MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 479
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Изключително неспортсменско поведение на част от участниците. Грозна история. На моменти граничеше с гавра и ми беше неприятно да гледам.
Чинията на Весела беше ... грозна. Евгени не трябваше да пипа вилицата накрая.
И двамата са ми симпатични и нямах фаворит.

# 331
  • София
Само заради кудкудяканията от балкона, и за развалянето на кефа на Цвети, много държах Евгени да се върне. Жалкото е, че по сценарий се съгласяват да се правят на такива каквито не са. Ще ме нарече някой от екрана „простчо“ и можете да бъдете уверени, че ще полети от балкона, нищо че е дама.

# 332
Ейй тая гадина Евгени пак се върна... Толкова много си е платил да спечели това предаване... Шуплите в крем карамела му се виждаха доста повече от тези на Весела и презентацията на Весела ми хареса повече  Peace Peace Peace Цветелина е абсолютно права до вчера се поздравяваха и някой слънчев ден ще им го сложи на всичките и пак ще има оплаквания, че Евгени прецакал всички. Няма по-злобно човече в кухнята от Евгени.

# 333
  • София
Мен в началото ме издразни Мая, като каза че не искала да е в никой отбор, капитаните били слаби и едва ли не недостойни за нейните качества  ooooh! Кога стана цигане, кога й почерне г*за.... А ми беше по-симпатична.

Тия изцепки на Цветка не ми се струват реални, но както и да е, грозни са отвсякъде.

И аз исках Весела  Confused

# 334
  • София
А ако председателят на журито избира първи и избере Евгени, което е логично, защото е най-силният от изгонените, как Михалчев или Андре да го изберат също?

Това пак звучи като догадка, но така или иначе приех, че ти знаеш със сигурност.  Peace
Въпросът е, че дори и в този случай нито Андре нито Михалчев имат пряк избор за добър участник (а то на практика и няма много такива от отпадналите), за да ги обвиняваме в грешна далновидност. Както и да е, да не разводняваме.

# 335
честно казано на Евгени крем карамела изглеждаше по зле и отвън и отвътре шуплите бяха огромни. А за презентацията и неговата не беше хубава, дъщеря ми каза че окрасата и приличала на бактерии. Верно някакви бактерии беше нарисувал.
Чисто нагласен епизод изобщо тази седмица не са имали намерение да гонят Евгени. Просто трябваше да го режисират като изгонване и честно връщане.

И на мен украсата ми заприлича на бактерийка- чехълче с реснички.Ха - ха! Simple Smile

# 336
  • София
Жалко за Весела... Не съм убедена, че нейният крем карамел е бил по-лош от на Евгени. А неговото творчество в  презентацията ми напомни на сколопендра.
Обаче докторът първо беше за Махсун, че бил нулева конкуренция, а после за Евгени, защото Весела била слаб играч и не било интересно да се състезава с нея. Rolling Eyes
Мъжът ми предположи, че ще ги върнат и двамата, май щях да съм доволна така, ама...
Елизабет -голямо прецакване.

# 337
Мая и Цвета - вече чакам да ги изгонят. Много кофти изказвания, по-добре да мълчат, да не се излагат..

# 338
Този сезон е мега зле! Пържени яйца и крем карамел?!
Предлагам на следващия стрес тест да им дадат да пържат филийки...

# 339
Този сезон е мега зле! Пържени яйца и крем карамел?!
Предлагам на следващия стрес тест да им дадат да пържат филийки...
+1
голям срам... един крем карамел да не могат да направят  Stop

# 340
Елизабет може би ще я компенсират по някакъв начин следващата седмица.

Не правиха ли забележки миналия сезон на подвикващите от балкона?  newsm78

# 341
  • Ню Йорк
Трябваше всичките да ги изгонят дето зяпат отгоре.

# 342
Някой чу ли изказването на Мая като им дадоха задачата с крем карамела. Трябва да си го върна на запис, не чух добре но нали се има за майстор сладкар и се израдва, че е десерт и каза нещо от сорта "дано и двамата се провалят" или пък каза обратното "дано и двамата не се провалят"

# 343
Не мога да оправдая грозното и непрлично поведение на Цвета със сценарий.
То си личи, че си го носи жената в нея, а дори май е горда от това.

Мая поиска и двамата да се провалят.

# 344
Елизабет може би ще я компенсират по някакъв начин следващата седмица.

Не правиха ли забележки миналия сезон на подвикващите от балкона?  newsm78
Елизабет вчера ли я изгониха ? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт