MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 469
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Севда ни я навират в очите сценаристите. Във всеки епизод я препитват нещо, докато другите участници я ги покажат изобщо, я не. Любо - примерно - колко пъти са го давали да коментира? Или пък Калоян? Или пък Лъчо?
...
newsm78 може и да е така,наистина в най-критичните и натоварени моменти,шефовете "притесняват" все едни и същи участници,или пък тях излъчват,не знам.Ама аз до скоро бърках Лъчо с Евгени,точно защото не ги даваха много често. Напоследък и Георги не дават,залезе това момче,а ми беше фаворит  Crossing Arms.
Къде се е снимала Севда,почти гола?
Йоана ми  е неприятна,не знам защо... newsm78.Уж премерено поведение има,и изказ,ама...не ме кефи. Мая,верно,много инфантилно подскача и кряка.  Naughty

# 271
  • София
Не се е снимала почти гола. Simple Smile
Показаха нейна снимка в предишните страници - носеше рокля с гол гръб. И изглеждаше красива - трябва да й се признае.  Peace
Снимката:

Скрит текст:
Има ли фенове на Севда???   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 272
Севда и на мен вече ми омръзна с непрекъснатото хленчене, подсмърчане и ревлива физиономия. Вече не й съчувствам, изтормози ме, а все пак гледам предаването, за да се забавлявам. Че и глуповата се оказа, вчера сам сама си се прецака и с месото, и със зеленчуците, нищо че после рева половин час как все нямала късмет. Нали все се заканва как щяла да започне да поема рискове - ами да започне най-после и дано си отиде Crossing Arms
Отпадането на Евгени беше изненадващо, но заслужено! С най-хубавите продукти, уж точно тях искаше, а направи едно голямо нищо. Страшна излагация беше.

# 273
Не се е снимала почти гола. Simple Smile
Показаха нейна снимка в предишните страници - носеше рокля с гол гръб. И изглеждаше красива - трябва да й се признае.  Peace
Снимката:

Скрит текст:
Има ли фенове на Севда???   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми полугола е, не е само голия гръб. И отстрани има голи моменти, самата дантела си е прозирна, а и разголено коляно виждам на заден план. Иначе хубавее, няма спор. Но се гримира отвратително, няма ли там гримьор предаването, че малко да я оправи.

# 274
  • в ябълковата градина
Севда е в кулинарно шоу, а готвенето за нея е мъка. Всяка супа, което прави е пълна със сълзите и сополите и. Да ти се отще да ядеш!

Евгени излезе голям стратег. Имаше нещо подмолно и злобно в него. Накрая се оказа "Хитрата сврака с двата крака!"

# 275
  • София
Не знам защо забивате в пикантерии, голо рамо, гол крак...? Кой както иска така да се облича и снима. Какво значение има това за темата, а и по принцип?

# 276
Мен Севда вече не ме дразни като плаче, по-скоро ми става смешно. Не ме дразни и че е веган, а че не сготви нито едно свястно веганско или друг вид ястие. И месо да е основното, поне на гарнитурите и презентацията може да наблегне. Но не. Нито едно от ястията ѝ не ми изглежда вкусно и никога не бих го опитала, каквито и хвалебствия да получи.
Нали първо ядем с очите? Ако съм в заведение, никога няма да си поръчам нещо от нещата, които е сготвила досега, камо ли пък и да дам пари за тях.  Rolling Eyes

В интерес на истината, не е само тя. Рядко някой от другите показва нещо с апетитен вид (освен ако не повтаря рецептата и презентацията на някой шеф).
Ето две от снощните ястия – някой изкушава ли се да опита тези нацвъкани неща?

# 277
  • София
Разочарована съм от МастерКласа- все едно беше за чистачи на риба! Какво видяхме? Трудно се режат перките! За това се сещахме и сами, а и това е толкова масова риба, че още утре ще си я сготвя...Останалото спанак и белене и рязане на зеленчуци... Много тъпо беше!
Изгонването на Евгени? Кулминацията в епизода!? Не съм му вече фен, но определено не направи нещо невиждано досега, че директно да му наложат      "внезапна смърт". Тъп епизод!

Хайде да не ляляме глупости. Рибата била тооолкова масова, че и в бакалията на леля Цонка вече продават риба скорпион с отровните шипове. Апропо ако наистина ще си якупувате от лафката, ви препоръчвам сериозно да имате и метална ръкавица, защото последствията са сериозни не е като при кухото ляляне.

# 278
Севда реве, реве, и като мине между капките се надъхва. Аз така, аз иначе ще направя. До следващия път. ooooh!
Да, в профила си във фейса изглежда къде къде по- разкрепостена, инак изглеждаща, нищо общо с това, което сега виждаме.

# 279
Дядо хаджия, това беше ирония. mimchoni каза същото като теб.  Laughing

# 280
  • София
Дядо хаджия, това беше ирония. mimchoni каза същото като теб.  Laughing

Ми аз по друг начин го чета.

# 281
 Laughing

Аз всъщност не се оплаквам, че дават как се готвят екзотични продукти (доколкото го дават изобщо между сълзите, съскането и мрънкането на този и онзи). Напротив, интересно ми е.
Как се прави мусака може и баба да ме научи.  Simple Smile

# 282
За скорпиона въобще не знаех, че са му отровни шиповете, преди време в един ог глъцките рибни магазини бях видяла и се зачудих дали да взема, гледах рецепти по нета- никъде не пишеше за отровните шипове.
Добре, че се отказах тогава да го купувам.
Дали не е редно да предупреждават в магазините за тези неща, като ги продават.

# 283
Много лесен беше двубоя за имунитет. Радвам се, че Елизабет спечели. Симпатична ми е, макар да не е блеснала с нищо досега.
Йоана ми е една такава лукава, но честно казано не ме дразни. Допада ми самочувствието й, а и готви добре.

Единствено са ми антипатични Мая - прекалено лигава и Севда - идва ми да  Sick само като я видя.
 Mr. Green

Преди не харесвах доктора и Цвета Късмета, но вече не ме дразнят и те.
Уж харесвах Жоро, но той пък съвсем се покри, никакъв го няма... Май само Лъчо ми остава фаворит!

Надявам се Евгени да се върне. Той наистина може да готви, аз предвиждах финал Лъчо и Евгени...

# 284
  • София
Ааа, ето как са избрали тези трима от отпадналите.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт