УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 610
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Мисля,че беше от 16:30 до 18ч.  Peace

# 61
  • Бургас
Някой ще ми даде ли моб.номер на д-р Ирмов? 
Писах ти на лично  Hug

# 62
  • Бургас
За свижданията и по мои спомени мисля че бяха от 16:30 до 18:00 часа.

# 63
  • Бургас
Момичета, някой знае ли защо цените в сайта на болницата са едни, а по телефона ми казват съвсем други? Някой да се е сблъсквал с този проблем?

# 64
Момичета, някой знае ли защо цените в сайта на болницата са едни, а по телефона ми казват съвсем други? Някой да се е сблъсквал с този проблем?
Какви са цените на сайта и какво ти казаха в болницата като се обади? На мен поне никога не ми се е случвало да има разлики, затова питам

# 65
  • Бургас
В сайта има пакет ФМ + БХС - 144лв., а по телефона ми казаха, че няма такова нещо, само БХС е тази цена, а ФМ е 90лв.?!

# 66
В сайта има пакет ФМ + БХС - 144лв., а по телефона ми казаха, че няма такова нещо, само БХС е тази цена, а ФМ е 90лв.?!
На мен октомври ми взеха 125лв за двете. Да не би да не си разбрала? ФМ наистина беше някъде 90лв и после там остатъка беше за БХС. Обаче като се замисля цени на сайта не съм гледала тогава, просто питах като си запазвах час.

# 67
  • Бургас
Казаха "няма такова нещо"... Аз и затова се зачудих, даже викам на жената отсреща "значи ще ми излезе 230 лв.?!, -да,там някъде" беше отговора, но ще видим днес като отида колко ще ми вземат всъщност.

# 68
БХС включва и замервания с ехограф, аз платих 144лв. Някой на регистратура не е бил наясно и затова са ти начислили и отделна ФМ за 90лв, която няма как да направиш така или иначе в тези седмици. 

И да си кажа - на 26.04 с планирано секцио се роди дъщеря ни Теодора. Чак не мога да повярвам колко леко и прекрасно мина всичко. Операцията води др.Татарова, хора, този човек е не-ве-ро-я-тен. Мога да я хваля оттук до края на света... думи няма да ми стигнат.
Всички бяха чудесни: сестрите, които ме успокояваха преди всяка инжекция; анестезиологът, на който толкова много мърдах, че не знам как не се изкуши да ме приспи;  Ирмов, който го удари на лафче и майтап с таткото; неонатоложките, които разгъделичкаха Теодора и изплака...  Heart Eyes

Благодаря и на Vermilion за разказа от раждането й, който си въртях в главата до последно, знаех какво да очаквам и бях една идея по-спокойна  bouquet Hug

Единствената неприятна емоция от болницата ми беше един ожесточен спор с Драгнева:
Скрит текст:
Последен ден, аз вече без системи и лекарства, кърмех и не исках повече абокати, освен ако не се налага много. Минава Драгнева на визитация и по някое време след нея идва сестра да ми влива желязо заради нисък хемоглобин. Ок, адекватно лечение, но го отказах. Оттам като се върна Драгнева, като взе да ми говори едни глупости - как един месец няма да ме изпишат, хем здравната каса не позволявала, хем пък престоя ще трябвало да си платя, един куп лъжи още, как съм се съмнявала в назначеното й лечение (аз не се съмнявах всъщност), кога ще благоволя да ми влеят системите... държането й беше под всякаква критика. Преди време бях за малко в патологията, ставаше ми зле от системите с магнезий и също ги бях отказала. Никой не си позволи тогава да се държи така с мен, някоя друга сестра се учудваше само, но лекарите веднага тушираха - че е мое право, бременността и детето са си мои.
Излишно е да казвам, че още на следващия ден бях изписана и нищо от заканите на това същество не се осъществи.
А, да - платих си само заявените екстри, точно колкото по калкулатор. И с едно левче бях надвишила храната Grinning

# 69
  • Бургас
Офелия, да ви е жива и здрава малката Теди и да расте щастлива и обградена с много обич.

# 70
  • Бургас
Офелия, честита радост  bouquet Да ви е здрава и много да ви радва малката Теди  Hug

# 71
Момичета от къде се взима акта за раждане на бебето? От Ветрен ли пак?

# 72
  • Пловдив

Акт за раждане за издава от кметството по местоживеене.

# 73
  • Burgas, Bulgaria
Доктор Ирмов се оказа много отговорен и загрижен лекар .Имам усложнения и постоянно държим връзка .

# 74
  • град-държава
И тук да честитя на Офелия.  Hug

Мъжът ми ходи до някакво кметство в Славейков, за да го вземе, но не знам къде точно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт