MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 484
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много неприятно се държи Цвета и то точно в най- кофти момента на Евгени, каквото и да е, можеше поне тогава да замълчи.

# 316
Цвета-простакета! Sick

# 317
  • Майничка
Колко успешни пържени яйца имаше Евгени?
13

# 318
Цял час за едно връщане. Половин час за пържени яйца 15 минути даваха пърженето и 15 минути изхвърляне на яйцата. И още половин час за крем карамел. Та това е един от най лесните десерти не проумявам какво толкова ги затруднява. Че дори и карамела ги затруднява. Никога досега не е имало и шупла в крема ми а съм доста посредствен готвач. Каква философия има в него та му отделиха и на него 30 миунти.  
Егати тъпия епизод

# 319
  • София
Не вярвам, че Токев и Михалчев са избрали точно Махсун и Весела. Просто това са им наложили да кажат. Не виждам за каква грешна далновидност може да става въпрос.

Ти може да не вярваш, но аз пък зная, че са избрали точно тези хора. Никой нищо не им е налагал.

Извинявай, не знаех, че си вътрешноведомствена!
Няма как да повярвам, че точно Михалчев ще си избере Весела, а не Евгени например. Просто от малкото отпаднали играчи са им направили разпределение. Това си е мое мнение - нали имам право на такова.

# 320
Е ще върнат Евгени много ясно при условие че и двамата се провалиха с крем карамела еднакво. Те го изгониха от зор заман

# 321
Уф, исках Весела да се върне

# 322
  • Майничка
Иди си - ела си, да сварим каша...
Леле, Цвета направо избухна с това обръщение "прос/т/чо"!

# 323
Много се радвам, че Евгени се върна - сега ми е интересно да видя физиономите на злобите от балкона  Mr. Green

Цвета се чувства лично обидена от връщането на Евгени, все едно току-що той й взе обещаната награда  Laughing

# 324
  • София
В крайна сметка имунитетът на Елизабет за какво беше?!

# 325
Колко успешни пържени яйца имаше Евгени?
13
Благодаря.  bouquet
Доволна съм, че Евгени остава.

# 326
честно казано на Евгени крем карамела изглеждаше по зле и отвън и отвътре шуплите бяха огромни. А за презентацията и неговата не беше хубава, дъщеря ми каза че окрасата и приличала на бактерии. Верно някакви бактерии беше нарисувал.
Чисто нагласен епизод изобщо тази седмица не са имали намерение да гонят Евгени. Просто трябваше да го режисират като изгонване и честно връщане.

# 327
  • София
Жалко, че не дадоха физиономията на Цвета, когато казаха, че Евгени се връща.  Laughing

На мен крем карамелът на Евгени ми се стори с по-големи шупли. Презентацията му също не беше кой знае колко по-добра от тази на Весела.

Извинявай, не знаех, че си вътрешноведомствена!
Няма как да повярвам, че точно Михалчев ще си избере Весела, а не Евгени например. Просто от малкото отпаднали играчи са им направили разпределение. Това си е мое мнение - нали имам право на такова.

Разбира се, всеки има право да мисли каквото си иска.  Peace
А ако председателят на журито избира първи и избере Евгени, което е логично, защото е най-силният от изгонените, как Михалчев или Андре да го изберат също?

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 22:36 от Reinа

# 328
  • София
Пфф, Цвета колко грозно говореше накрая, верно е голяма простачка.

# 329
  • Ню Йорк
През цялото време бях за Евгени заради злобните подвиквания на женската групичка начело с Цветка.

Общи условия

Активация на акаунт