От другата седмица трябва да ходя на запис на тонове. Казаха ми, че в Св. София ги мерят само сряда и да отида на място от 10 до 14 часа. Може ли малко подробности какво представлява това мерене, колко време трае, трябва ли да е будна бебка /т.е. да ям шоколад или да пия някакъв фреш преди това/... и много ли се чака, притеснявам се защото е без записване на час
.........Знаех си че това "безплатно"ще доведе до това положение.......Предишните два пъти като раждах, пак не сме плащали кой знае какво, 2013 беше че ако се следиш при техен лекар ти е безплатно. Платихме около 30-50лв за храната само. Всичко беше на ниво, чистиха по 2 пъти на ден и всичко светеше, персонала много мил, нямаше нито една циганка/има много култивирани цигани, не съм против тях имам предвид типичните от гетата/.....оххх имам още три месеца да измисля какво да правя......Това, че не е имало в предродилна малко ме успокои, аз и предишните два пъти като раждах си бях сама. Въпреки че циганките, раждат нормално и риска да сме с няколко такива е голям

Препоръчани теми