-скорпион, доколкото разбрах.

# 127
  • addicted
Имах колежка която беше копие на Йоана, същият маниер, мислене, дори и като външност. Не мога да се оттърся от това усещане и затова, признавам си, не я харесвам особено.

Хаха, и аз така, PR-ка ли беше колежката?  Mr. Green

Не, моята е банкерка. Simple Smile

А кой от отпадналите бихте искали да се върне? Освен Весела, на мен ми се иска да видя Махсун, имам чувството, че имаше какво да покаже, но лошо му се стекоха нещата.

# 128
  • Ню Йорк
Таня Колева от първия сезон на шоуто ще даде ценни съвети на второто поколение в MasterChef за приготвянето на класическия десерт.

Точно тази дето занесе крем карамела на супа ще дава акъл за десерти  ooooh!

# 129
Таня Колева от първия сезон на шоуто ще даде ценни съвети на второто поколение в MasterChef за приготвянето на класическия десерт.

Точно тази дето занесе крем карамела на супа ще дава акъл за десерти  ooooh!
Тя ли беше с деструктурирания крем карамел в миналия сезон... Joy hahaha Joy

# 130

Нордел май беше Mr. Green

# 131
  • София
И аз съм за Весела да се върне...

# 132
  • София
Нордел май беше Mr. Green

Таня беше със сигурност.  Peace

Искам Весела да се върне, другите не са ми интересни. В краен случай Милена.

# 133
И аз искам Весела да се върне, има какво още да покаже

# 134
Ха, участник от миналият сезон, който ако не първи, беше един от първите отпаднал. И то с "деструктирания"крем карамел, където и децата й се смяха миналата година - ще дава съвети за десерти  ooooh!
Да бяха викнали Елена или Стефи, разбирам, ама тази дама .......

Общи условия

Активация на акаунт