MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 469
  • 447
  •   1
Отговори
# 255
Севда просто е с лабилен характер. И това ви дразни. Но най - важното в това състезание, е да готви
вкусно. Затова тя е там, справя се добре. Трябва да разграничавате двете неща - способност, умение за готвене и поведението й. Като ви поднесат ястие в ресторанта, вас изобщо не ви интересува колко сълзи е пролял готвачът. Или колко труден и напрегнат ден е имал.Или колко е тъжен. Важното е да  ви е вкусно. Peace

# 256
Според мен трябва да си яко злобен,за да искаш точно Севда да прецакаш. Naughty Тя не стига,че е едвам жива от притеснение на всяка задача, а допълнително да и даваш кофти продукт...най-странното е,че има и доста по-силни играчи от нея ,не разбирам защо и даде тези бузи точно на нея.

От жените май само Елизабет ми е приятна  и то само като "готвач",справя се дост добре ,без да мрънка.

# 257
Севда просто е с лабилен характер. И това ви дразни. Но най - важното в това състезание, е да готви
вкусно. Затова тя е там, справя се добре. Трябва да разграничавате двете неща - способност, умение за готвене и поведението й. Като ви поднесат ястие в ресторанта, вас изобщо не ви интересува колко сълзи е пролял готвачът. Или колко труден и напрегнат ден е имал.Или колко е тъжен. Важното е да  ви е вкусно. Peace
Peace
Не разбирам защо са тези грозни думи спрямо Севда  Shocked
Погледа бил к....., лицето не знам си какво . Не всички хора могат да са красиви все пак Thinking

# 258
  • София
Разочарована съм от МастерКласа- все едно беше за чистачи на риба! Какво видяхме? Трудно се режат перките! За това се сещахме и сами, а и това е толкова масова риба, че още утре ще си я сготвя...Останалото спанак и белене и рязане на зеленчуци... Много тъпо беше!
Изгонването на Евгени? Кулминацията в епизода!? Не съм му вече фен, но определено не направи нещо невиждано досега, че директно да му наложат      "внезапна смърт". Тъп епизод!

# 259
  • Испания
Беше ми все едно коя от двете ще спечели имунитета. Еднакво антипатични са ми.

Като спечели Елизабет, пак Калоян се зарадва най-много от балкона. Винаги се чува, че той поздравява този, който се е справил по-добре.

Момента с наддаването ми е любим.  Party

Браво на Лъчо за съобразителността.

„Севде, днес пак имаш свинско за готвене. Какъв е планът?“ - пита Виктор. То не бяха въздишки, не бяха тъжни погледи. Да бяха я оставили да се мотае със зеленчуците.  Tired Защо беше необходимо Виктор да ѝ казва, че трябва да започне с гърдите? Нали е велика готвачка! Да си ходи вкъщи и да се свърши и нейната, и моята мъка да я гледам.  ooooh!

Презентацията на Лъчо беше интересна. На Севда – нищо като нещо… изцвъкано.  Sick

Ама какви са тези приказки всеки път? Все се надяват другите да са по-зле, вместо да са убедени, че те са най-добре представилите се.

Не ми хареса Евгени във формата, не ми хареса и интервюто по бТВ.  Но въпреки това не мисля, че той трябваше да бъде изгонен. Моментът с изгонването беше лошо изигран етюд.

# 260
  • София

Е какъв късмет? На доктора му взеха половината време, и в същото време Севда се оплаква как тя е най-прецаканата.Снощи Евгени не беше ли прецакан че го изгониха веднага?В един или друг момент всеки е прецакан по някакъв начин.Но всеки път все един и същи участник тръби че е най прецаканият.Няма да споменавам кой е точно Wink
Ама на доктора веднъж му се е случило, не бъркай нещата. На нея постоянно, включително и случая със сифона за пяна. Тя и тогава си го каза, че когато й е нужен късмета, той липсва.

Снощното внезапносмъртно изгонване беше мнооого преиграно, имаше къде-къде по-тежки случаи предишни епизоди пък никой не изгониха.

# 261
И на мен Евгени не ми е любимец,но чак пък толкова гадно едва ли е било,поне месото му се беше получило.
Кой искате да с върне обратно?

# 262
  • София
Весела  Peace

# 263
Като знам колко много ми хареса първия сезон и как чаках с нетърпение втория, направо се чувствам като излъганото камилче  hahaha

пп: И аз искам Весела да се върне  Peace

# 264
  • Ню Йорк
Като оставим настрана цивренето на Севда и вида и на мъченица тя до момента една апетитна чиния не е показала. Всичките имат вид на нещо вече дъвкано, ама после изплюто и върнато. И както някой по-горе спомена, всички са прецакани в един или друг момент, но го приемат, само тя не може да го понесе. Държи се така сякаш наградата и принадлежи по подразбиране и всичко, което прави пътя и към нея по-труден е едва ли не престъпление срещу нея. Не харесвам хора, които си мислят, че целия свят им е длъжен поради някаква причина.

# 265
Много повече ме дразни арогантността и лицемерие, наглостта или ударите под кръстта.
а пък с това да не съм най-зле вече толкова ми досадиха.
А въобще имаше ли нещо запомнящо се този сезон, всички постоянно са на кантар.
С изключение на Лъчо, който има стабилно добро представяне, за никой друг не можем да го кажем.
А Севда не ми е от дразнителите.

За връщането - Весела

# 266
Хора, Севда не си мисли, че целият свят й принадлежи. Rolling Eyes Това си е характер. Хора като нея трудно се справят с предизвикателства в живота, неуверени са, по - плачливи. Това не ги прави по - лоши. Peace

# 267
  • Ню Йорк
Хора, Севда не си мисли, че целият свят й принадлежи. Rolling Eyes Това си е характер. Хора като нея трудно се справят с предизвикателства в живота, неуверени са, по - плачливи. Това не ги прави по - лоши. Peace

Като я гледах как се е снимала почти гола, едва ли е много неуверена и свенлива. Това е поза и номер в живота. Някои жени се подреждат така с ролята на вечната мъченица.

# 268
  • София
Севда ни я навират в очите сценаристите. Във всеки епизод я препитват нещо, докато другите участници я ги покажат изобщо, я не. Любо - примерно - колко пъти са го давали да коментира? Или пък Калоян? Или пък Лъчо?
Малко или много - Севда е вкарана  в роля от екипа на предаването. Което не му прави чест, според мен. Падна им се емоционален участник и правят шоу и сеир за публиката от това. Мен това ме дразни, не самата Севда.

# 269
 :)Viviq мисля че си права

Общи условия

Активация на акаунт