MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 539
  • 447
  •   2
Отговори
# 150
  • Испания
Майко мила, епизодът започна с мрънкането на „тотално прецаканата и абсолютно без изход“.  Sick Аман!  ooooh! Докога ще я дундуркат? Разваля ми цялото удоволствие от гледането.

Естествено гласувах за отпадането на мрънкалото.

Хареса ми екзотичната им кутия.

Йоана страхотно се справи. Чинията на Евгени беше много хубава и интересна.

Много се зарадвах, че избраха и чинията на Лъчо. Хареса ми.  Simple Smile

Шефовете бяха много доволни. И на мен най-сетне ми харесаха и трите чинии. Мисля, че всеки един от тримата беше достоен да спечели.

Напълно естествено беше Йоана да се зарадва. А Елизабет гледаше като отровена.

Калоян посрещна достойно предизвикателството.  newsm10 Досега не ме е разочаровал. Харесвам го от самото начало за разлика от болшинството пишещи в темата.  Peace

Ребрата на Любо бяха много апетитни.

Дожаля ми за Калоян и Лъчо.

Елизабет определено е насинена от някого.  Sad

Речта, която Виктор дръпна на Севда, дооооооооооооооооста закъсня.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 21:18 от smileys

# 151
  • София
Таня не отпадна ли първа? Как така ще дава съвети? Shocked

Някъде бях чела, че готвила тук и там, явно я лансира някой.
Таня си бачка в списанието и прави менюта за някои ресторанти.

# 152
Йоана си изигра картите, както трябва. Нито е злобна, нито надменна. В по-предишните коментари някой потребител писа, че дала най-лесното на Евгени, но пропусна факта, че точно ТОЙ е на стрес тест благодарение на Йоана, за което искрено й благодаря. Злобната тук е Елизабет, показа го още миналата седмица на елиминациите, когато обърка захарта със солта и почна да обвинява Любо, който без да спорим си беше виновен, а днес само й видях погледа и ми се струваше, че искаше да изяде Йоана. Силно се надявам Йоана да продължава смело напред и да спечели. Тя може да прави каквото си поиска на балкона, това че Ви дразни може да си смените канала.  Peace Peace

# 153
  • София
Всички харесваме Лъчо. Нито една от нас не иска той да си ходи. Гледам анкетата ....  Simple Smile

Лъчо е лесен за харесване - има знания и умения, възпитан е, обран, не злорадства, когато някой е в неизгодна позиция. Разчита на собствените си сили, а не на номера от селски вечеринки - да прецака някого, като му вземе продуктите изпод носа. Както и Калоян впрочем.  Peace

# 154
  • София
Йоана си изигра картите, както трябва. Нито е злобна, нито надменна. В по-предишните коментари някой потребител писа, че дала най-лесното на Евгени, но пропусна факта, че точно ТОЙ е на стрес тест благодарение на Йоана, за което искрено й благодаря. Злобната тук е Елизабет, показа го още миналата седмица на елиминациите, когато обърка захарта със солта и почна да обвинява Любо, който без да спорим си беше виновен, а днес само й видях погледа и ми се струваше, че искаше да изяде Йоана. Силно се надявам Йоана да продължава смело напред и да спечели. Тя може да прави каквото си поиска на балкона, това че Ви дразни може да си смените канала.  Peace Peace

Много заповеди, много нещо. Може ли малко по-обраничко?

# 155
Заповед - само една, а по-обрано не може  Wink

# 156
Йоана почти винаги демонстрира много високо самочувствие, определено не в хармония с представянето ѝ като цяло, но снощи си се справи и заслужено ще е на Мастър Клас днес. Много красиво изглеждаше ястието ѝ.
Зарадвах се, че на Севда най-накрая ѝ казаха няколко думи за ежедневните мелодрами, които ни поднася.
Мисля, че ще е интересно тази вечер. Прави ми впечатление, че за разлика от миналия сезон, този път почти всяка седмица различни хора са на Мастър Клас.

# 157
Йоана почти винаги демонстрира много високо самочувствие, определено не в хармония с представянето ѝ като цяло, но снощи си се справи и заслужено ще е на Мастър Клас днес. Много красиво изглеждаше ястието ѝ.
Зарадвах се, че на Севда най-накрая ѝ казаха няколко думи за ежедневните мелодрами, които ни поднася.
Мисля, че ще е интересно тази вечер. Прави ми впечатление, че за разлика от миналия сезон, този път почти всяка седмица различни хора са на Мастър Клас.

Защото от целия този сезон само 2-3 са ходили 2 пъти на МастърКлас и такъв е бил регламента, за да може и други да се изявяват. От достоверен източник  Wink Една от причините защо режат Цветелина  Peace

# 158
Тоест не е случайно? И един вид не е много според заслуги... Май така излиза.

# 159
Според мен всеки вижда това, което иска да види.
Не свързвам погледа на Елизабет нито със злоба, нито с Йоана. Ако носи очила, а на снимките е без ,съвсем нормално е да си присвива така очите.
Отивам да видя дали наистина е с насинено око.

# 160
Кое е синьото й око?
Кадърът е от снощи, 4:22 мин.

# 161
Тоест не е случайно? И един вид не е много според заслуги... Май така излиза.

Е, здрасти.  Laughing
То и за децата стана ясно, че всичко е по сценарий - и участието в стрес тестовете, и това в мастър клас.

# 162
Кое е синьото й око?
Кадърът е от снощи, 4:22 мин.

Аз не бях обърнала внимание снощи, но от снимката цялата й дясна страна (скулите и около окото) ми се вижда направо лилаво ... Ама може при излизане от златната клетка да се е ударила, кой я знае Whistling

# 163
Защо задълбавате толкова? Наистина не разбирам.

# 164
Наистина има повече цвят на дясната страна, но факторите може да са много и различни от това, което би станало апетитно за жълтата преса.

Сравнявам със снимка от епизода от петък и много жалко, ако наистина е насинена.

Пипи, на мен лично ми се искаше да изчистим всяко съмнение за предположенията в темата за синката.
Но не мисля, че успях.

Общи условия

Активация на акаунт