MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

  • 44 451
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
  • Мнения: 807
В началото Калоян и Цвета ми бяха най-неприятни.... е Калоян /въпреки че не ми е любимец/ ми харесва все повече и повече /Лъчо засега ми е най-симпатичен/
Евгени и Севда-ревла........не ги търпя
Весела ми беше единственият симпатичен участник .....жалко

# 406
  • София
  • Мнения: 13 200
Аз днес също правих и се получи перфектен, много гладък, но ми отне над един час. Беше ми интересно и реших единият да го извадя по-рано на около час от началото и без да го чакам да изстине напълно т.е. както в предаването нямат време и се получи едно нищо или както е модерно "деконструиран", изля се. Предполагам, че е защото пека на 150 градуса, но ако се увеличат градусите пък сигурно ще стане на шупли. Така че поне за мен не беше толкова лесна задачата, макар и самият крем карамел да не е труден десерт, когато човек има време да чака да изстине на всяка фаза.

# 407
  • Мнения: X
Днес ММ направи крем-карамел и загледах за шупли Wink няма нито една chef Следващият сезон е в МШ   Wink Той слага ориз и вода на око и после гоним ориза из фурната ама....  Party
Ориз ли ?  Rolling Eyes
Ааааа, разбрах... Laughing помислих първоначално, че ориз слагате в крем карамела  Joy

# 408
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
Днес ММ направи крем-карамел и загледах за шупли Wink няма нито една chef Следващият сезон е в МШ   Wink Той слага ориз и вода на око и после гоним ориза из фурната ама....  Party
Ориз ли ?  Rolling Eyes
Ааааа, разбрах... Laughing помислих първоначално, че ориз слагате в крем карамела  Joy
Аз пък не разбрах  newsm78...Във водата (за водната баня) слага и ориз и се ориентира по него ли?

# 409
  • Мнения: 1 972
Не. Ориз като готви слага на око и като се надуе ориза излиза от тавата Crazy
Исках да кажа, че е много слаб готвач но крем- карамела му е без шупли за разлика от участниците в МШ.

# 410
  • Мнения: 2 399
Абе друго си е да си го правиш у вас на спокойствие. Друго е да се състезаваш и от това да зависи дали ще се върнеш в шоуто. Жури те гледа, други участници ти подвикват и те обсъждат, а най - вече си ограничен във времето. И това, че не можеш да направиш крем карамел за час, не означава, че си лош готвач. Всеки си има силна страна, не на всички е в десертите.
Много е лесно да гледаме по ТВ и да лепваме етикети, да критикуваме и да обясняваме как вкъщи го правим по - добре....

# 411
  • Велико Търново
  • Мнения: 5 668
Абе друго си е да си го правиш у вас на спокойствие. Друго е да се състезаваш и от това да зависи дали ще се върнеш в шоуто. Жури те гледа, други участници ти подвикват и те обсъждат, а най - вече си ограничен във времето. И това, че не можеш да направиш крем карамел за час, не означава, че си лош готвач. Всеки си има силна страна, не на всички е в десертите.
Много е лесно да гледаме по ТВ и да лепваме етикети, да критикуваме и да обясняваме как вкъщи го правим по - добре....
Peace Може да си правил 100 пъти крем карамел и да ти се получава, и веднъж да не успееш, но в най-важният момент Confused Аз например редовно се "прецаквам" като имам гости - от прекалено много старание, понякога не ми се получават нещата Confused

# 412
  • Мнения: 1 972
Да, така е. Напрежението е голямо. Обаче съм чела, че КК става с шупли ало се разбива дълго с миксер на високи обороти. Не чух такова нещо в предаването. Сигурно в мен е грешката де....аз съм една пишман готвачка...

# 413
  • Мнения: 5 508
Най-после изгледах последния епизод.
Калоян и Лъчо си остават моите фаворити.
Не харесвам Евгени, но заради цялата помия, която изляха по негов адрес ми се издигна малко в очите. Не искам да спечели предаването, но бих се радвала ако е в Топ 3, заедно с моите фаворити.
докато гледах, през цялото време ми се искаше да хвърля нещо по лаптопа заради Цвета ooooh! То бива, бива да си прост, бива да си невъзпитан ама чак толкова ли бе ... Sick #Cussing out

# 414
  • Мнения: 11 631
След злополучния крем карамел, би ми било интересно да направят нещо с желатин, пък дори и една скучна баница с точени, техни кори. Sunglasses

# 415
  • Мнения: X
В такъв случай вместо 1 час, ще трябва да им дадат половин ден за готвене, ако и кори ще точат, ще е страшно  Laughing Wink

# 416
  • Мнения: 1 168
Връх на цинизма в това предаване беше демонстративното хвърляне на пържените яйца в кофата за боклук. Тези хора, шефовете не знаят какво е да нямаш. Страшно ми паднаха в очите.


http://www.novini.bg/news/349216-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2% … %D0%B5%D1%84.html

# 417
  • София
  • Мнения: 6 892
Нямам представа дали може да се вярва на този сайт, но ако е истина...  ooooh!

# 418
  • София
  • Мнения: 8 495
Пълни глупости ... тонове храна ...

Яйцата!

Значи ние виждаме монтаж, който е една много кратка част, от съответните записи. Тия яйца са стояли поне час, докато се разчистят стендовете, на които готвят. Нали самите виждате, че по време на презентациите всичко е олизано и ометено. Да не си мислите, че това става за 1-2 минути.

И как си представяте едно яйце, стояло близо час ей така, да го дадат на някой да го изяде?

# 419
  • Мнения: 807
тази година едно към едно копират американския МШ

Общи условия

Активация на акаунт