MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 469
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мен пък Севда не ме дразни, че е ревлива, даже я съжалявам, че пусто няма късмет-все й се падат кофтите продукти, но тя все успява да извади нещо от тях. Това доказва, че все пак е добра. А и като човек е добра, снощи сама се нахендри със свинското, но пак успя да излезе суха. А този с най-удобните продукти, нищо не направи.

Може в  друг епизод да дадат шанс и на останалите изгонени и в крайна сметка да върнат само един от тях.
Няма логика да го направят, то така може да връщат постоянно всяка седмица и в крайна сметка, предаването ще се обезсмисли. Щом са решили да връщат, трябваше да ги върнат всичките изгонени наведнъж и само един да остане Thinking

# 241
Останах като гръмната снощи...Баш Евгени..Надявам се да се върне тази вечер..

Тази Цеца има ли деца? Гледам и профила във ФБ, пуснала си снимка по бански и етикетът е, че само днес приела 680 покани за приятелство, от тях 670 на мъже. И "Оооо, момчетаааа, благодаря вииии". А отдолу тийн комплименти от типа - Уау, маце, страшна си... Абе тая знае ли, че е на почти 40 години??? Изживява се като тийнейджърка ли?  Да не говорим, че прилича на жена над 45....

# 242
  • на третия етаж
Привет, дами!
Утре в Пловдив започва състезание за Кулинарната купа на България. Ще участват като отбор Стефан от първия сезон и Лъчезар от втория сезон на  MasterChef . Съжалявам, че съм възпрепятствана да ги подкрепя на живо, но пък пловдивчанки имат тази възможност.
 За мен Стефчо и Лъчко са най-позитивните участници, с умения и креативност, и се надявам да стигнат до края.

# 243
  • София
Евгени е в "Преди обед".

# 244
  • София

За мен Стефчо и Лъчко са най-позитивните участници, с умения и креативност, и се надявам да стигнат до края.

Това е и моето мнение, хубав отбор ще да са!
Много се нервирах вчера на режисираните драми, даже не си го пуснах после на запис, както правя обикновено, останах си с гледането на пресекулки  Crossing Arms А и от вас разбирам, че не съм изпуснала готвене.
Севда, та Севда, тя да беше кусурът на сезона... Паникьосва се и се шашка, но явно съумява да се справи, и на вкус го докарва, което е важно.

# 245
  Да не говорим, че прилича на жена над 45....

Наборка ми била  Shocked, мислех я за поддържана и добре изглеждаща жена, ама като разбрах годините...по- възрастна ми изглежда и на мен  Wink Държи се ужасно инфантилно

# 246
  • Ню Йорк
Останах като гръмната снощи...Баш Евгени..Надявам се да се върне тази вечер..

Тази Цеца има ли деца? Гледам и профила във ФБ, пуснала си снимка по бански и етикетът е, че само днес приела 680 покани за приятелство, от тях 670 на мъже. И "Оооо, момчетаааа, благодаря вииии". А отдолу тийн комплименти от типа - Уау, маце, страшна си... Абе тая знае ли, че е на почти 40 години??? Изживява се като тийнейджърка ли?  Да не говорим, че прилича на жена над 45....

Е тя Нордел беше почти на 50 и изглеждаше на много повече , но това не и пречеше да си показва сланините от всички посоки и да разказва колко любовника имала и какво щяла да направи на шефовете. Wink

# 247
Евгени е в "Преди обед".
Много ми е лигав, не обичам такива мъже  Rolling Eyes

# 248
На мен Евгени започна да ми става антипатичен - само интриги му в главата.

Лъчо и Любо най ми допадат- работят си ястията, без излишни приказки и изхвърляния, и игнорират останалите участници.

# 249
Севда все се мъчи , все е в стрес, все и се плаче, та продължавам да се чудя защо стои все още там.

Севда трябваше да е.
Очаквах да е тя. Всички разбрахме, че не яде месо, но състезанието не е
за вегетарианска храна.Когато се наемаш с участие в кулинарен формат
трябва да очакваш всякакви продукти.Драгия зрител не го интересува кой
веган, кой на диетата на Дюкан .....
Не ме дразни вечно ревливото и поведение, колкото подчертаването на вкусовите си предпочитания.
Мисля, че е прекалено толерирана до момента.

# 250
На мен Евгени започна да ми става антипатичен - само интриги му в главата.

А на мен отдавна ми е  Peace Само в схеми в главата му, ако не се лъжа той беше шефа на отбора, който накара Събин да отмъкне месото под носа на другия отбор

# 251
  • София
А на мен отдавна ми е  Peace Само в схеми в главата му, ако не се лъжа той беше шефа на отбора, който накара Събин да отмъкне месото под носа на другия отбор

Не се лъжеш.  Peace На мен точно след тази случка ми стана антипатичен.  Confused

# 252
Мен пък Севда не ме дразни, че е ревлива, даже я съжалявам, че пусто няма късмет-все й се падат кофтите продукти, но тя все успява да извади нещо от тях. Това доказва, че все пак е добра. А и като човек е добра, снощи сама се нахендри със свинското, но пак успя да излезе суха. А този с най-удобните продукти, нищо не направи.

Е какъв късмет? На доктора му взеха половината време, и в същото време Севда се оплаква как тя е най-прецаканата.Снощи Евгени не беше ли прецакан че го изгониха веднага?В един или друг момент всеки е прецакан по някакъв начин.Но всеки път все един и същи участник тръби че е най прецаканият.Няма да споменавам кой е точно Wink

# 253
Йоана обаче съвсем умишлено прецака Севда с тия бузи. Защо го направи? Не мога да си го обясня, тя не и е конкуренция според мен  newsm78

# 254
Не продукта "прецаква", а готвачът... Справка: вчера Евгени с най-благодатният продукт - рибай стек - изгонен.
Севда с (обляните в сълзи) бузи - остава... Интересно самата тя смята ли, че с това поведение може да стане Мастър Шеф?

Общи условия

Активация на акаунт