MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 652
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
Гласувах за Севда и Цветелина.

1 Peace неприятни са ми от самото начало.

# 136
  • София
Явно Евгени налага някакъв психологически респект пред участниците. Миналата седмица Любо го обяви за най-голяма заплаха, а тази седмица пък Йоана .😃
Засега симпатизирам на Лъчо още от началото. Добро впечатление ми правят Калоян и Елизабет, Любо ми е на кантар.
Не мога да си изкривя душата обаче, че чинията на Йоана беше със страхотна презентация, а явно е било и вкусно.

# 137
Таня не отпадна ли първа? Как така ще дава съвети? Shocked

Някъде бях чела, че готвила тук и там, явно я лансира някой.

# 138
Тази Таня даже не се сещам коя е от миналия сезон

# 139
  • Sofia
Може точно затова да дава съвет - след миналия опит може да е станала специалист с крем-карамела Simple Smile

Аз пък искам да дадат втори шанс на трима, отпаднали в първия сезон на Мастършеф.  Mr. Green

# 140
  • София
Това със съветите на Таня (точно пък тя) е меко казано глупост. Започнаха вече да си смучат от пръстите и да разводняват излишно схемата на предаването.
Както и това с връщането на отпаднал участник. Напълно излишно ми се струва. Вероятно се опитват да върнат баланса, който нарушиха с изгонването на двама участници едновременно.

# 141
  • София-Младост
Понеже едва сега изгледах снощния епизод да кажа и моето мнение  Crazy
Йоана-нищо инфантилно или странно не видях в поведението и. Спечели-зарадва се.
Изпуснах или не видях шеф Токев да направи коментар по повод Севда...само шеф Ангелов...ей много ми харесва този човек.
Гледах Андре в предаванто на Слави. Каза, че миналата година участниците били повече еднолични лидери, докато тази се виждало отборното...

# 142
  • София
Йоана-нищо инфантилно или странно не видях в поведението и. Спечели-зарадва се.

Peace
Точно така. 
Опита се да затрудни другите участници и успя. Всеки на нейно място щеше да иска същото. Това е състезание, все пак.
Факт е, че и Евгени, и Севда са на стрес тест.

# 143
  • София
В това, че се опита да затрудни останалите, няма лошо. Просто беше грозно да злорадства отгоре и да се подсмихва ехидно.

# 144
В това, че се опита да затрудни останалите, няма лошо. Просто беше грозно да злорадства отгоре и да се подсмихва ехидно.
+10
...и  да се облизва с език като осмокласничка. И гласът й стана по-лигав, мани-мани.

# 145
Както си съскат нищо отборно не виждам, да не е отбора на слабаците в сравнение с миналата година

# 146
Всички харесваме Лъчо. Нито една от нас не иска той да си ходи. Гледам анкетата ....  Simple Smile

# 147
  • София
Ами то, като гледаме другите...  Crazy

Както си съскат нищо отборно не виждам, да не е отбора на слабаците в сравнение с миналата година

hahaha

Сега като изгонят някого днес и с това състезание за връщане утре, няма ли да има отборно и елиминация?

Хареса ми идеята да върнат някого от миналогодишните участници.  Wink Представяте ли си Стефан, или Елена, Аврам ...  Grinning

# 148
Лъчо ми харесва най-много. Heart Eyes

# 149
  • София
Лъчо ми харесва най-много. Heart Eyes
И на мен. Той е моя фаворит. Много ще му стискам палци днес на стрес-теста.
Мен Йоана не ме дразни-справя се добре и като готвач, и като състезател. Като цяло обаче симпатизирам на мъжете в този сезон. Моят топ3 е Лъчо, Калоян и Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт