УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 91 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
С риск да се повторя, някой може ли да ми даде координати на доктор Троянчев? Виждам, че има хора, коментирали, че са ходили при него, но нямам отговор от никой до момента.Намерих някакви негови координати в New Life Clinic на "Оборище" 68. Въпросът ми е вие там ли го посещавате или преглежда и някъде другаде?

# 181
  • Бургас
С риск да се повторя, някой може ли да ми даде координати на доктор Троянчев? Виждам, че има хора, коментирали, че са ходили при него, но нямам отговор от никой до момента.Намерих някакви негови координати в New Life Clinic на "Оборище" 68. Въпросът ми е вие там ли го посещавате или преглежда и някъде другаде?
Имаш ЛС   Simple Smile

# 182
това означава ли, че няма да преглежда вече в ДМ? http://www.nadezhda.bg/novini/nov-chlen-v-ekipa-na-zveno-prenata … -i-terapiya--192/

# 183
Ще преглежда, поне така ми казаха по телефона, просто още не е дала новата дата на която ще гостува в болницата. А иначе днес във фейсбук ми попадна тази информация, ще има и нов гостуващ лекар, който е специалист по ФМ, д-р Стоилов. Ето линк: https://www.facebook.com/UMBALDevaMaria/photos/a.121206571224285 … ype=3&theater

# 184
Някой знае ли дали доц. Красимира Калинова ще идва в Бургас този месец  newsm78

# 185
Slaven@_90, в петък ще преглежда в МЦ Света София, звънни по телефона и ще ти кажат ако има и други дати Wink

# 186
Здравейте, мами. Simple Smile Преди няколко дни видях двете чертички, и си записах час при д-р Ирмов за 26ти.Ако има други мами, които се следят при него и си търсят дружки, може да ми пишете.Simple Smile

# 187
Здравейте. След няколко дни ми предстои планово секцио в Девата. Може ли някоя мама, която вече е минала това да ми опише подробно цялата процедура от самото начало, като пристигнеш? Знам само, че сутринта гладна и жадна трябва да съм там, всичко останало ми е мъгла... Благодаря предварително!

# 188
  • Пловдив
Здравейте. След няколко дни ми предстои планово секцио в Девата. Може ли някоя мама, която вече е минала това да ми опише подробно цялата процедура от самото начало, като пристигнеш? Знам само, че сутринта гладна и жадна трябва да съм там, всичко останало ми е мъгла... Благодаря предварително!

Гладна-жадна, преглеждат те и качват в отделението, слагаш си нощница и те карат към операционния блок.Там ще останеш малко в предродилно за запис на тоновете и катетър и после в операционната, където ще те поеме екипа по секциото.Подробно съм го описвала преди години,това е най-общо казано.

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 15:54 от Горгона

# 189
  • град-държава
Катетъра го слагат след упойката в операционна зала, ако упойката е спинална.
Няма страшно, всичко минава много бързо. Успех.  Simple Smile

# 190
  • Пловдив
Да, ако е спинална - в залата. Аз бях с пълна и ми го сложиха след записа на тонове.
Абе няма страшно, нещата са организирани и наистина всичко минава много бързо,

# 191
Аз бях със спинална упойка и ми сложиха катетъра преди упойката.

# 192
Аз бях със спинална упойка и ми сложиха катетъра преди упойката.

И аз бях със спинална месец май и ми го сложиха след упойката.
Не се тревожи, много бързо минава. Дават ти да видиш бебо, правите снимки /можеш да си вземеш телефона/, говорят ти. Не е стресиращо.
И после също не е страшно. Водят те за два часа в реанимация, което е една стая, доста приятна и светла, и където стоиш с още едно момиче и чакате да ви влеят системи и леко да мине упойката. говориш по телефона , не те боли.
после слизате в стаята, там като минавате през неонатология показват бебче.
първата вечер дават обезболяващи и окситоцин. тогава имаш леки болки /моите бяха като менструални, съвсем леки, на момичето до мен малко по силни. важното е да не се плашиш и да се отпуснеш, тогава мускулите болят много по-малко./
на следващия ден раздвижват, виждаш си бебето.
не се тревожи, всички са стиковани и нито ще има болки, нито неприятни преживявания.
все пак това е единственият път, когато човек посещава болница, за да му се случат хубави неща.

# 193
Благодаря на всички за отговорите. Притеснена съм, че ми е за първи път, но се надявам всичко да мине добре.

# 194
Благодаря на всички за отговорите. Притеснена съм, че ми е за първи път, но се надявам всичко да мине добре.
Всичко ще мине добре, стискаме палци! И ще чакаме да се похвалиш после  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт