УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 91 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравей за първи път пиша тук,но много ви чета.Аз родих преди 6 дни със спинална и няма страшно ,самата упойка изобщо не боли ( аз имам фобия от игли) там всички са много мили и внимателни дори неможех да повярвам чак от санитарите до лекарите.За престоят ми там се срещнах с всички лекари (визитация) и всички бяха много готини .На мен ми е второ секцио и най-важното според мен е да се раздвижиш по-бързо за да се грижиш за бебока.😄😄😄😄Успех

# 196
Бихте ли ми помогнали? Както споменах, имам час при д-р В. Ирмов, който запазих чрез сайта. Изпратиха ми смс, че прегледа ще се състои в "МЦ Гинекологичен кабинет 1". Това в "Света София" ли е, или в Девата...Извинявайте за глупавия въпрос, но съм супер неориентиран човек...  : D

# 197
През сайта на Девата или на Св.София запази?
Кабинет 1 е в Девата.

# 198
През сайта на "Дева Мария". Благодаря много.

# 199
  • Бургас
Привет момичета  Simple Smile От другата седмица трябва да ходя на запис на тонове. Казаха ми, че в Св. София ги мерят само сряда и да отида на място от 10 до 14 часа. Може ли малко подробности какво представлява това мерене, колко време трае, трябва ли да е будна бебка /т.е. да ям шоколад или да пия някакъв фреш преди това/... и много ли се чака, притеснявам се защото е без записване на час  newsm78

# 200
Ренета, ако можеш си запиши час. Без час няма да те върнат, но аз като ходех имаше много момичета и доста се чакаше.
Самия запис - лягаш на леглото, слагат ти едно като колан на корема. Лежиш 10-15 минути и през това време си лафиш с другите момичета.  Laughing
На мен акушерката ми беше казала да хапвам парче шоколад преди записите.

# 201
  • Бургас
Ice Queen, благодаря ти  Hug Иначе пробвах да запиша час по телефона, но ми казаха да отида между 10 и 14 ч., че не записвали часове. Утре пак ще се пробвам, стискай ми палци  Laughing

# 202
През сайта пробва ли да запазиш час? Аз така си запазвах.

# 203
  • Бургас
През сайта исках да пробвам, но днес системата за запис на часове не е активна, или поне при мен не се показва.

# 204
Здравейте. Искам да питам, има ли мами раждали естествено, скоро в Девата? Аз имам две естествени раждания 2010 и 2013, сега ми предстои трето. Много съм доволна предишните два пъти, всичко беше на ниво, но от една майка, наскоро раждала чух доста негативни отзиви и се притесних.Било мръсно, персонала груб и малко, било пълно с родилки и нямало място, даже чакала докато я свалят в стая..........Предродилна била препълнена и т.т  Иска ми се пак да родя там и да е като предишните два пъти и този коментар ме стресна.........

# 205
Аз раждах миналия месец. Персонала е страхотен и много мил. Правят всичко възможно. Лекарите и сестрите са на предела на силите си, но нито веднъж не са ми отказали съдействие. Помагат във всичко.
Отделението наистина е препълнено (вкл. с циганки) след тъпата им политика за безплатно раждане. Леглата не стигат, аз като бях настаняваха родилки и в други отделения.
В предродилна и родилна бях сама. Раждането мина много леко и съм адски благодарна на целия екип.
Хигиената е на потресаващо ниско ниво. Банята за 3 дни не беше почистена нито веднъж.

Но пак и пак и пак бих родила там само и единствено заради лекарите и сестрите.

# 206
  • Бургас
Значи стана точно това, което и предполагахме  Tired

# 207

Едната вечер отвън имаше скандал между жена от екипа и циганка. Циганката си оставяше бебето за осиновяване, а лекарката(сестрата) й се караше като няма пари да гледа деца да не ги ражда и т.н.
Идваше ми аз да изляза и да шибна един шамар на мангалката.
И детето си изостави, и сред професионалисти роди, и се погрижиха за нея, и яде, пи и спа на моят сметка(аз си плащах по мой личен избор) и пак на моя сметка през ЗК (защото и там съм плащала редовно).  #2gunfire

# 208
Благодаря за отговора, много жалко, съсипаха нещо хубаво  Cry  .........Знаех си че това "безплатно"ще доведе до това положение.......Предишните два пъти като раждах, пак не сме плащали кой знае какво, 2013 беше че ако се следиш при техен лекар ти е безплатно. Платихме около 30-50лв за храната само. Всичко беше на ниво, чистиха по 2 пъти на ден и всичко светеше, персонала много мил, нямаше нито една циганка/има много култивирани цигани, не съм против тях имам предвид типичните от гетата/.....оххх имам още три месеца да измисля какво да правя......Това, че не е имало в предродилна малко ме успокои, аз и предишните два пъти като раждах си бях сама. Въпреки че циганките, раждат нормално и риска да сме с няколко такива е голям  Sad

# 209
  • Бургас

Едната вечер отвън имаше скандал между жена от екипа и циганка. Циганката си оставяше бебето за осиновяване, а лекарката(сестрата) й се караше като няма пари да гледа деца да не ги ражда и т.н.
Идваше ми аз да изляза и да шибна един шамар на мангалката.
И детето си изостави, и сред професионалисти роди, и се погрижиха за нея, и яде, пи и спа на моят сметка(аз си плащах по мой личен избор) и пак на моя сметка през ЗК (защото и там съм плащала редовно).  #2gunfire
И аз съм се натъквала на доста цигани във и около болницата. Приемаха някакъв циганин и типично по цигански цялата рода се беше изсипала във фоайето. На паркинга също имаше около 6-7. Въобще тази болница така се изплю върху реномето си, че не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт