MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 451
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
В началото Калоян и Цвета ми бяха най-неприятни.... е Калоян /въпреки че не ми е любимец/ ми харесва все повече и повече /Лъчо засега ми е най-симпатичен/
Евгени и Севда-ревла........не ги търпя
Весела ми беше единственият симпатичен участник .....жалко

# 406
  • София
Аз днес също правих и се получи перфектен, много гладък, но ми отне над един час. Беше ми интересно и реших единият да го извадя по-рано на около час от началото и без да го чакам да изстине напълно т.е. както в предаването нямат време и се получи едно нищо или както е модерно "деконструиран", изля се. Предполагам, че е защото пека на 150 градуса, но ако се увеличат градусите пък сигурно ще стане на шупли. Така че поне за мен не беше толкова лесна задачата, макар и самият крем карамел да не е труден десерт, когато човек има време да чака да изстине на всяка фаза.

# 407
Днес ММ направи крем-карамел и загледах за шупли Wink няма нито една chef Следващият сезон е в МШ   Wink Той слага ориз и вода на око и после гоним ориза из фурната ама....  Party
Ориз ли ?  Rolling Eyes
Ааааа, разбрах... Laughing помислих първоначално, че ориз слагате в крем карамела  Joy

# 408
  • Sofia
Днес ММ направи крем-карамел и загледах за шупли Wink няма нито една chef Следващият сезон е в МШ   Wink Той слага ориз и вода на око и после гоним ориза из фурната ама....  Party
Ориз ли ?  Rolling Eyes
Ааааа, разбрах... Laughing помислих първоначално, че ориз слагате в крем карамела  Joy
Аз пък не разбрах  newsm78...Във водата (за водната баня) слага и ориз и се ориентира по него ли?

# 409
Не. Ориз като готви слага на око и като се надуе ориза излиза от тавата Crazy
Исках да кажа, че е много слаб готвач но крем- карамела му е без шупли за разлика от участниците в МШ.

# 410
Абе друго си е да си го правиш у вас на спокойствие. Друго е да се състезаваш и от това да зависи дали ще се върнеш в шоуто. Жури те гледа, други участници ти подвикват и те обсъждат, а най - вече си ограничен във времето. И това, че не можеш да направиш крем карамел за час, не означава, че си лош готвач. Всеки си има силна страна, не на всички е в десертите.
Много е лесно да гледаме по ТВ и да лепваме етикети, да критикуваме и да обясняваме как вкъщи го правим по - добре....

# 411
  • Велико Търново
Абе друго си е да си го правиш у вас на спокойствие. Друго е да се състезаваш и от това да зависи дали ще се върнеш в шоуто. Жури те гледа, други участници ти подвикват и те обсъждат, а най - вече си ограничен във времето. И това, че не можеш да направиш крем карамел за час, не означава, че си лош готвач. Всеки си има силна страна, не на всички е в десертите.
Много е лесно да гледаме по ТВ и да лепваме етикети, да критикуваме и да обясняваме как вкъщи го правим по - добре....
Peace Може да си правил 100 пъти крем карамел и да ти се получава, и веднъж да не успееш, но в най-важният момент Confused Аз например редовно се "прецаквам" като имам гости - от прекалено много старание, понякога не ми се получават нещата Confused

# 412
Да, така е. Напрежението е голямо. Обаче съм чела, че КК става с шупли ало се разбива дълго с миксер на високи обороти. Не чух такова нещо в предаването. Сигурно в мен е грешката де....аз съм една пишман готвачка...

# 413
Най-после изгледах последния епизод.
Калоян и Лъчо си остават моите фаворити.
Не харесвам Евгени, но заради цялата помия, която изляха по негов адрес ми се издигна малко в очите. Не искам да спечели предаването, но бих се радвала ако е в Топ 3, заедно с моите фаворити.
докато гледах, през цялото време ми се искаше да хвърля нещо по лаптопа заради Цвета ooooh! То бива, бива да си прост, бива да си невъзпитан ама чак толкова ли бе ... Sick #Cussing out

# 414
След злополучния крем карамел, би ми било интересно да направят нещо с желатин, пък дори и една скучна баница с точени, техни кори. Sunglasses

# 415
В такъв случай вместо 1 час, ще трябва да им дадат половин ден за готвене, ако и кори ще точат, ще е страшно  Laughing Wink

# 416
Връх на цинизма в това предаване беше демонстративното хвърляне на пържените яйца в кофата за боклук. Тези хора, шефовете не знаят какво е да нямаш. Страшно ми паднаха в очите.

http://www.novini.bg/news/349216-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2% … %D0%B5%D1%84.html

# 417
  • София
Нямам представа дали може да се вярва на този сайт, но ако е истина...  ooooh!

# 418
  • София
Пълни глупости ... тонове храна ...

Яйцата!

Значи ние виждаме монтаж, който е една много кратка част, от съответните записи. Тия яйца са стояли поне час, докато се разчистят стендовете, на които готвят. Нали самите виждате, че по време на презентациите всичко е олизано и ометено. Да не си мислите, че това става за 1-2 минути.

И как си представяте едно яйце, стояло близо час ей така, да го дадат на някой да го изяде?

# 419
тази година едно към едно копират американския МШ

Общи условия

Активация на акаунт