MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 458
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
Много злобни участници... ooooh!

Севда също кимаше на нападките, съгласяваше се и се хилеше злобно на готвенето на Махсун.

Иначе бях твърдо за Евгени. Махсун не може да готви. Весела пък много противна, уж все много ще покаже, а нищо не показва.

# 391
Севда винаги когато е на балкона е много смела ама строи ли се долу пее друга песен.

# 392
Мъжът на Севда още ли пише/чете тук?
По едно време правеше постоянно разни забележчици относно храни, после нещо се изгуби. Ако е тук може ли да коментира представянето дотук на Севда?

Дарине, ти какво ще кажеш за участниците дотук и ястията им?

# 393
Мъжът на Севда още ли пише/чете тук?
По едно време правеше постоянно разни забележчици относно храни, после нещо се изгуби. Ако е тук може ли да коментира представянето дотук на Севда?

Дарине, ти какво ще кажеш за участниците дотук и ястията им?
Кой пък е той ? newsm78

# 394
Весела и  Евгени бяха достатъчни и битката между тях можеше да бъде само с яйцата.
Цветанка отново показа простотията си.Става все по-неприятна.
Евгени ми хареса в сутрешното предаване на бтв, включително и това, което сподели от личния си живот.

# 395
  • До сърцето...

Е, как кой?! Дарин!  Mr. Green  от миналия сезон на формата.

Скрит текст:

# 396
Питането май беше за мъжа на Севда. Забравих му ника и не ми се рови.

# 397
  • До сърцето...
Объркала съм се, значи! Не следя темата и реших, че за този Дарин питате  Blush

# 398
Дарин пишеше тук, да, правилно ни припомни кой е. Но в случая Markrit пита кой е мъжа на Севда (за това е подчертала изречението за него в цитирания пост), който в началото също беше много активен Peace

# 399
  • Ню Йорк
Дарин пишеше тук, да, правилно ни припомни кой е. Но в случая Markrit пита кой е мъжа на Севда (за това е подчертала изречението за него в цитирания пост), който в началото също беше много активен Peace

Сигурно се е скрил от срам  Embarassed

# 400
Peace
Под какво име е , кажете ?

# 401
Какво очаквате да коментира на Севда на мъжът й?
Нима някой вярва, че неговото мнение ще препокрие вашите?
Абсурд!
Вие на негово място как щяхте да коментирате представянето на половинките си?

# 402
  • Испания
Под какво име е , кажете ?
vobiss

# 403
  • София
densi,  как очакваш да продължи да пише мъжът на Севда или да отговори на какъвто и да е въпрос?! Той каквото прочете тук за жена си, горкият ... пак добре, че навреме се отдръпна.  Laughing

# 404
Днес ММ направи крем-карамел и загледах за шупли Wink няма нито една chef Следващият сезон е в МШ   Wink Той слага ориз и вода на око и после гоним ориза из фурната ама....  Party

Общи условия

Активация на акаунт